بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پیشگامان بستگی به منطقه داره. همه isp ها همینطورین.
من شاتل داشتم رفتم پیشگامان گرفتم تغییر خاصی نکرد. فقط جشنواره گذاشته بود وسوسه شدم استفاده کنم.
هرچی بازی داشتم رو ps5 دانلود کردم، زمین و زمان رو دانلود کردم تموم نمیشد! ولی تایمش که تموم شد دیگه هیچی! قیمت بسته های اینترنتش با مخابرات و شاتل فرق چندانی نداشت.

دوباره جشنواره گذاشتن خواستم استفاده کنم، گفتن نه جشنواره ها فقط برای کاربرای جدیده!
خیلیا میگن قطعی زیاد داره ، اینطور بود؟ شما کی گرفته بودین؟ و خودتون کجا هستین؟

دوستان من با چی پی ان فورتی کلاینت وصل میشم ولی یوتیوب برام باز نمیشه روی لپ تاپ
ولی با همون چی پی ان رو گوشی یوتیوب برام باز میشه!!!
مشکل چیه؟ چیکار میتونم بکنم؟

ظاهرا سف سرچ برام فعال شده کاریش میشه کرد؟؟ تو نت سرچ کردم هیچ کدوم از روش ها جواب نداد. فعال شدن سیف سرچ میتونه ربطی به باز نشدن یوتیوب داشته باشه؟

دوستان ما برای اینترنت مخابرات درخواست دادیم برای طرح گیمینگ که فعالش کنن ...امروز صبح زنگ زدن گفتن ما تو مخابرات طرح گیمینگ نداریم!!!بعدش گفت مودمتون رو روشن کنید تا چک کنم خطتون رو.اونم کفتن خوبه!!!!!هیچی دیگه..گفتم چه جوریه روی بعضی ای اس پی ها راحت انلاین بازی میکنن ولی روی مخابرات مشکل دارن اکثرا.اونم جواب مشخصی ندادن

دوستان ما برای اینترنت مخابرات درخواست دادیم برای طرح گیمینگ که فعالش کنن ...امروز صبح زنگ زدن گفتن ما تو مخابرات طرح گیمینگ نداریم!!!بعدش گفت مودمتون رو روشن کنید تا چک کنم خطتون رو.اونم کفتن خوبه!!!!!هیچی دیگه..گفتم چه جوریه روی بعضی ای اس پی ها راحت انلاین بازی میکنن ولی روی مخابرات مشکل دارن اکثرا.اونم جواب مشخصی ندادن
مخابرات هم مثل بقیه تغییرات مناسب برای گیم میتونه اجرا کنه فقط پشتیبانیش اکثرا ادمای بیسواد هستن که هیچی بارشون نیستن دوباره به به اپراتور دیگه وصل بشید بپرسید من چند سال پیش زنگ زدم گفتم برای گیم استفاده میکنم طرف تغییرات داد پینگم تو سرورا اروپا که اون زمان عالی شد دوروبر ۱۰۰ بازی میکردم الان دیگه فقط بازیای سرور خاورمیانه بازی میکنم سرور اروپا پینگ نمیدونم چند هست

• Like
Reactions: mohsen2019
سلام دوستان
من روی ps5 تا ۳ روز پیش با dns شکن میتونستم cod mw2 آنلاین بازی کنم الان ولی هیچ dns دیگه جواب نمیده. کسی الان میتونه cod mw2 آنلاین بازی کنه؟
اینترتم هم فیبر مخابراته

سلام دوستان
من روی ps5 تا ۳ روز پیش با dns شکن میتونستم cod mw2 آنلاین بازی کنم الان ولی هیچ dns دیگه جواب نمیده. کسی الان میتونه cod mw2 آنلاین بازی کنه؟
اینترتم هم فیبر مخابراته
برای منم به مشکل خورده بود تا دیشب dns رادار رو تست کردم جواب داد اون اولش که تو لاگین گیر میکرد رو رد کرد

روی کنسول ؟ بعدش هم تونستید آنلاین بدون مشکل بازی کنید؟؟ اینترننتون چی هستش ؟
اینترنتم شاتله که مشکل خورده چند روزه اما حرفم رو پس میگیرم
میره تو بازی ولی کلا میشه 1 دست بازی کرد بعدش که دوباره میخواد سرچ کنه ارور میده و کنسول رو باید ریستارت کنم تا دوباره وصل بشه در کل دردسر داره و اصلا نمیشه استفاده کرد

مخابرات جشنواره ابر و باد گذاشته ftth یکساله با ۶ ترا حجم ۳۵۰۰ به همراه مودم
برای adsl و vdsl هم هست با مودم و بدون مودم
مثلا Adsl یکساله ماهی ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰ گیگ شبانه ۱۶۰تومن در ماه
گفتم اینجا هم بذارم شاید بدرد دوستان بخوره خصوصا سرویسای ftth و vdsl که هنوز خیلیا استفاده نمیکنن

• Like
Reactions: practiced
مخابرات جشنواره ابر و باد گذاشته ftth یکساله با ۶ ترا حجم ۳۵۰۰ به همراه مودم
برای adsl و vdsl هم هست با مودم و بدون مودم
مثلا Adsl یکساله ماهی ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰ گیگ شبانه ۱۶۰تومن در ماه
گفتم اینجا هم بذارم شاید بدرد دوستان بخوره خصوصا سرویسای ftth و vdsl که هنوز خیلیا استفاده نمیکنن
تفاوت adslو vdsl دقیقا به چه صورته؟؟؟ارزش داره vdsl بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or