بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما بزرگترین مزیته استارلینک رو که دسترسی به اینترنت آزاد هست رو فاکتور گرفتید بعد میگید سرعتش کمتر از vdsl هست..خوب باشه..اصلا 20 مگ باشه...vdsl ایران که کل اینترنت روش فیلتره و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد و همش باید دنبال وی پی ان بگردی روش بزنی ، و هروز باید دنبال dns بگردی تا وصل بشی به این بازی و اون بازی ، تا 1000 مگابیت هم سرعت بده پشیزی ارزش نداره.
به دوستمون هم عرض کردم اگه هزینشو دارن میتونن استفادش کنن مانعی برای استفاده کردن ازش نیست ولی میبینید که نه کسی از پس هزینه تجهیزاتش برمیاد نه هزینه ماهیانش اونی که برمیاد گرفته تا الان. اصولا برای استفاده از هر سرویسی اولویت با هزینه هاشه بعد چیزای دیگه فقط یه دسترسی آزاد به اینترنت مزیتشه که اونم با ست کردن وی پی ان روی مودم حل میشه شما vps بخر برای دور زدن شیلتربنگ دیگه نه دردسر قطعی وی پی ان داری نه مشکلی به اینترنت ازاد هم دسترسی داری سرعتتم خیلی بالاتره هزینشم کمتر از اشتراک استارلینک درمیاد ولی خیلیا همون هزینه های vps هم براشون گرونه (صرف نمیکنه براشون درواقع من هم برام صرف نمیکنه) از همون سایتایی که وی پی ان میفروشن میخرن ضمن اینکه شما با ftth هر بازی که استریم کنی ارتباطی با داخل نداره و مستقیم از همون سمت به سرور وصل میشه
درهرصورت جای بحثی نداره سرویسیه که تو کشورمون فعاله درکنار سرویس های داخلی هرکس از پس هزینش برمیاد استفاده کنه نوش جونش

• Like
Reactions: Black Roz
شما اگه تهران هستی و نمیخوای دردسر کشیدن خط جدید یا پیدا کردن مشکل همینی که هستو داشته باشی برو رو یه سرویسی که نیاز به خط ثابت نداشته باشه با ۵مگ حتی به سرورای بازی هم بزور میشه وصل شد :D اگه از lte نمیخواید استفاده کنید های وب روچک کنید سرویس اذرخشش رو زدن نیاز به خط تلفن ثابت نداره fiber optic هست ۲۰تا۱۰۰مگ

برای همه همینه سرور خاورمیانه هست منم بین ۶۰-۸۰ پینگ دارم
مشکل اینجاست که خونه ما دسترسی به فیبرنوری هم ندارم یعنی مخابرات زحمت نداده به خودش هوز که بیاد بکشه :(
این سرویس های TDLTE و بی سیم هم که میگن پایدار نیست و بدرد گیم نمیخوره ... واقعا نمیدونم چیکار کنم :-?? خسته شدم ازین نت ضعیف. پینگ هم تو فیفا با الکترو 70-80 هست

• Like
Reactions: Arios 22
این سرویس های TDLTE و بی سیم هم که میگن پایدار نیست و بدرد گیم نمیخوره ...
این قسمت از حرفت منو به شک انداخت داداش. بیشتر شرکتای اینترنتی شعار میدن که نت vdsl یا tdlte خوراک گیم هست منم چون دارم تصمیم می گیرم که جدیدا از همین سرویس بگیرم چون میگن مناسب گیم و دانلود و ... هستبخاطر اینکه خونه مون خط تلفن ثابت نداره. حالا حرف شما چه قد می تونه درست باشه که به درد گیم نمی خوره . واقعا دو دلم کردی

• Like
به دوستمون هم عرض کردم اگه هزینشو دارن میتونن استفادش کنن مانعی برای استفاده کردن ازش نیست ولی میبینید که نه کسی از پس هزینه تجهیزاتش برمیاد نه هزینه ماهیانش اونی که برمیاد گرفته تا الان. اصولا برای استفاده از هر سرویسی اولویت با هزینه هاشه بعد چیزای دیگه فقط یه دسترسی آزاد به اینترنت مزیتشه که اونم با ست کردن وی پی ان روی مودم حل میشه شما vps بخر برای دور زدن شیلتربنگ دیگه نه دردسر قطعی وی پی ان داری نه مشکلی به اینترنت ازاد هم دسترسی داری سرعتتم خیلی بالاتره هزینشم کمتر از اشتراک استارلینک درمیاد ولی خیلیا همون هزینه های vps هم براشون گرونه (صرف نمیکنه براشون درواقع من هم برام صرف نمیکنه) از همون سایتایی که وی پی ان میفروشن میخرن ضمن اینکه شما با ftth هر بازی که استریم کنی ارتباطی با داخل نداره و مستقیم از همون سمت به سرور وصل میشه
درهرصورت جای بحثی نداره سرویسیه که تو کشورمون فعاله درکنار سرویس های داخلی هرکس از پس هزینش برمیاد استفاده کنه نوش جونش
کلا چون اتصال به وی پی ان از ایران همیشه محدودیت داشته برای اپلود و بازی ، در صورتی که چاره ای نباشه باید استفاده کرد.

