بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تفاوت adslو vdsl دقیقا به چه صورته؟؟؟ارزش داره vdsl بگیرم
Adsl تا ۱۶ مگ سرعت ساپورت میکنه vdsl مخابرات تا ۷۰ مگ (البته خود مودم فک کنم تا صد ساپورت کنه ولی درکل تعرفه مخابرات زده تا ۷۰) ftth هم که تا ۳۰۰ مگ زدن
من خواستم یهو اپگرید کنم رو ftth زنگ زدم گفتن منطقه مارو پوشش نمیده هنوز (شهرستان هستم) فردا همون تعرفه ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰ گیگ شبانه adsl رو میگم فعال کنن برام زیاد نیازی به سرعت بالاتر ندارم از نظر حجم هم این تعرفه بخاطر داشتن شبانه بیشتر بدردم مبخورد ارزونترم بود
ولی اگه سرعت بالاتر براتون مهمه vdsl گرینه خوبیه
یه سری دوستان فک کنم اینجا داشتن میتونید وضعیت سرعتشو ازشون بپرسید ببینید همون ۷۰ سرعت میدن بهشون یا نه
ادیت: البته بیشتر بخاطر این سمت vdsl نرفتم چون دارن کارای ftth رو تو شهر انجام میدن یه سری مناطق قابل سرویس دهی شده دیگه ارزش نداشت هزینه کنم vdsl با مودم بگیرم گفتن تا چند ماه دیگه منطقه ما هم تحت پوشش میشه یهو میرم رو ftth

Adsl تا ۱۶ مگ سرعت ساپورت میکنه vdsl مخابرات تا ۷۰ مگ (البته خود مودم فک کنم تا صد ساپورت کنه ولی درکل تعرفه مخابرات زده تا ۷۰) ftth هم که تا ۳۰۰ مگ زدن
من خواستم یهو اپگرید کنم رو ftth زنگ زدم گفتن منطقه مارو پوشش نمیده هنوز (شهرستان هستم) فردا همون تعرفه ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰ گیگ شبانه adsl رو میگم فعال کنن برام زیاد نیازی به سرعت بالاتر ندارم از نظر حجم هم این تعرفه بخاطر داشتن شبانه بیشتر بدردم مبخورد ارزونترم بود
ولی اگه سرعت بالاتر براتون مهمه vdsl گرینه خوبیه
یه سری دوستان فک کنم اینجا داشتن میتونید وضعیت سرعتشو ازشون بپرسید ببینید همون ۷۰ سرعت میدن بهشون یا نه
ادیت: البته بیشتر بخاطر این سمت vdsl نرفتم چون دارن کارای ftth رو تو شهر انجام میدن یه سری مناطق قابل سرویس دهی شده دیگه ارزش نداشت هزینه کنم vdsl با مودم بگیرم گفتن تا چند ماه دیگه منطقه ما هم تحت پوشش میشه یهو میرم رو ftth
تشکر.از نظر کیفیت گیمینگ با adsl تفاوتی داره؟؟

دوستان ما برای اینترنت مخابرات درخواست دادیم برای طرح گیمینگ که فعالش کنن ...امروز صبح زنگ زدن گفتن ما تو مخابرات طرح گیمینگ نداریم!!!بعدش گفت مودمتون رو روشن کنید تا چک کنم خطتون رو.اونم کفتن خوبه!!!!!هیچی دیگه..گفتم چه جوریه روی بعضی ای اس پی ها راحت انلاین بازی میکنن ولی روی مخابرات مشکل دارن اکثرا.اونم جواب مشخصی ندادن
به پشتیبانی بگو channel mode رو از interleave به fast تغییر بدن یه تیکه فقط براشون. برای مخابرات هم قابل انجامه

تشکر.از نظر کیفیت گیمینگ با adsl تفاوتی داره؟؟
بهتره از کسایی که دارن بپرسید تاپیک ftth که بود فک کنم درمورد vdsl هم همونجا بحث میکردن
تا جایی که میدونم تفاوتی نداره شاید یکم رو ftth پینگ بهتر باشه اونم مطمئن نیستم ولی درکل بهتر نباشه بدتر نیست
من با این وضع مولتی پلیر ها میخوام یهو برم رو ftth و مولتی هایی که فیلترن یا خیلی اذیت میکنن رو اونجا بازی کنم دیگه دردسر سروکله زدن با سرورارو نداره

