بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شبانه همراه اول. محدودیت ۱۰۰ گیگ سایت خارجی ۲۰ت بهترین گزینس بعد تموم شدن حجم بین الملل میتونید زنگ بزنید بسته رو کنسل کنن دوباره بگیرید عملا ۳۰۰-۴۰۰ گیگ ۶۰-۸۰ تومن درمیاد براتون
اگه از سایتای داخلی بخوابد دانلود کنید محدودیتی نداره هرچقدر دانلود کنید
اگه از نت همراه نمیخواید استفاده کنید و منظورتون نت ثابته الان همه شرکتا تو جشنواره هستن از سایتاشون همرو چک کنید ببینید کدوم بدردتون میخوره. الان مخابرات هم تو جشنوارش ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰گیگ شبانه داره ماهی ۱۶۰ت هست
کدوم طرحه چرا من ندارم؟(مخابرات)

دوستان کسی میتونه cod mw2 آنلاین بازی کنه ؟؟؟
من از هفته پیش روی ps5 با هیچ dns وصل نمیشم
خطم هم فیبر مخابراته
منم مخابراتم با همین الکترو و رادار بازی میکنم ولی بگیر نگیر داره بعضی وقتا فریز میشه بعضی وقتا کانکت نمیشه بعضی وقتا اوکیه.....

• Like
Reactions: live is life
منم مخابراتم با همین الکترو و رادار بازی میکنم ولی بگیر نگیر داره بعضی وقتا فریز میشه بعضی وقتا کانکت نمیشه بعضی وقتا اوکیه.....
برای من که از login to online service اصلا رد نمیشه
اگر مخابرات هستید لطفا به ۲۰۲۰ زنگ بزنید ، یا تو پنل کاربری تیکت ثبت کنید ، چون من امروز ثبت کردم ، باهام تماس گرفتن ، گفتن بررسی میکنیم
حالا هرچی بیشتر تیکت بزارن ، احتمال رفع مشکل بیشتره
https://adsl.tci.ir/panel/usage-details

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
کلا یه روندی رو پیش گرفتن که تا استانه تحمل مردم سرعت کیفیت کمیت خدمات امکانات و.....تا جایی که امکان داره بیارن پایین و در عین حال قیمت هارو ببرن بالا
این آستانه به نظر نامحدود اه البته.

ماه پیش که میخواستم از اسیاتک به شاتل تغییر بدم واحد فروششون گفتم سرویس 8 مگ رو که خریداری کردین ما دستی به 16 تغییرش میدیم
دیروز زنگ زدم واحد فنی گفتن 24 ساعت برای تست تغییر میدیم اگه خوشت اومد باید برای تغییر با واحد فروش تماس بگیری ( یعنی باید پول بدی )
بعد الان هم که به 16 مگ تغییر دادن سرعت دانلود حتی از سایت های داخلی هم یک دوم 16 مگه زنگ زدم گفتن بخاطر اختلال که سرعت دانلود پایینه
الان دوستانی که از شاتل استفاده می کنین سرعت دانلود 16 مگ رو میگیرین ؟؟؟

واقعا بدتر از این مخابرات نداریم دیگه ،نه تنها سرعت بد قطعی زیاد داره هر طرحی هم هست اول رو ماله مخابرات پیاده میکنن :))
completely 💩
پشتیبانی فنی رو جا انداختی :D
من یه مشکلی داشتم نزدیک دو هفته طول کشید تا رفع بشه اونم شانسی یه اپراتور درست حسابی بلاخره جواب داد و پیگیری کرد واقعا این کارشناسا فنیش یا بی مسئولیتن یا کلا هیچی بارشون نیست
لامصب آدم هرچی بگه از کیفیت مخابرات کم گفته حالا جالبه شیر فلکه اینترنت کل کشور دست خودشونه ، سرعت بالا به کنار حتی عرضه ندارن همین نت زغالی رو پایدار نگه دارن انقد قطع وصل نشه با این کاراشون حتی رو کیفیت بقیه شرکتا هم تاثیر منفی گذاشتن

path type خط رو از حالت Interleave روی fast میزارن که باعث میشه کشش خط 2 تا 3 مگابیت کمتر بشه اما پینگ هم حدود 10-20 میلی میاره پایین
دوستان من فردا میخوام زنگ بزنم مخابرات این کارو برام انجام بدن.ولی میترسم وضعیت نتم از اینیم که که هست خرابتر بشه!!!!به نظرتون انحامش بدم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or