• Like
این قسمت از حرفت منو به شک انداخت داداش. بیشتر شرکتای اینترنتی شعار میدن که نت vdsl یا tdlte خوراک گیم هست منم چون دارم تصمیم می گیرم که جدیدا از همین سرویس بگیرم چون میگن مناسب گیم و دانلود و ... هستبخاطر اینکه خونه مون خط تلفن ثابت نداره. حالا حرف شما چه قد می تونه درست باشه که به درد گیم نمی خوره . واقعا دو دلم کردی
vdsl رو نمیدونم ولی tdlte دقیقا همون پینگ موبایله.من مبین نت دارم حتی خود کارشناسش که اومد گفت بدرد بازی نمیخوره.اگه برای گیم و پینگ خوب میخوای اصلا سمت tdlte نرو و گول این تبلیغاتشون هم نخور

ممنونم برادر من تا الان فک می کردم vdsl با tdlte یکیه :)) خوب من منظورم همون vdsl هست چون شرکتای معتبر تو صفحه اصلی کلی مانور دادن که برای گیم مناسبه(vdsl) حالا چیزی که هست جشنواره مخابرات این سرویس منو وسوسه کرده که استفاده اش کنم چون از بقیه شرکتای دیگه قیمت پایین تری داره ظاهرا شرکتای خصوصی قیمتای بالایی بم دادن. حالا دوستان مخابرات چون شرکت دولتی هست ممکنه کیفیت پایین ارائه بدن جوری که پشیمون شم و بخام سرویس م رو عوض کنم به همون شرکتای خصوصی یا نه اینطور نیست؟چون بالاخره میخام هزینه کنم باید از تجربیات شما دوستان هم استفاده کرد.برای استفاده vdsl حتما نیاز هست که خط تلفن ثابت داشته باشیم؟

آخرین ویرایش:
ممنونم برادر من تا الان فک می کردم vdsl با tdlte یکیه :)) خوب من منظورم همون vdsl هست چون شرکتای معتبر تو صفحه اصلی کلی مانور دادن که برای گیم مناسبه(vdsl) حالا چیزی که هست جشنواره مخابرات این سرویس منو وسوسه کرده که استفاده اش کنم چون از بقیه شرکتای دیگه قیمت پایین تری داره ظاهرا شرکتای خصوصی قیمتای بالایی بم دادن. حالا دوستان مخابرات چون شرکت دولتی هست ممکنه کیفیت پایین ارائه بدن جوری که پشیمون شم و بخام سرویس م رو عوض کنم به همون شرکتای خصوصی یا نه اینطور نیست؟چون بالاخره میخام هزینه کنم باید از تجربیات شما دوستان هم استفاده کرد.برای استفاده vdsl حتما نیاز هست که خط تلفن ثابت داشته باشیم؟
Vdsl ‌پینگش ثابته و احتمالا همون پینگ adsl رو بده بهتون نه بهتر نه بدتر
Tdlte هم بستگی به منطقه داره برای یه سری بدون مشکل و نوسان پینگ هست
سرویس دهی مخابرات هم خوبه بعنی همون چیزی که تو قرارداد هست رو میدن بهتون اگه مشکلی مثل نویز و اینا نباشه فقط پشتیبانیشون ۹۹٪ بی سوادن

vdsl فقط پهنای باندش بالاتره هیچ فرقی نداره با adsl برای گیم و پینگ ، معمولا به خونه هایی میدن که نزدیک مخابرات بستر همون مسی هست ffth چون فیبر نویز شما تا مرکز مخابراتی 0 میشه چون مثل کابل مسی نیست که نویز داشته باشه. در کل به نظرم اینجا پرسیدن اشتباه شما میخوای سرویس خوب بگری تو محلی که هستی از همسایه آشنا گیم نت بپرس من و دوستم از یه شرکت سرویس می گیریم خونش یه منطقه بالاتره ولی سرویس من خیلی بهتر از اونه فقط بستگی به جایی که هستی داره

آره باید خط ثابت داشته باشی و فاصله خونه تا مرکز مخابراتی منطقه زیر یک کیلومتر باشه و یه مودم با قابلیت پشتیبانی از vdsl هم بگیری اگه نداری من خودم شاتل داشتم که بخاطر این طرح مخابرات اومدم سرویس vdsl گرفتم در کل الان راضیم ولی واسه راه اندازیش یک دهنی ازم سرویس شد که نگو 😐 پیامک اومد یوزر پس فرستاد که امادس کانفیگ کن استفاده کن ولی تقریبا دو هفته طول کشید تا وصل بشه تو این مدت هم مدام باهاشون در تماس بودم داشت از مدت قرارداد کم میشد ولی نتم قطع بود ! وقتی هم که وصل شد سرعت ۴۰۰ کیلوبایت میداد 😐هرچی بهشون زنگ میزدم آب از آب تکون نمیخورد تا آخرش یه کارشناس فنی درست حسابی به طورم خورد بعد از دو هفته این تونست نتم رو ردیف کنه. پشتیبانی فنی مخابرات به معنای واقعی کلمه فاجعه به تمام معناس