شما اگه پس هزینه ماهیانش برمیای نیاز نیست صبر کنی همین الانم میتونی تهیه کنی
بر که نمیام
کلا باید دید یه مجتمع چیکار میکنه
ولی مسئله اینه که ایا استارلیننک جا میفته یا نه اونم به این سرعت
و اینترنت FTTH /VDSL چی میشه این وسط با این وضع اینترنت داخلی
آدم میمونه بره سمت FTTH با این هزینه ها یا نه فعلا با همین نت ها بسازه
اینقدر محدودیت ها مصرف اینترنتو کاهش داده این طرحهارو مخابرات و امثالهم میذارن
فقط به درد گیمر میخوره

• Like
Reactions: Natural Killer
بر که نمیام
کلا باید دید یه مجتمع چیکار میکنه
ولی مسئله اینه که ایا استارلیننک جا میفته یا نه اونم به این سرعت
و اینترنت FTTH /VDSL چی میشه این وسط با این وضع اینترنت داخلی
آدم میمونه بره سمت FTTH با این هزینه ها یا نه فعلا با همین نت ها بسازه
اینقدر محدودیت ها مصرف اینترنتو کاهش داده این طرحهارو مخابرات و امثالهم میذارن
فقط به درد گیمر میخوره
وقتی از پس هزینش برنیایم پس منتفیه و اصلا ارزش بحث کردن نداره شرایط و نظرات کاربرای استارلینکم میتویند از ردیتش دنبال کنید این سرویس تو جاهایی که استفادش میکنن سرعتی کمتر از vdsl میده با فرض اینکه کاربری تو ایران نداشته باشه و ترافیکی اینجا روش نباشه و بخواد بهترین سرعت هم ارائه بده بازم کمتر از ftth هست و محدودیت حجمی 1ترا داره که البته شرایطش بعد تموم شدن با چیزی که اینجا هست متفاوته و اگه تو فکر این هستید که بصورت مجتمعی از همچین سرویسی استفاده کنید احتمالا بعد ماه اول برمیگردید همون adsl رو دعا میکنید این سرویس از اول هم برای پوشش دهی مناطقی بوده که به اینترنت ثابت دسترسی نداشتن

• Like
Reactions: VICE
من صبانت دارم و الان حدود 2 ماهه از عصر که میشه سرعتش یک سوم یا کمتر میشه بعد دقیقا سر ساعت 1 شب دوباره درست میشه.یه بار زنگ زدم نمایندگی اصلیش تو تهران و گفت نباید اینطوری باشه،بعد یه کاری کرد خط قطع و وصل شد و درست شد.ولی بعد دوباره از فردا همون قضیه تکرار شد.حالا ایندفعه به نمایندگی شهرمون زنگ زدم اول خودش چک کرد میگه نه نویزی رو خطت هست و نه مشکلی داره ولی از طرف ما هم نیست.همه مشترکهامون بدون مشکلن و شما شاید نویز سر خط داری یا نویز از تلفن و ...

میخوام بدونم واقعا میشه همچین چیزی که نویز انگار به خودش ساعت بسته و دقیقا سر ساعت میره و سر ساعت میاد؟اگه نویز هست خب باید همیشه باشه دیگه :|

یه سوالم در مورد جمع آوری داشتم.الان من به اینا بگم جمع کنن و بخوام از جای دیگه بگیرم،امکانش هست تو مخابرات جای من رو یکی دیگه بگیره و بگن صبر کن تا پورت خالی بشه یا نه ربطی نداره؟

آخرین ویرایش:
  • Poker Face
Reactions: Destro
من صبانت دارم و الان حدود 2 ماهه از عصر که میشه سرعتش یک سوم یا کمتر میشه بعد دقیقا سر ساعت 1 شب دوباره درست میشه.یه بار زنگ زدم نمایندگی اصلیش تو تهران و گفت نباید اینطوری باشه،بعد یه کاری کرد خط قطع و وصل شد و درست شد.ولی بعد دوباره از فردا همون قضیه تکرار شد.حالا ایندفعه به نمایندگی شهرمون زنگ زدم اول خودش چک کرد میگه نه نویزی رو خطت هست و نه مشکلی داره ولی از طرف ما هم نیست.همه مشترکهامون بدون مشکلن و شما شاید نویز سر خط داری یا نویز از تلفن و ...

