بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اره یهو میبینی پنجاه تا میزنی یکی هم وصل نمیشه
هفته به هفته داره بد تر میشه مثل شرایط قند شکن ها
بدونه بخربد خودتونو راحت کنید من از یجا گرفتم چون تعداد افرادی که گرفتم ۴ نفر بود برا اطرافیامم گرفتم برای سه ماه نفری ۱۵ تومن دراومد چند ماهه اصلا صفحه پروکسی های تلگراممو ندیدم دیگه نیازی به عوص کردن ندارم

برا من حدود یک ماهه نت عملا بدون استفاده شده و حتی سایتای داخلی رو هم بزور باز میکنم (مخابرات اصفهان) حدود یک هفته ای دارم از ن.ر.Lante استفاده میکنم مثل فشنگ وصل میشه و سرعتش هم خیلی خوبه . البته فقط برا PC متاسفانه رو موبایل با همین نتی که دارم با اینکه وصل میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه !!!

برا من حدود یک ماهه نت عملا بدون استفاده شده و حتی سایتای داخلی رو هم بزور باز میکنم (مخابرات اصفهان) حدود یک هفته ای دارم از ن.ر.Lante استفاده میکنم مثل فشنگ وصل میشه و سرعتش هم خیلی خوبه . البته فقط برا PC متاسفانه رو موبایل با همین نتی که دارم با اینکه وصل میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه !!!
یه v2ray از کسایی که قیمت مناسب نامحدود میدن بخرید راحت میشید من خودم هیچوقت علاقه ای به هزینه واسه این چیزا نداشتم ولی با وضع فعلی رایگانا همشون رو هوان هیچ چیزی ندیدم رو نت گوشی بدون اذیت کردن وصل بشه یدونه خریدم راحت کردم خودمو رو نت گوشی هم مثل جت کار میکنه

لنترن خوبه باز وصل میشه روی pc برات..برا من هیچی وصل نمیشه..پارس انلاین..به هیچ وجه سمت پارس انلاین نیاین..شدیدترین فیلترینگها روشه.

لنترن خوبه باز وصل میشه روی pc برات..برا من هیچی وصل نمیشه..پارس انلاین..به هیچ وجه سمت پارس انلاین نیاین..شدیدترین فیلترینگها روشه.
پارس آنلاین یا های‌وب پرفشار دارن اعمال میکنند، سایتای داخلی هم به سختی باز میشه.

کسی مبین نت داره ؟ سرعتش چطوره با شرایط الان ؟
مبین نت دارم سرعت اوکیه برای سایتای داخلی از وی2ری هم روش استفاده میکنم و یوتوب هم میرم
اماااااااا برای بازی کردن سرویسم کرده یعنی باید 20 بار تلاش کنم و کنسول ریبوت کنم و جون بکنم تا لاگین کنه تو BF2042 که همونم باز اگه بتونه مچ پیدا کنه
فورتنایت هم که کلا مچ میک نمیکنه
هیتمنم بازی میکنم باهاش و وسط بازی یهو دیسکانکت میشه باید بشینی تا دوباره وصل شه بتونی ادامه ی تارگتتو بری
کلا برای گیم مبین نت الان توصیه نمیشه

دوستان من با لپتاپ 1 که دانلود می کنم سرعت 1 مگابایت هست و با لپتاپ 2 سرعت 100 کیلوبایت مشکل چیه ؟

پ.ن : در لپتاپ 2 وقتی با نت همراه اول دانلود می کنم سرعت 3 مگابایت هست پس فکر نکنم مشکل درایور باشه از طرفی لپتاپ جدیدتری هم هست (هر دو لپتاپ کنار هم هستند و هر دو این تفاوت سرعت رو در اینترنت مخابرات دارند)

مبین نت دارم سرعت اوکیه برای سایتای داخلی از وی2ری هم روش استفاده میکنم و یوتوب هم میرم
اماااااااا برای بازی کردن سرویسم کرده یعنی باید 20 بار تلاش کنم و کنسول ریبوت کنم و جون بکنم تا لاگین کنه تو BF2042 که همونم باز اگه بتونه مچ پیدا کنه
فورتنایت هم که کلا مچ میک نمیکنه
هیتمنم بازی میکنم باهاش و وسط بازی یهو دیسکانکت میشه باید بشینی تا دوباره وصل شه بتونی ادامه ی تارگتتو بری
کلا برای گیم مبین نت الان توصیه نمیشه
عه فورت‌نایت‌هم‌مچ‌میک‌ نمیکنه‌الان‌؟ من فکر کردم فقط دستینی‌ اینطوری‌شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or