بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

تو این وضعیت تنها نتی که از اول با نورد کار کرده و اوکیه ( چشمش نزنم ) شاتل بوده
واقعا راضی ام ازش حداقل از بقیه بهتره
بازی انلاین هم تا حالا مشکلی نخورده اصلا
قطعی و کندی سرعت هم نداشته این چند وقته
من تهران هستم
با چه تنظماتی رو چه سروری وصل میشی؟ یه مدت نیوزیلند وصل میشد که ترکید

من فیبر مخابرات دارم و پینگم مشکلی نداره ، ولی با ۱ سری از ip ها میتونم راحت آنلاین بازی کنم و یکسری ip موقع آنلاین بازی کردن ، مشکل فریز پیدا میکنم و باید مودم روشن-خاموش کنم تا ip عوض بشه و تو رنجی بشه که آنلاین بدون مشکل میشه بازی کرد. گفتم شاید با ip static مشکلم حل بشه
از دی ان اس استفاده میکنید؟ من مشکل شمارو ندارم ولی اگه دی ان اس نمیزنید یه تست کنید شاید مشکلتونو حل کنه (اگرم مبزنید از یه دی ان اس دیگه استغاده کنید) شاید نیاز به خرید ای پی استاتیک نباشه
اگه با ip pool داینامیک ای پی مشکل دارید ای پی استاتیک مشکلتونو حل میکنه قیمتی هم فکر نکنم داشته باشه یه تست کنید ارزششو داره چون این چیزی که میگید ظاهرا مشکل داینامیک ای پی سرویس دهندس

• Like
Reactions: Farhad1363
از دی ان اس استفاده میکنید؟ من مشکل شمارو ندارم ولی اگه دی ان اس نمیزنید یه تست کنید شاید مشکلتونو حل کنه (اگرم مبزنید از یه دی ان اس دیگه استغاده کنید) شاید نیاز به خرید ای پی استاتیک نباشه
اگه با ip pool داینامیک ای پی مشکل دارید ای پی استاتیک مشکلتونو حل میکنه قیمتی هم فکر نکنم داشته باشه یه تست کنید ارزششو داره چون این چیزی که میگید ظاهرا مشکل داینامیک ای پی سرویس دهندس
بله dns هم میزنم ، البته نه از این dns های مسخره شکن و الکترو و ... چون گند میزنه به بازی آنلاین ، الان dns گوگل و opendns میزنم و فقط با بعضی از ip ها به مشکل برمیخورم ، حالا تنها شکی که دارم یکی این هستش که route ip static که میگیرم شاید مثل بعضی از این ip هایی که دارم از مسیر درستی نباشه و باز همین مشکل داشته باشم و اونوقت دیگه با روشن-خاموش کردن مودم هم ip عوض نمیشه!

بله dns هم میزنم ، البته نه از این dns های مسخره شکن و الکترو و ... چون گند میزنه به بازی آنلاین ، الان dns گوگل و opendns میزنم و فقط با بعضی از ip ها به مشکل برمیخورم ، حالا تنها شکی که دارم یکی این هستش که route ip static که میگیرم شاید مثل بعضی از این ip هایی که دارم از مسیر درستی نباشه و باز همین مشکل داشته باشم و اونوقت دیگه با روشن-خاموش کردن مودم هم ip عوض نمیشه!
الکترو گاهی اذیت میکنه ولی شکن هیچوقت اذیت نمیکنه رو مولتی من خیلی وقته شکن رو سیستمم ست هست کلا نیازی به برداشتنش نمیبینم با اینکه نیازی هم بهش ندارم زیاد. شکن رو تست کنید اگه مشکلتون حل نشد ای پی استاتیک بخرید
اون route ای پی که بهتون میدن هم بله ممکنه تو همون رنجی که براتون مشکل داره باشه ولی فکر کنم به پشتیبانی بگید براتون عوضش کنن. نهایتش میگید کنسل کنن ولی احتمالا براتون تغییر میدن ای پی رو
قبل خرید زنگ بزنید به پشتیبانی وضعیتتون رو بگید شاید بتونن ای پی مناسبی بدن بهتون