میخوام بدونم واقعا میشه همچین چیزی که نویز انگار به خودش ساعت بسته و دقیقا سر ساعت میره و سر ساعت میاد؟اگه نویز هست خب باید همیشه باشه دیگه :|

یه سوالم در مورد جمع آوری داشتم.الان من به اینا بگم جمع کنن و بخوام از جای دیگه بگیرم،امکانش هست تو مخابرات جای من رو یکی دیگه بگیره و بگن صبر کن تا پورت خالی بشه یا نه ربطی نداره؟
اینکه یه تایم خاص نویز بیوفته بسته به شرایط ممکنه
ولی اینکه نویز بیوفته بدون قطعی سرعت با این شدت کاهش پیدا کنه فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه نویز بخواد انقدر زیاد باشه که سرعت یک سوم بشه باید با قطعی هم همراه باشه بنظرم عوض کنید از یه شرکت دیگه بگیرید خصوصا الان که همه شرکتا واسه مشترکا جدید جشنواره گذاشتن فرصت مناسبیه عوض کنید اگه مشکل پابرجا بود بعد به فکر رفعش باشید اینجوری دردسرش خیلی کمتره

• Like
Reactions: hamid_barca

من هم از صبانت سرویس گرفتم و تهران هستم ولی مشکل مشابه شمارو دارم تقریبا و ظاهرا علتش هم نویز سیمکشی داخل ساختمان هست
برای من بعد از یکی دو روز که مودمم روشن هست عدد snr به 6-7 میرسه و سرعتم کم میشه (البته کلا خطم به زور 5 مگ میکشه :( )
بعد یه بار مودم رو روشن و خاموش میکنم عدد snr دوباره میشه 12-13 و سرعت درست میشه

• Like
Reactions: hamid_barca
من هم از صبانت سرویس گرفتم و تهران هستم ولی مشکل مشابه شمارو دارم تقریبا و ظاهرا علتش هم نویز سیمکشی داخل ساختمان هست
برای من بعد از یکی دو روز که مودمم روشن هست عدد snr به 6-7 میرسه و سرعتم کم میشه (البته کلا خطم به زور 5 مگ میکشه :( )
بعد یه بار مودم رو روشن و خاموش میکنم عدد snr دوباره میشه 12-13 و سرعت درست میشه
خب من این مشکل رو ندارم.دیشب سرعت شده بود 100 کیلوبایت بعد تو تنظیمات مودم که نگاه میکردم snr مثل همیشه بود اون سرعت خط هم زده بود 16 مگ.حتی خود پشتیبانی هم اولش گفت هیچ مشکلی نداری :|بعد دقیقا راس ساعت سرعت برمیگرده.ضمن اینکه اصلا قطعی هم ندارم.واقعا بعید میدونم نویز اینطوری دقیق بیاد و دقیق بره :D

زنگ زدم شاتل ببینم شرایط اونا چطوره.هنوز وصل نشده پیام میده که اختلال داریم و سرعت کمه:D

• Like
Reactions: emaad.mir
شما اگه تهران هستی و نمیخوای دردسر کشیدن خط جدید یا پیدا کردن مشکل همینی که هستو داشته باشی برو رو یه سرویسی که نیاز به خط ثابت نداشته باشه با ۵مگ حتی به سرورای بازی هم بزور میشه وصل شد :D اگه از lte نمیخواید استفاده کنید های وب روچک کنید سرویس اذرخشش رو زدن نیاز به خط تلفن ثابت نداره fiber optic هست ۲۰تا۱۰۰مگ
بین این کور و کچلا انگار شاتل از بقیه بهتره. من رو R6 پینگ ۶۸ تا ۷۲ اینا دارم
برای همه همینه سرور خاورمیانه هست منم بین ۶۰-۸۰ پینگ دارم

وقتی از پس هزینش برنیایم پس منتفیه و اصلا ارزش بحث کردن نداره شرایط و نظرات کاربرای استارلینکم میتویند از ردیتش دنبال کنید این سرویس تو جاهایی که استفادش میکنن سرعتی کمتر از vdsl میده با فرض اینکه کاربری تو ایران نداشته باشه و ترافیکی اینجا روش نباشه و بخواد بهترین سرعت هم ارائه بده بازم کمتر از ftth هست و محدودیت حجمی 1ترا داره که البته شرایطش بعد تموم شدن با چیزی که اینجا هست متفاوته و اگه تو فکر این هستید که بصورت مجتمعی از همچین سرویسی استفاده کنید احتمالا بعد ماه اول برمیگردید همون adsl رو دعا میکنید این سرویس از اول هم برای پوشش دهی مناطقی بوده که به اینترنت ثابت دسترسی نداشتن
شما بزرگترین مزیته استارلینک رو که دسترسی به اینترنت آزاد هست رو فاکتور گرفتید بعد میگید سرعتش کمتر از vdsl هست..خوب باشه..اصلا 20 مگ باشه...vdsl ایران که کل اینترنت روش فیلتره و هیچ کاری نمیشه باهاش کرد و همش باید دنبال وی پی ان بگردی روش بزنی ، و هروز باید دنبال dns بگردی تا وصل بشی به این بازی و اون بازی ، تا 1000 مگابیت هم سرعت بده پشیزی ارزش نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or