آره باید خط ثابت داشته باشی و فاصله خونه تا مرکز مخابراتی منطقه زیر یک کیلومتر باشه و یه مودم با قابلیت پشتیبانی از vdsl هم بگیری اگه نداری من خودم شاتل داشتم که بخاطر این طرح مخابرات اومدم سرویس vdsl گرفتم در کل الان راضیم ولی واسه راه اندازیش یک دهنی ازم سرویس شد که نگو 😐 پیامک اومد یوزر پس فرستاد که امادس کانفیگ کن استفاده کن ولی تقریبا دو هفته طول کشید تا وصل بشه تو این مدت هم مدام باهاشون در تماس بودم داشت از مدت قرارداد کم میشد ولی نتم قطع بود ! وقتی هم که وصل شد سرعت ۴۰۰ کیلوبایت میداد 😐هرچی بهشون زنگ میزدم آب از آب تکون نمیخورد تا آخرش یه کارشناس فنی درست حسابی به طورم خورد بعد از دو هفته این تونست نتم رو ردیف کنه. پشتیبانی فنی مخابرات به معنای واقعی کلمه فاجعه به تمام معناس
این واسه همه کسایی که با نت مخابرات به مشکل میخورن پیش میاد :D دیگه فکر کنم واستون تجربه شد ولی درکل واسه بقیه دوستان هم میگم با نت مخابرات به مشکل خوردید زنگ نزنید ۲۰۲۰ واسه ثبت خرابی برید همونجا یکی از کسایی که کار انجام میده شمارشو بگیرید باهاش هماهنگ کنید خارج از وقت اداری بیاد کارتونو انجام بده

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
دوستان من یه مشکل عجیب دارد ممنون میشم کمکم کنید:
روی لپ تاپ وقتی به شی پی ان وصل میشم عملا شیلترشکنم کار نمیکنه ... یعنی وصل میشه ولی یوتیوب و ... باز نمیشه ولی سایت های داخلی باز میشه
یه لپ تاپ دیگه دارم روی اون درسته همه چیز ولی روی این نه
فکر میکنم یه بار نرم افزار الکترو رو نصب کردم ریخت به هم :(( نمیدونم شاید از اونم نباشه
لطفا یک یاز دوستان که حرفه ای هستن کمک کنه یا پخ بده براش توضیح بیشتر بدم

• Like
Reactions: practiced
درود دوستان شنبه هفته پیش با آسیاتک تماس گرفتم برای خرید adsl گفت خطتون فیبر نوریه مشکلی نداره ۵۵۰ تومنم واریز کردم گفت ۳ تا ۱۰ روز طول میکشه ،
امروز زنگ زدم ببینم چی شد گفتن مخابرات اینترنتو نفرستاده رو خطتون باید وجهتون عودت بشه!! گفتم برای چی گفت بعضی وقتا مخابرات این کارو میکنه که از خودشون بگیرید!!
دوستان الان تکلیف من چیه؟ از کجا بدونم از کجا میتونم اینترنت بگیرم ؟ میشه برم مخابرات اعتراض کنم؟

Tdlte فقط به درد دانلود میخوره و بسته هاشم (ایرانسل ) خوب و به صرفه ان .همین.

درود دوستان شنبه هفته پیش با آسیاتک تماس گرفتم برای خرید adsl گفت خطتون فیبر نوریه مشکلی نداره ۵۵۰ تومنم واریز کردم گفت ۳ تا ۱۰ روز طول میکشه ،
امروز زنگ زدم ببینم چی شد گفتن مخابرات اینترنتو نفرستاده رو خطتون باید وجهتون عودت بشه!! گفتم برای چی گفت بعضی وقتا مخابرات این کارو میکنه که از خودشون بگیرید!!
دوستان الان تکلیف من چیه؟ از کجا بدونم از کجا میتونم اینترنت بگیرم ؟ میشه برم مخابرات اعتراض کنم؟
کلا کفگیر بدجور ته دیگ خورده برا مخابرات..هزینه ابونمانهای تلفن ثابتی که adsl روش بود رو از 1500 کردن 20 هزار تومن..میگن باید ضررهامون رو اینجوری جبران کنیم..کلا سنگ میندازن که برید از خودشون اینترنت بگیرین..شما تنها نیستید از خیلی های دیگم این حرف رو تو این چند ماهه شنیدم...به سازمان تنظیم مقررات یه شکایت بزن اونجا بنویس شکایتت رو شاید فرجی شد.

• Like
Reactions: Adidas95
پشتیبانی شرکت های اینترنتی اصلا پاسخ مناسب و منطقی برای مشکلات پیش اومده ندارن
من اسیاتک داشتم ۲ ماه پیش سرعت تا ۱۶ مگ میکشید ولی قطعی داشت بعضا. اما رو ۱۴ مگ خوب بود
به امید اینکه شاتل بهتر باشه تغییرش دادم اما گفتن خطت بیشتر از ۸ مگ کشش نداره
باز صد رحمت به اسیاتک حداقل با اون چند نا ف..شکن و..پی ان وصل میشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or