بعد از همه مصیبت‌هایی که در مورد اینترنت سر مردم آوردن، بحث طبقاتی کردنش دیگه اوج کثافت‌کاریه. یعنی جوری مفهوم عدالت رو لگد می‌کنه که... فعلا داره اخبار و شایعاتش میاد و احتمالا به زودی شروع می‌شه.
توی همین یکی دو روز گفتن که شاید برای صنف فناوران رایانه(!) و برنامه‌نویس‌ها، اینترنت بهتری ارائه بشه که دنگ و فنگ دسترسی به سایت‌ها رو نداشته باشن و حالش رو ببرن. می‌شه اسمش رو یه جور رشوه هم گذاشت و وقتی اینترنت بی‌دغدغه رو در اختیار یه عده بذارن که اتفاقا نفوذ زیادی هم توی فضای مجازی دارن، بعضی از این افراد دهن‌شون بسته می‌شه و اعتراض‌ها سخت‌تر پخش می‌شه.
از اون طرف هم طبق معمول ملت به جون همدیگه می‌افتن و با هم درگیر می‌شن که چرا تو اینترنت فلان داری و من ندارم و تو به فلان جا وصلی و من نیستم و... یعنی دقیقا همون سیاستی که اینا توش استاد هستن و از هر روشی برای درگیر کردن ذهن مردم و راه انداختن دعوا بین قشرهای مختلف استفاده می‌کنن و خودشون یه گوشه می‌شینن حالش رو می‌برن.

آقا من دو تا مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

1. اینترنت از مخابرات گرفتم اما سرعت وحشتناک داغون (250 کیلوبایت در ثانیه) هست قبلا که خانه ای دیگه ای که یک خیابان پایین تر بود مستاجر بودیم عالی بود اما الان افتضاح هست در واقع هنوز همون منطقه هستیم پس از منطقه نیست اما تماس گرفتم مخابرات گفتن ثبت میشه کلی مدت گذشته خبری نشده مثل اینکه مشکل نویز نیست، از سر خط هم تفاوتی نداره، نویز گیر هم امتحان کردم و ... چه کنم ؟

2. اینترنت رسما ملی شده و از طرفی برای کارم واقعا نیاز به vpn دارم اما هیچکدوم کار نمی کنند از طرفی هم بنا به دلایلی اصلا دوست ندارم پول به vpn خریداری شده بدم خلاصه چه کنم !؟

آقا من دو تا مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

1. اینترنت از مخابرات گرفتم اما سرعت وحشتناک داغون (250 کیلوبایت در ثانیه) هست قبلا که خانه ای دیگه ای که یک خیابان پایین تر بود مستاجر بودیم عالی بود اما الان افتضاح هست در واقع هنوز همون منطقه هستیم پس از منطقه نیست اما تماس گرفتم مخابرات گفتن ثبت میشه کلی مدت گذشته خبری نشده مثل اینکه مشکل نویز نیست، از سر خط هم تفاوتی نداره، نویز گیر هم امتحان کردم و ... چه کنم ؟

2. اینترنت رسما ملی شده و از طرفی برای کارم واقعا نیاز به vpn دارم اما هیچکدوم کار نمی کنند از طرفی هم بنا به دلایلی اصلا دوست ندارم پول به vpn خریداری شده بدم خلاصه چه کنم !؟
رفیق 3 تا چیز شکن پولی دارم کار نمی‌دن دیگه وای به حال رایگان ها .
کلا کاری که الان به نت ربط داشته باشه باید با اعصاب فولادی بری سمتش
الان بهترین چیز شکن فکر کنم v2ray باشه اونم باید کلی پول خرجش کنی ماهانه

• Like
Reactions: Dark_Souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or