Farhad1363
کاربر سایت
من مخابراتم ولی اصلا قطعی ندارمسه روزه نتم داره هی هر چند مین یه بار اندازه دو سه دیقه دی سی میشه
امروز دیگه رسیده به هر 10 مین دو دیقه دی سی!!
زنگ زدم پشتیبانی میگه زیر ساخت مشکل داره این قطعیای لحظه ای طبیعیه ولی اگه کلا قطعید بگید رسیدگی کنم
منم گفتم احساس زرنگی بهتون دست نده این سرویسی که دارید میدید به درد عمتون میخوره عملا با قطع بودن هیچ فرقی نداره
ینی ادم بره سر چهارراه گدایی از کار کردن تو پشتیبانی بهتره یکی دیگه گند میزنه به نت تو باید فحششو بخوری
+تو همین حین که داشتم مینوشتم دوباره دی سی شدم
انگار هرچند وقت یبار نوبتی واسه همه پیش میاد منم مخابراتم دقیقا تا چند روز پیش همین مشکل شمارو داشتم زنگ زدم پشتیبانی تا آخر شب دیگه قطع نشد ولی از فردا صبح دوباره شروع شد تا بعد یه مدت خودش باز درست شد این پشتیبانی لعنتی مخابرات همینه انقد باید بزنی تا به طور یه آدم حسابی بخوری بلکه برات یه کاری کنهسه روزه نتم داره هی هر چند مین یه بار اندازه دو سه دیقه دی سی میشه
امروز دیگه رسیده به هر 10 مین دو دیقه دی سی!!
زنگ زدم پشتیبانی میگه زیر ساخت مشکل داره این قطعیای لحظه ای طبیعیه ولی اگه کلا قطعید بگید رسیدگی کنم
منم گفتم احساس زرنگی بهتون دست نده این سرویسی که دارید میدید به درد عمتون میخوره عملا با قطع بودن هیچ فرقی نداره
ینی ادم بره سر چهارراه گدایی از کار کردن تو پشتیبانی بهتره یکی دیگه گند میزنه به نت تو باید فحششو بخوری
+تو همین حین که داشتم مینوشتم دوباره دی سی شدم
این مشکل دیروز برای من پیش اومد سرعت از ۱۲با snr 24 اومد رو 5 با snr 7 ولی امروز درست شد دلیلش چی بوده رو نمیدونمامروز به طور خنده داری نت من نویزش 3 برابر شده یعنی به حدی که نتم 1 مگ میکشید برای دانلود الان 500 کیلوبایت میکشه
خدای تایم اوت هم شده
و متاسفانه پشتیبانی شاتل هم بگی اینو میگه نویز از سمت مرکزه و مخابرات و چرت و پرت یعنی واقعا نمیدونم چطوری میتونن روزانه نویز خط رو کم و زیاد کنن
SNR Margin برای Downstream همیشه روی 12 تا 13 بوده امروز شده 3 بعد خودش هی افت میکنه تا 1 اینا و قطع میشه بعد که وصل میشه سرعت دوباره نصف میشه مثلا میشه 200 کیلوبایت
الان برای من با 12 شروع میکنه که خوبه باز ولی بعد 5 دقیقه یه ریستارت میده به مودم و میشه 2 و 3 که سرعت میشه 100 کیلوبایتاین مشکل دیروز برای من پیش اومد سرعت از ۱۲با snr 24 اومد رو 5 با snr 7 ولی امروز درست شد دلیلش چی بوده رو نمیدونم
بخاطر نویز اگه کشش نداشته باشه اتومات سرعتو کاهش میده نویز درست بشه برمیگرده رو سرعت اصلیالان برای من با 12 شروع میکنه که خوبه باز ولی بعد 5 دقیقه یه ریستارت میده به مودم و میشه 2 و 3 که سرعت میشه 100 کیلوبایت
اره میدونم ولی عجیبه که همینطوری نویز کم و زیاد میکنن روی خطبخاطر نویز اگه کشش نداشته باشه اتومات سرعتو کاهش میده نویز درست بشه برمیگرده رو سرعت اصلی
اخه جالبیش اینه نویز من توی سیم کشی ساختمون نیست چون سیم کشی رو خودم نو کردم ولی از سر خط تست گرفتم نویز هست یعنی مربوط به مخابرات و خارج از ساختمون میشه ولی فکر کنم هیچ کاریش نمیشه کردبخاطر نویز اگه کشش نداشته باشه اتومات سرعتو کاهش میده نویز درست بشه برمیگرده رو سرعت اصلی
این عکسیه عکس از وضعیت خطت بزار تا بهتر نظر بدیم
داشتن خط اینطوری هم آرزوستاین عکس
الان پینگت با 4.2.2.4 چنده ؟ برای من 90 تا 100 مخابرات تهرانم (فست)این عکس
این یکی نسبت به اولی خوب نیست اوضاعش. چون شرایط یکیه احتمالا مودم چیپستش ضعیف باشه یا مشکل اسپلیتری چیزی...اینم خط دوم منزل هستش