بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عه فورت‌نایت‌هم‌مچ‌میک‌ نمیکنه‌الان‌؟ من فکر کردم فقط دستینی‌ اینطوری‌شده
والا دوستام رو ISP های دیگه بازی میکنن ولی من کلا چلنجای هفته قبلو از دست دادم
یا ارور میده تو همین لابی یا میره تو مچ و بلافاصله ارتباط قطع میشه و کیک میشم

• Like
Reactions: paybrig23
الان فقط مودمای ایرانسل برا بازی اوکیه دیگه ؟
خودم ۵۱۴۲ دارم چ مدلیو پیشنهاد میدید برا مودم بگیره رفیقم؟ غیر از tfi60 h1 چون گرونه

از مدیرا عذرخواهی میکنم نمیدونستم دیگه این سوالو کجا بپرسم
ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا من یه اکانت پریمیوم فامیلی اسپاتیفای دارم برا آمریکاس حالا میخوام اکانت دیگه بهش وصل کنم آدرسا یکی ام میزنم میگه شما تو یه آدرس زندگی نمیکنید
کسی اطلاعی داره ؟

یه v2ray از کسایی که قیمت مناسب نامحدود میدن بخرید راحت میشید من خودم هیچوقت علاقه ای به هزینه واسه این چیزا نداشتم ولی با وضع فعلی رایگانا همشون رو هوان هیچ چیزی ندیدم رو نت گوشی بدون اذیت کردن وصل بشه یدونه خریدم راحت کردم خودمو رو نت گوشی هم مثل جت کار میکنه
لطفا برام جایی که خریدی رو پ خ کن

میگن پینگ نت رادیویی تو بازی ها بین 60 تا 80 درسته ؟
بع اینکه منم واسه خطم شاتل گرفتم میخوام از یه شرکت دیگه رادیویی هم بگیرم بعدا هزینش تقریبا چقدر در میاد و اینکه دیگه خط لازم نیست ؟؟
نه بابا پینگش مث همون adsl هست 150-200 با وایفای.
هزینشو نمیدونم دو سال پیش دومیلیون شد همه چیش الان که حتما گرون تره.
نه هیچ ربطی به تلفن نداره دیگه.

• Like
Reactions: milad.ps4
کسی از دیده بان نت adsl داره
من برای دفتر کار از دیده بان گرفتم. در کل راحتتر میشه به ویpان ها وصل شد. مخابرات اصلا وصل نمیشد
فقط این پنل کاربری دیده بان خیلی ناقصه. هیچی نداره

کسی از دیده بان نت adsl داره
من برای دفتر کار از دیده بان گرفتم. در کل راحتتر میشه به ویpان ها وصل شد. مخابرات اصلا وصل نمیشد
فقط این پنل کاربری دیده بان خیلی ناقصه. هیچی نداره
من دارم
خودم 2 ساله به پنلشون سر نزدم چون هیچی نداره

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد: تحریم‌های اینترنتی کاربران ایرانی از لیست تحریم آمریکا خارج شد. نه تنها کاربران، بلکه شرکت‌های ایرانی نیز می‌توانند به صورت قانونی از معافیت‌های اینترنتی اعلام شده استفاده کنند. با مجوز‌های تازه، نه تنها دسترسی کاربران ایرانی به شبکه‌های اجتماعی، ابزارهای ارتباطی، نرم‌افزارهای تماس ویدئویی، خدمات ابری، نقشه‌های آنلاین و مبتنی وب،‌ بازی‌های کامپیوتری، پلتفرم‌های آموزشی، ابزارهای ترجمه و احراز هویت، آنتی ویروس‌ها، تلفن‌های هوشمند و سیستم عامل آنها، تلفن‌های ماهواره‌ای، گجت‌های دیجیتال، سیم‌کارت، روتر، مودم، کامپیوترهای شخصی فراهم شد، بلکه ارائه خدمات شرکت‌های بزرگ، تاثیرگذاری مانند گوگل، متا، اپل و دیگر شرکت‌های مشابه به ایرانیان نیز قانونی خواهد بود./ رصد

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد: تحریم‌های اینترنتی کاربران ایرانی از لیست تحریم آمریکا خارج شد. نه تنها کاربران، بلکه شرکت‌های ایرانی نیز می‌توانند به صورت قانونی از معافیت‌های اینترنتی اعلام شده استفاده کنند. با مجوز‌های تازه، نه تنها دسترسی کاربران ایرانی به شبکه‌های اجتماعی، ابزارهای ارتباطی، نرم‌افزارهای تماس ویدئویی، خدمات ابری، نقشه‌های آنلاین و مبتنی وب،‌ بازی‌های کامپیوتری، پلتفرم‌های آموزشی، ابزارهای ترجمه و احراز هویت، آنتی ویروس‌ها، تلفن‌های هوشمند و سیستم عامل آنها، تلفن‌های ماهواره‌ای، گجت‌های دیجیتال، سیم‌کارت، روتر، مودم، کامپیوترهای شخصی فراهم شد، بلکه ارائه خدمات شرکت‌های بزرگ، تاثیرگذاری مانند گوگل، متا، اپل و دیگر شرکت‌های مشابه به ایرانیان نیز قانونی خواهد بود./ رصد
نمیدونم چه جوریه که من چند ماه بود نمیتونستم به انلاین لست وصل بشم..سرور انلاینش رو فضای ابری امازون بود و به نظر میرسید تحریم شده بودیم..ولی الان 2 روزه کانکت شده...حالا یا شانسی بوده یا واقعا تحریمی چیزی برداشته شده من تونستم کانکت شم.

نمیدونم چه جوریه که من چند ماه بود نمیتونستم به انلاین لست وصل بشم..سرور انلاینش رو فضای ابری امازون بود و به نظر میرسید تحریم شده بودیم..ولی الان 2 روزه کانکت شده...حالا یا شانسی بوده یا واقعا تحریمی چیزی برداشته شده من تونستم کانکت شم.
این قضیه شاید یک سال یا شاید حتی بیشتر طول بکشه تا تاثیراتش رو بصورت ملموس ببینیم
قطعا شرکت های بزرگتر که تیم حقوقی حرفه ای تری دارن زودتر این تغییرات رو اعمال میکنن

سلام دوستان
کسی اینجا اینترنت پیشگامان داشته یا داره؟ نسبت به مخابرات ک من الان دارم چطوره؟ آخه حجم خیلی بالایی داده.
پیشگامان بستگی به منطقه داره. همه isp ها همینطورین.
من شاتل داشتم رفتم پیشگامان گرفتم تغییر خاصی نکرد. فقط جشنواره گذاشته بود وسوسه شدم استفاده کنم.
هرچی بازی داشتم رو ps5 دانلود کردم، زمین و زمان رو دانلود کردم تموم نمیشد! ولی تایمش که تموم شد دیگه هیچی! قیمت بسته های اینترنتش با مخابرات و شاتل فرق چندانی نداشت.

دوباره جشنواره گذاشتن خواستم استفاده کنم، گفتن نه جشنواره ها فقط برای کاربرای جدیده!

• Like
Reactions: paybrig23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or