بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان این پروفایل گیم دقیقا چیکار میکنه؟؟؟؟
این پشتیبانی بیشعور مخابرات که حالیشون نیست..به زبان عامیانه بهشون بگم شاید شعورشون رسید
من که از اسیاتک استفاده میکردم چند ماه پیش زنگ زدم گفتن با فعال کردن این سرعت از ۱۶ میاد ۱۰ یا ۸ مگ
منم بیخیال شدم چون مگه چقدر میخواست رو پینگ تاثیر مثبت بزاره که این همه سرعت کم می کرد

• Like
Reactions: mohsen2019
دوستان این پروفایل گیم دقیقا چیکار میکنه؟؟؟؟
این پشتیبانی بیشعور مخابرات که حالیشون نیست..به زبان عامیانه بهشون بگم شاید شعورشون رسید
path type خط رو از حالت Interleave روی fast میزارن که باعث میشه کشش خط 2 تا 3 مگابیت کمتر بشه اما پینگ هم حدود 10-20 میلی میاره پایین

من تو این مدت دو تا سرور مختلف از آلمان و فلاند گرفتم، روشون v2ray ست کردم.
tls, cdn هم اکی کردم
ولی بعد از یه مدت، وقتی به v2ray وصل میشم سرعت آپلود هر دوتا سرور روی یک کیلوبایت فیکس میشه.
راهی هست این مشکل رفع کنم؟

من که از اسیاتک استفاده میکردم چند ماه پیش زنگ زدم گفتن با فعال کردن این سرعت از ۱۶ میاد ۱۰ یا ۸ مگ
منم بیخیال شدم چون مگه چقدر میخواست رو پینگ تاثیر مثبت بزاره که این همه سرعت کم می کرد
برای شاتل پروفایل گیمینگ و غیر گیمینگ حدود 30 تا فرقش هست

پینگ من 110 بود بعد از تغییر شد 80-85

• Like
Reactions: milad.ps4
برای شاتل پروفایل گیمینگ و غیر گیمینگ حدود 30 تا فرقش هست

پینگ من 110 بود بعد از تغییر شد 80-85
من قبلا با پینگ 70 هم بازی کردم وقتی پینگ طرف مقابل زیر 10 باشه باز همون اش و همون کاسه ولی مممنون که گفتی نمیدونستم

• Like
Reactions: TOOL.
سلام دوستان
بهترین راه برای دانلود ماهیلته دورو ور 300 400 گیگ چیه؟ هم فیلم و هم بازی، از تورنت و سایت های خارجی
قیمتش هم معقول باشه و بشه باهاش راه اومد
فندقشکن هم روش اجرا بشه
با تشکر

سلام دوستان
بهترین راه برای دانلود ماهیلته دورو ور 300 400 گیگ چیه؟ هم فیلم و هم بازی، از تورنت و سایت های خارجی
قیمتش هم معقول باشه و بشه باهاش راه اومد
فندقشکن هم روش اجرا بشه
با تشکر
شبانه همراه اول. محدودیت ۱۰۰ گیگ سایت خارجی ۲۰ت بهترین گزینس بعد تموم شدن حجم بین الملل میتونید زنگ بزنید بسته رو کنسل کنن دوباره بگیرید عملا ۳۰۰-۴۰۰ گیگ ۶۰-۸۰ تومن درمیاد براتون
اگه از سایتای داخلی بخوابد دانلود کنید محدودیتی نداره هرچقدر دانلود کنید
اگه از نت همراه نمیخواید استفاده کنید و منظورتون نت ثابته الان همه شرکتا تو جشنواره هستن از سایتاشون همرو چک کنید ببینید کدوم بدردتون میخوره. الان مخابرات هم تو جشنوارش ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰گیگ شبانه داره ماهی ۱۶۰ت هست

شبانه همراه اول. محدودیت ۱۰۰ گیگ سایت خارجی ۲۰ت بهترین گزینس بعد تموم شدن حجم بین الملل میتونید زنگ بزنید بسته رو کنسل کنن دوباره بگیرید عملا ۳۰۰-۴۰۰ گیگ ۶۰-۸۰ تومن درمیاد براتون
اگه از سایتای داخلی بخوابد دانلود کنید محدودیتی نداره هرچقدر دانلود کنید
اگه از نت همراه نمیخواید استفاده کنید و منظورتون نت ثابته الان همه شرکتا تو جشنواره هستن از سایتاشون همرو چک کنید ببینید کدوم بدردتون میخوره. الان مخابرات هم تو جشنوارش ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰گیگ شبانه داره ماهی ۱۶۰ت هست
اون همراه اول به نظر خوب میاد اما این کنسل کردنش حتما باید تماس گرفت؟ و این که راحت کنسل میکنن که بسته بگیرم باز؟
سوال بعد راجب مخابراته، ایا سرعتش معقوله، به عنوان مثال میتونم به صورت هر روزی بیست الی چهل گیگ رو دانلود کنم؟

اون همراه اول به نظر خوب میاد اما این کنسل کردنش حتما باید تماس گرفت؟ و این که راحت کنسل میکنن که بسته بگیرم باز؟
سوال بعد راجب مخابراته، ایا سرعتش معقوله، به عنوان مثال میتونم به صورت هر روزی بیست الی چهل گیگ رو دانلود کنم؟
فکر کنم با پشتیبانی باید تماس گرفت من بسته کنسل نکردم همون ماهی صد گیگش کافیه بقیشو از سایتا داخلی میگیرم
مخابرات یا هر سرویس. دهنده دیگه ای هم تا جایی که خطتون بکشه و تو قرارداد باشه باید سرویس بدن خط من رو ۱۲ مگ فک کنم فیکسه یه مگ سرعت دانلود میده هر ساعت ۴گیگ دانلود میشه با این سرعت ۲۴ساعته ۹۶گبگ میشه دانلود کرد

امروز پارس انلاین به افتضاح ترین حالت خودش تو چند ماه اخیر رسیده
هر چند دیقه یکبار در حد دو سه مین کاملا دی سی میشه
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن
صبانت هم همینطور شده.10 ثانیه دانلود میکنه 30 ثانیه قطع میشه
نت هم هست هم نیست :|

• Like
Reactions: live is life
امروز پارس انلاین به افتضاح ترین حالت خودش تو چند ماه اخیر رسیده
هر چند دیقه یکبار در حد دو سه مین کاملا دی سی میشه
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن
مخابرات کثافت که همیشه اینطوری بوده 🥺

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند