بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان من فردا میخوام زنگ بزنم مخابرات این کارو برام انجام بدن.ولی میترسم وضعیت نتم از اینیم که که هست خرابتر بشه!!!!به نظرتون انحامش بدم؟؟
من قدیم رو پیشگامان گفتم بذارن رو فست/گیم، پینگ میانگین 25 میلی ثانیه اومد پایین

ولی از اونور سرعت دانلود و یکمی هم آپلود میاد پایین، انتخاب با خودته :D

خوب من بالاخره نت عوض کردم :D
پارس آنلاین بودم اومدم پیشگامان و راضیم
زنگ زدم چنل رو بذارن رو فست("سرویس گیمینگ") که پینگ بهتر شه(اگه خواستین این کارو بکنید حواستون باشه Attainable Rate بین 3 تا 4 مگابیت میاد پایین یعنی باید سرعت رو مقدار کمتری ست بشه که با کاهش SNR قطع نشید)
فعلا همه چی خوبه، فقط NAT type 3 هست که درخواست دادم گفتن تا یکی دو روز دیگه اوکی میشه
پینگ راکت لیگ با cisکو هلند بین 95 تا 110
View attachment 140269(Mahouxa منم)
View attachment 140184

پ.ن: من بودم تو این شرایط ریسک نمیکردم :D

همینطوری وضع ADSL داغونه همش قطع میشه

• Like
Reactions: mohsen2019
من قدیم رو پیشگامان گفتم بذارن رو فست/گیم، پینگ میانگین 20 میلی ثانیه اومد پایین

ولی از اونور سرعت دانلود و یکمی هم آپلود میاد پایین، انتخاب با خودته :D

پ.ن: من بودم تو این شرایط ریسک نمیکردم :D

همینطوری وضع ADSL داغونه همش قطع میشه
من تو بازی ها اکثرا ارور تایم اوت دارم!!! ....به نظرت با این کار تاثیری داره برطرف بشه؟؟؟

• Poker Face
Reactions: NHM
من تو بازی ها اکثرا ارور تایم اوت دارم!!! ....به نظرت با این کار تاثیری داره برطرف بشه؟؟؟

چی بگم والا، از نظر پکت لاس و تایم اوت برا من هیچ فرقی نکرده بود، ولی چون کلا خط نویز داشت(مشکل کلاسیک ایران :D) قطعیش زیاد تر شد

دوستان من فردا میخوام زنگ بزنم مخابرات این کارو برام انجام بدن.ولی میترسم وضعیت نتم از اینیم که که هست خرابتر بشه!!!!به نظرتون انحامش بدم؟؟
همونطور که دوستان گفتن SNR خط میاد پایین یعنی احتمال قطع شدن میره بالاتر حالا مودم من قابلیت تنظیم SNR داره که شبا سرعت دانلود رو کم میکنم تا قطع نشه البته وضعیت خط من داغونه شما رو نمیدونم
در حالت کلی بر اساس تجربه من پینگ 150 با 120 توی CALL OF برای من فرق زیادی نداشت چون در هر صورت حریف برتری داره

• Like
Reactions: NHM and mohsen2019
همونطور که دوستان گفتن SNR خط میاد پایین یعنی احتمال قطع شدن میره بالاتر حالا مودم من قابلیت تنظیم SNR داره که شبا سرعت دانلود رو کم میکنم تا قطع نشه البته وضعیت خط من داغونه شما رو نمیدونم
در حالت کلی بر اساس تجربه من پینگ 150 با 120 توی CALL OF برای من فرق زیادی نداشت چون در هر صورت حریف برتری داره
تشکر.این ارور تایم اوت تو بازی ها رو میتونه برطرف کنه؟؟

مگر اینکه همه ما مخابراتیا بریم تیکت ثبت کنیم
نمیدونم چند نفر اینجا مخابرات دارن.اگر همگی هماهنگ شده یک روز در خواست بدیم خیلی خوب میشه....بلاخره یک یک تیره تو تاریکی...
بدبختی اینه اگر فیلتر شده باشه باید سراسری باشه پس چرا بقیه ips ها بدون مشکل وصل میشن فقط این مخابرات بازی رو فیلتر کرده...

نمیدونم چند نفر اینجا مخابرات دارن.اگر همگی هماهنگ شده یک روز در خواست بدیم خیلی خوب میشه....بلاخره یک یک تیره تو تاریکی...
بدبختی اینه اگر فیلتر شده باشه باید سراسری باشه پس چرا بقیه ips ها بدون مشکل وصل میشن فقط این مخابرات بازی رو فیلتر کرده...
مخابرات کلا داغونه همه چیش
اینجا کاربر مخابرات زیاد هست منتهی فک نکنم براشون اهمیت داشته باشه این بازی حاضر شن همکاری کنن :D حالا شما میخوای یه تاپیک بزن نفرات جمع کن همگی بریم واسه تیکت

ییییییییییییییییییییئ
مخابرات کلا داغونه همه چیش
اینجا کاربر مخابرات زیاد هست منتهی فک نکنم براشون اهمیت داشته باشه این بازی حاضر شن همکاری کنن :D حالا شما میخوای یه تاپیک بزن نفرات جمع کن همگی بریم واسه تیکت
خودت بیزحمت تاپیکشو بزن:D

من فیبر مخابرات دارم و همین مشکل برای cod mw2 دارم که الان اکثر isp ها با dns میتونن بازی کنن ، ولی روی adsl و فیبر و کلا زیرساخت مخابرات بستن !
من بارها تماس گرفتم و گفتن باید به مخابرات ایران شکایت کنید چون از اون سمت پورتهارو بستن
این سامانه بازرسی مخابرات هستش که ثبت نام کنید و بعدش شکایت خودتونو بنویسید :
=https://bazresi.tci.ir/portal/login?redirect_url=L3BvcnRhbC8
اینم سامانه ۱۹۵ هستش :
https://195.cra.ir
حداقل به قول شما همه شکایت کنیم شاید فرجی شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or