بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پشتیبانی شرکت های اینترنتی اصلا پاسخ مناسب و منطقی برای مشکلات پیش اومده ندارن
من اسیاتک داشتم ۲ ماه پیش سرعت تا ۱۶ مگ میکشید ولی قطعی داشت بعضا. اما رو ۱۴ مگ خوب بود
به امید اینکه شاتل بهتر باشه تغییرش دادم اما گفتن خطت بیشتر از ۸ مگ کشش نداره
باز صد رحمت به اسیاتک حداقل با اون چند نا ف..شکن و..پی ان وصل میشد
به شخصه چندین بار گفتم تو این شرایط تغییر isp هیچ چیزی رو درست نمیکنه‌ و میزان تفاوت تو اختلال خیلی کم هست چون مشکل از isp ها نیست که درست بشه, از کل زیر ساخت هست.

دوستان من یه مشکل عجیب دارد ممنون میشم کمکم کنید:
روی لپ تاپ وقتی به شی پی ان وصل میشم عملا شیلترشکنم کار نمیکنه ... یعنی وصل میشه ولی یوتیوب و ... باز نمیشه ولی سایت های داخلی باز میشه
یه لپ تاپ دیگه دارم روی اون درسته همه چیز ولی روی این نه
فکر میکنم یه بار نرم افزار الکترو رو نصب کردم ریخت به هم :(( نمیدونم شاید از اونم نباشه
لطفا یک یاز دوستان که حرفه ای هستن کمک کنه یا پخ بده براش توضیح بیشتر بدم
منم تقریبا همین مشکل رو دارم فقط چیز عجیب اینه که وقتی نت با کابل وصل هست قندشکن کار نمیکنه ولی همون نت رو وقتی با وای فای وصل میکنم قند شکن کار میکنه :|

منم تقریبا همین مشکل رو دارم فقط چیز عجیب اینه که وقتی نت با کابل وصل هست قندشکن کار نمیکنه ولی همون نت رو وقتی با وای فای وصل میکنم قند شکن کار میکنه :|
من با کلی بدبختی فهمیدم مشکل از dns بوده
دو روز پیش نرم‌افزار الکترو نصب کردم و پاک کردم انگار دی ان اس سیتم رو ریخته بود به هم دوباره نصبش کردم و اجراش کردم بعد شیلترشکن رو روشن کردم درست شد
سه روز درگیرش بودم

دو روز پیش نرم‌افزار الکترو نصب کردم و پاک کردم انگار دی ان اس سیتم رو ریخته بود به هم دوباره نصبش کردم و اجراش کردم بعد شیلترشکن رو روشن کردم درست شد
سه روز درگیرش بودم
من تو پ.خ به شما گفتم همه پروفایلارو پاک کن شما گفتی انجام دادی که:D من منظورم تمامشون حتی پروفایل خود وای فای/لن بود اتفاقا اولین حدسم همین بود که دی ان اس ست باشه ولی یهو گفتم کلشونو پاک کنید که اگه از بخش دیگه ایتو اون قسمت مشکل داشته درست بشه خودش

سه روز درگیرش بودم
در این موارد از cmd یه flushdns بزنین

• Love
Reactions: HIGH VOLTAGE
سه روز درگیرش بودم
یه سری برنامه های هیتلر قند شکن هم کلا سیستم و بهم میریزونن. من یدونه تست کردم وصل نشد حتی بعد پاک کردنش هم نمیزاشت سیستم به اینترنت وصل شه با ۱۰۰۱ بدبختی درستش کردم

Vdsl ‌پینگش ثابته و احتمالا همون پینگ adsl رو بده بهتون نه بهتر نه بدتر
Tdlte هم بستگی به منطقه داره برای یه سری بدون مشکل و نوسان پینگ هست
سرویس دهی مخابرات هم خوبه بعنی همون چیزی که تو قرارداد هست رو میدن بهتون اگه مشکلی مثل نویز و اینا نباشه فقط پشتیبانیشون ۹۹٪ بی سوادن
من نتم الان شاتله که فقط به فقط پینگ خوبی داره وگرنه میتونم بگم از همه گرون تره و چیز خاص دیگه ای نداره
خط من نویز داره به شکلی که توی مودم نشون میده تا سرعت 10 مگ کشش داره مشکل هم از سیم کشی داخل ساختمان نیست چون سیم رو از پایین تا بالا نو کردم و یه سیم جدا از دم در تا طبقه 5 کشیدم خودم
میخواستم بدونم میتونم از VDSL خود مخابرات استفاده کنم یعنی از خودشون نت بگیرم میان برای درست کردن سیم کشی ؟

من نتم الان شاتله که فقط به فقط پینگ خوبی داره وگرنه میتونم بگم از همه گرون تره و چیز خاص دیگه ای نداره
خط من نویز داره به شکلی که توی مودم نشون میده تا سرعت 10 مگ کشش داره مشکل هم از سیم کشی داخل ساختمان نیست چون سیم رو از پایین تا بالا نو کردم و یه سیم جدا از دم در تا طبقه 5 کشیدم خودم
میخواستم بدونم میتونم از VDSL خود مخابرات استفاده کنم یعنی از خودشون نت بگیرم میان برای درست کردن سیم کشی ؟
زنگ بزنید 2020 شرایطتون رو بگید بپرسید ازشون من اطلاعی درمورد نحوه سرویس دهیشون و شرایط ندارم متاسفانه. فقط گفتم اطلاع بدم شاید کسی بخواد vdsl/ftth استفاده کنه به کارش بیاد

من تو پ.خ به شما گفتم همه پروفایلارو پاک کن شما گفتی انجام دادی که:D من منظورم تمامشون حتی پروفایل خود وای فای/لن بود اتفاقا اولین حدسم همین بود که دی ان اس ست باشه ولی یهو گفتم کلشونو پاک کنید که اگه از بخش دیگه ایتو اون قسمت مشکل داشته درست بشه خودش
lن همه پروفایل های چی پی ان رو پاک کرده بودم خود وای فای رو یادم نبود :) بازم ممنون از شما

دوستان برای خرید اینترنت از مخابرات بین تمام گزینه های زیر کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنید برای یک ساله?خودم نظرم گزینه دوم adsl هست میشه ماهی ششصد گیگ که فکر میکنم عالی باشه .

Attachments

• Screenshot 2023-01-23 at 12-12-57 کمپین اینترنت پرسرعت «ابر و باد» مخابرات ایران آغاز شد.png
    Screenshot 2023-01-23 at 12-12-57 کمپین اینترنت پرسرعت «ابر و باد» مخابرات ایران آغاز شد.png
    281.8 KB · مشاهده: 40
آخرین ویرایش:
دوستان برای خرید اینترنت از مخابرات بین تمام گزینه های زیر کدوم گزینه رو پیشنهاد میکنید با توجه به اینکه خطم فیبر نوریه و هم میتونم بگیرم؟ برای یک ساله ممنون
سلیقه خودتونه قیمت و حجماش کاملا مشخصه دیگه باید ببینید کدوم بدردتون میخوره معمولا همه مودم adsl دارن اگه دارید نیاز به خرید پلن اخرش ندارید میتونید ۱۲ ماهه ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰گیگ شبانشو بگیرید که ماهی ۱۶۰هست قیمتش مناسبه اگه سرعت بالا میخواید و با هزینه بیشترش مشکل ندارید احتمال زیاد مودم vdsl ندارید باید پلن اخر vdsl رو بگیرید

اگه درحال حاضر از مخابرات سرویس میگیرید پلن های اقساطی برای مشترکای جدیده (ولی خب اون پیش پرداختا از نظر حجم و قیمت یکی هست با اقساطیا فقط اگه بصورت سالانه حسابش کنید قیمتاشونو یکیه تقریبا)

• Like
Reactions: Adidas95
سلیقه خودتونه قیمت و حجماش کاملا مشخصه دیگه باید ببینید کدوم بدردتون میخوره معمولا همه مودم adsl دارن اگه دارید نیاز به خرید پلن اخرش ندارید میتونید ۱۲ ماهه ۳۰۰گیگ روزانه ۳۰۰گیگ شبانشو بگیرید که ماهی ۱۶۰هست قیمتش مناسبه اگه سرعت بالا میخواید و با هزینه بیشترش مشکل ندارید احتمال زیاد مودم vdsl ندارید باید پلن اخر vdsl رو بگیرید

اگه درحال حاضر از مخابرات سرویس میگیرید پلن های اقساطی برای مشترکای جدیده (ولی خب اون پیش پرداختا از نظر حجم و قیمت یکی هست با اقساطیا فقط اگه بصورت سالانه حسابش کنید قیمتاشونو یکیه تقریبا)
ممنون ببخشید این سیصد گیگ روزانه سیصد گیگ شبانه برای کل سال هست یا برای هر ماه ؟! اگه برای هر ماه باشه که عالیه اما اگه برای کل سال باشه یعنی در طول یک سال ششصد گیگ بین اللمل میشه که به صرفه نیس!

آخرین ویرایش:
ممنون ببخشید این سیصد گیگ روزانه سیصد گیگ شبانه برای کل سال هست یا برای هر ماه ؟! اگه برای هر ماه باشه که عالیه اما اگه برای کل سال باشه یعنی در طول یک سال ششصد گیگ بین اللمل میشه که به صرفه نیس!
برای هر ماه هست
اون سه ماهه پیش پرداخت دقیقا همینه فقط برای مشترکای فعلی اون چون کلش یکجا پرداخت میشه ۹۰۰ گیگ روزانه ۹۰۰ شبانه میده قیمتشم حساب کنید ۱۸۰۰ میشه یکسالش اون اقساطی ۱۹۲۰ که احتمالا برای اقساطی بودنش یذره بیشتر میشه تو کل سال

ادیت: اینم اضافه کنم اگه امکان سرویس گرفتن از بقیه شرکتارو دارید سایتشونو چک کنید همه شرکتا درحال حاضر تو جشنواره هستن شاید آفر های بهتری هم بتونید پیدا کنید من فقط از مخابرات میتونم سرویس بگیرم متاسفانه
ولی خب برای من راضی کنندس دیگه دردسر پیدا کردن سایت ایرانی واسه دانلود با همراه اول و دردسرای انتقال از پی سی به کنسول که خیلی ازار دهندس رو ندارم راحت مستقیم دانلود میکنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Adidas95

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or