بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها میشه یه سایت قابل اعتماد واسه خرید v پی ان معرفی کنین 🥺
چه v پی ان ای میخوای ؟ من یه سری مثل نورد و وایپر و اینا رو میتونم از سایت پلاتی مستقیم بخرم برات که مطمئن هم باشه ولی روی بعضی نت ها کار میکنن اینا
مثلا نورد الان روی آسیاتک جوابه جوابه

چه v پی ان ای میخوای ؟ من یه سری مثل نورد و وایپر و اینا رو میتونم از سایت پلاتی مستقیم بخرم برات که مطمئن هم باشه ولی روی بعضی نت ها کار میکنن اینا
مثلا نورد الان روی آسیاتک جوابه جوابه
فرقی نمیکنه فقط اینستاگرام و تیکتاک باز بشه سرعتش خوب باشه 🥺

سلام دوستان ، چه و پ انی برای شاتل خوبه ؟
برای tv اندرویدی میخوام که بشه راحت باهاش فیلم دید
شاتل الان چند وقته شیر فلکه رو بسته میتونم بگم هیچی جز v2ray کار نمیکنه روش
روی کامپیوتر میتونستم بهت بگم چی بگیری ولی برای اندروید فقط v2ray کار میکنه

ممنون میشم واسه ویندوز اگه چیزی سراغ داری برام پ.خ کنی
روی ویندوز الان من دارم vyprvpn استفاده میکنم اما به شکل عادی کار نمیکنه با یه روشی میشه این داستان هایی که برای فیلتر کردنش انجام دادن رو دور زد
الان بیشتر از 1 ماهه اینطوری دارم ازش استفاده میکنم و میتونم بگم 100 درصد جواب میده
اگر خواستی میتونم برات توضیح بدم چطوریه

• Like
Reactions: db07
روی ویندوز الان من دارم vyprvpn استفاده میکنم اما به شکل عادی کار نمیکنه با یه روشی میشه این داستان هایی که برای فیلتر کردنش انجام دادن رو دور زد
الان بیشتر از 1 ماهه اینطوری دارم ازش استفاده میکنم و میتونم بگم 100 درصد جواب میده
اگر خواستی میتونم برات توضیح بدم چطوریه
ممنون میشم توضیح بدی

طرح صیانت تایید شد؟
روی هوا و زمینه!!
یکیشون میگه نهایی شده یکی دیگه میگه نه و فقط میخوان ذهن مردم رو گمراه کنند!!
البته محض اطلاع الان این طرح به صورت زیرپوستی در حال اجرا هست و به قول یه فعال اینترنتی اینها فقط دنبال قانونی کردنش هستند که مثلا از این به بعد وزیر ارتباطات مجبور نشه بگه فلان جا دستور بستن یه پلتفرم رو داده و من اختیاری ندارم،یه کلام میگه قانونه و منم در اصل مجری قانون هستم!!
ولی اصولا و مخصوصا توی این چند ساله اینها هر وقت یه گندی بالا میارند میخوان با روی کار آوردن چنین طرح هایی فقط ذهن مردم رو منحرف کنند..اینبار هم احتمالا همون قضیه هست،مخصوصا بعد از رسوایی کاپیتولاسیون اقتصادی مولد سازی اموال دولت توسط بالادستی ها که خیلی ها(حتی از قماش خودشون) ازش به عنوان بزرگترین دست درازی به اموال عمومی در تاریخ این 40 ساله یاد میکنند!!

آخرین ویرایش:
کانال وی پ ن s.p.e.e.d امروز وضعیتش این بود که "حسب دستور مقام "محترم" قضایی این کانال توقیف شده و مدیراش تحت پیگرد قرار گرفتن."

از اونور هم صدای امریکا خبر داده بود که این وی پ ن که اتفاقا بین سرویسهای پولی محبوبترین بوده و کلی کاربر داشته از کاربراش جاسوسی میکرده.

پیدا کنید پرتقال فروش را....

کانال وی پ ن s.p.e.e.d امروز وضعیتش این بود که "حسب دستور مقام "محترم" قضایی این کانال توقیف شده و مدیراش تحت پیگرد قرار گرفتن."

از اونور هم صدای امریکا خبر داده بود که این وی پ ن که اتفاقا بین سرویسهای پولی محبوبترین بوده و کلی کاربر داشته از کاربراش جاسوسی میکرده.

پیدا کنید پرتقال فروش را....
بهترین بود سرعتش عالی‌بود من ۶ سال بود که فقط ازین اشتراک می‌گرفتم واقعا حیف شد💔

کلا اینا تمام زورشون اینه تا قبل رسیدن به گردهمایی بعدی دسترسی به اینترنت رو به صورت کامل قطع کنن

چقدر یه ادم میتونه احمق باشه که برمیگرده میگه ما اختلال و فیلترینگ نداریم، هرچی هست از تحریم ها و ایناس!

من ر#@م تو اون مدرک دکتری که تو داری... بزغاله :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or