بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چقدر طرف باید پفیوز باشه که تو این شرایط مسخره بازی دربیاره و دروغ بگه
حداقلش اینه که بگه من جرئت ندارم حرف بزنم دست ما نیست اختلالات
با مدیرشون صحبت کردم گفتن تعداد مشتری ها زیاد شده اما به ما اجازه ی اضافه کردن سایت نمی دن و بدن هم سخت پیدا کردن جاش با هزینه هاش خلاصه در نهایت گفتن هر تصمیمی که بگیرید ما بهش احترام می ذاریم

دوستان نمیدونم مرتبط هست یانه ولی جای بهتر نیافتم بپرسم
چند وقتیه درگیر برنامه Every P.R.O.X.Y هستم چندتا آموزش تو یوتوپ دیدم ولی جواب نمیدن
میخوام نت قندشکن دار رو شیر کنم رو گوشی ی دیگه و کنسول
اگه کسی دقیقا بلده لطفا راهنماییم کنه
ممنون

• Like
Reactions: Arash-S212
دوستان نمیدونم مرتبط هست یانه ولی جای بهتر نیافتم بپرسم
چند وقتیه درگیر برنامه Every P.R.O.X.Y هستم چندتا آموزش تو یوتوپ دیدم ولی جواب نمیدن
میخوام نت قندشکن دار رو شیر کنم رو گوشی ی دیگه و کنسول
اگه کسی دقیقا بلده لطفا راهنماییم کنه
ممنون
سلام رفیق ، داخل برنامه بشین ، از سه نقطه بالا وارد Settings بشین ، پورت رو 8080 بزارین ، IP address اولیش که 0.0.0.0 هیچ ، دومی هستش بیشتر مواقع ، حالا ممکنه برای هر نتی فرق کنه تست کنین همشو ، Ip address مورد نظر رو که انتخاب کردین بیاین بیرون Https رو روشن کنین ، یه Ip address و یه پورت میده همونو داخل کنسول و گوشی و ... وارد کنین
نکته : اگر به وای فای وصلین که هیچ , اگر نت همراه هستش باید هاتسپات کنین همون نت رو تا کار کنه
تو تنظیمات WI-FI قسمت پراکسی همون پورت و ایپی ادرس رو وارد کنین برای دستگاه هایی که میخواین وصل کنین
سوالی بود درخدمتم 🤝🏻

سلام رفیق ، داخل برنامه بشین ، از سه نقطه بالا وارد Settings بشین ، پورت رو 8080 بزارین ، IP address اولیش که 0.0.0.0 هیچ ، دومی هستش بیشتر مواقع ، حالا ممکنه برای هر نتی فرق کنه تست کنین همشو ، Ip address مورد نظر رو که انتخاب کردین بیاین بیرون Https رو روشن کنین ، یه Ip address و یه پورت میده همونو داخل کنسول و گوشی و ... وارد کنین
نکته : اگر به وای فای وصلین که هیچ , اگر نت همراه هستش باید هاتسپات کنین همون نت رو تا کار کنه
تو تنظیمات WI-FI قسمت پراکسی همون پورت و ایپی ادرس رو وارد کنین برای دستگاه هایی که میخواین وصل کنین
سوالی بود درخدمتم 🤝🏻
ایول فقط قند شکن چه زمانی باید روشن باشه قبل از برنامه EP یا بعدش ؟

• Like
Reactions: Arash-S212
من اسپید قند شکن داشتم حالا دیگه درگاه بانکی نداره یه 2 روز رایگان هم میداد اونم دیگه کار نمیکنه.پشتیبانش میگه فقط ارز دیجیتال قبول میکنیم :|
الان قند شکن پولی ناامن چیزی سراغ ندارید؟:D
4-5 سالی بود اسپید قندشکن داشتم برای همین الان اصلا نمیدونم چی کار میکنه چی کار نمیکنه از کجا باید بگیرم

من اسپید قند شکن داشتم حالا دیگه درگاه بانکی نداره یه 2 روز رایگان هم میداد اونم دیگه کار نمیکنه.پشتیبانش میگه فقط ارز دیجیتال قبول میکنیم :|
الان قند شکن پولی ناامن چیزی سراغ ندارید؟:D
4-5 سالی بود اسپید قندشکن داشتم برای همین الان اصلا نمیدونم چی کار میکنه چی کار نمیکنه از کجا باید بگیرم
ارز دیجیتال بخر. کاری نداره که.
الان صرافی هست درجا با کارت بانکی ارز می خری ولت هم بهت می ده.

دوستان من بعد از سال ها میخوام از نت گوشی خلاص بشم و نت خانگی بگیرم
دنبال سرعت 8 یا 16 مگ هستم.میخواستم بدونم کدوم isp ها این رو ارائه میدن؟یعنی میخواستم عزیزان بیان و تجربه خودشون رو بگن.بعدش میخواستم بدوم سرویس 8 و 16 مگ سرعت دانلودش چقدر هستش؟مثلا با اینترنت دانلود منیجر سرعت خالصی که میده چقدر هستش؟ روی کنسولps4 چطور؟سرعت دانلود روی کنسول چقدر هستش
سوال دومم این بود که قیمت مودم حدودا چقدر هستش؟برای کامپیوتر و نهایتا آنلاین بازی کردن با کنسول میخواستم.مرسی

با شرایط کنونی باید فکر نت استارلینک بود ولی دور نیست روزی که موبایلها هم بصورت عمومی اینترنتشون رو مستقیم از ماهواره ها بگیرن.

دوستان فروشگاه قندشکن خوب معرفی میکنید؟ از وقتی کریو میکر منهدم شده چیز درستی ندارم یبارم همینجوری از یه نفر خریدم کلاه سرم گذاشت.
ممنون میشم پیام شخصی کنید

دوستانی که پروکسی تلگرام دارن.الان چند روزه از غروب تا بامداد پروکسی ها قطع میشه .شما هم این مشکل رو دارید؟؟؟
اره یهو میبینی پنجاه تا میزنی یکی هم وصل نمیشه
هفته به هفته داره بد تر میشه مثل شرایط قند شکن ها

• Like
Reactions: marco dest

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or