Black Roz
کاربر سایت
اگر همسایها همکاری نکنن و فقط خودمون بخواهیم بکشیم چی؟سلام هر واحد فکر میکنم حداقل ۳ میلیون
اگر همسایها همکاری نکنن و فقط خودمون بخواهیم بکشیم چی؟سلام هر واحد فکر میکنم حداقل ۳ میلیون
اکانت نورد رو خریدی یا از این هکیاست؟تو این وضعیت تنها نتی که از اول با نورد کار کرده و اوکیه ( چشمش نزنم ) شاتل بوده
واقعا راضی ام ازش حداقل از بقیه بهتره
بازی انلاین هم تا حالا مشکلی نخورده اصلا
قطعی و کندی سرعت هم نداشته این چند وقته
من تهران هستم
نورد هکیه ولی خوب از یک اقای روس خریداری شده یعنی از منبع اصلیش دیگهاکانت نورد رو خریدی یا از این هکیاست؟
تمام هزینه کابل کشی رو خودتون باید باید بدین که عقلانی نیستاگر همسایها همکاری نکنن و فقط خودمون بخواهیم بکشیم چی؟
توی وضع الان هیچیدوستان کسی اینجا تجربه گرفتن ip static داره ؟ میخواستم بدونم روی تجربه گیم آنلاین چقدر تاثیر گذار هستش ؟؟؟
شما گرفتید و از روی تجربه خودتون میگید یا از حرفها و شنیده های دیگران ؟ و سوال من در شرایط عادی بود که واقعا تاثیری در تجربه بازی آنلاین داره یا نه !!!توی وضع الان هیچی
LA2آخرین سرور اکسپرس که میدلند بود هم از کار انداحتن.
کسی سرور دیگه ازش سراغ داره؟؟؟
من استفاده نکردم (چندسال پیش استفاده میکردم البته ولی اصلا هیچی به خاطرم نمیاد حتی نمیدونم چرا داشتمش )ولی ip static تنها کاری که میکنه اینه که یه ای پی ثابت بهتون میده همین. درحالت عادی هیچ تاثیری نداره مگر اینکه داینامیک ای پی هایی که سرویس دهنده بهتون میده route بدی داشته باشن که با هربار خاموش روشن کردن مودم ای پی تون عوض میشه و میتونید چک کنید تاثیری رو پینگتون داره یا نه اگر پینگتون با تغییر ای پی ها تغییر نمیکنه ای پی استاتیک هم تاثیری ندارهدوستان کسی اینجا تجربه گرفتن ip static داره ؟ میخواستم بدونم روی تجربه گیم آنلاین چقدر تاثیر گذار هستش ؟؟؟
من گرفتم یک سال پیش تا یک ماه پیش هم داشتم روی پنگ تاثیر نداره فقط nattype اوپن میشه برای بازی ها مثل Gta یا forza که به صورت p2p هست خوب جواب میده سریع session پیدا میکنهشما گرفتید و از روی تجربه خودتون میگید یا از حرفها و شنیده های دیگران ؟ و سوال من در شرایط عادی بود که واقعا تاثیری در تجربه بازی آنلاین داره یا نه !!!
چقدر طرف باید پفیوز باشه که تو این شرایط مسخره بازی دربیاره و دروغ بگهچند برابر حد استاندارد هست و عالیه اما ماهیتش همینه
من فیبر مخابرات دارم و پینگم مشکلی نداره ، ولی با ۱ سری از ip ها میتونم راحت آنلاین بازی کنم و یکسری ip موقع آنلاین بازی کردن ، مشکل فریز پیدا میکنم و باید مودم روشن-خاموش کنم تا ip عوض بشه و تو رنجی بشه که آنلاین بدون مشکل میشه بازی کرد. گفتم شاید با ip static مشکلم حل بشهمن استفاده نکردم (چندسال پیش استفاده میکردم البته ولی اصلا هیچی به خاطرم نمیاد حتی نمیدونم چرا داشتمش )ولی ip static تنها کاری که میکنه اینه که یه ای پی ثابت بهتون میده همین. درحالت عادی هیچ تاثیری نداره مگر اینکه داینامیک ای پی هایی که سرویس دهنده بهتون میده route بدی داشته باشن که با هربار خاموش روشن کردن مودم ای پی تون عوض میشه و میتونید چک کنید تاثیری رو پینگتون داره یا نه اگر پینگتون با تغییر ای پی ها تغییر نمیکنه ای پی استاتیک هم تاثیری نداره
بنظرم برای مولتی درحال حاضر بهترین کار اینه فقط سمت بازی هایی رفت که سرور خاورمانه دارن و پینک ۵۰-۸۰ میتونید بگیرید
من مشکلم اینه که با یکسری از ip ها نمیتونم آنلاین بازی کنم و باید مودم روشن-خاموش کنم تا رنج ip عوض بشه و تو ۱ رنج خاص ip بگیرم تا بدون مشکل آنلاین بازی کنم. حالا نمیدونم این قضیه ip static این مشکل حل میکنه یا نهمن گرفتم یک سال پیش تا یک ماه پیش هم داشتم روی پنگ تاثیر نداره فقط nattype اوپن میشه برای بازی ها مثل Gta یا forza که به صورت p2p هست خوب جواب میده سریع session پیدا میکنه