بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از دیشب نورد رو ایرانسل هم دیگه کار نمیکنه ببینید برای شما هم از کار افتادهه؟
یه وپی ان قانونی که به درد اینستاگرام بخوره باعث نشه اکانت هایی اینستاگرام دی اکتیو نشن معرفی کنید

از دیشب نورد رو ایرانسل هم دیگه کار نمیکنه ببینید برای شما هم از کار افتادهه؟
یه وپی ان قانونی که به درد اینستاگرام بخوره باعث نشه اکانت هایی اینستاگرام دی اکتیو نشن معرفی کنید
دقیقا الان روی رایتل هم کار نمیکنه

آخرین ویرایش:
آقا یه قند شکن رو هر اپراتوری هم جواب بده معرفی کنین
نورد که به فنا رفت
از دیشب انگار یتیم شدم ~X(
در مورد نورد اینو گفتند صب کنید

از دوستان عزیز خواهش میکنم تا رفع مشکل صبور باشن و ما در حال تلاش رفع مشکل هستیم چون متأسفانه مشکل از کشوری توش زندگی می‌کنیم آزادی نداریم و هر روز بدبخت تر از دیروز به امید آزاد زندگی کردن🙃❤️

سلام دوستان خط ما فقط در انحصار مخابرات بوده چن ساله چن روز پیش گفتم بزار شانسی زنگ بزنم آسیاتک گفت براتون میتونیم سرویس بدیم به صورت بیت استریم خواستم از دوستان بپرسم چطوره این طرح؟ فرقی نداره با معمولی؟ در ضمن از مخابرات خیلی ناراضیم

امروز خشمگین و عصبانی زنگ زدم پشتیبانی که آی نخواستم اینترنت...جمعش کن جونم آزاد :D
بعد پشتیبانی میگه شاید نویز دارید و از این چیزا.گفت فردا کارشناس میفرستیم چک کنه.بعد تا قطع کرد یهو معجزه شد سرعت جوری خوب شده که هیچوقت به این اندازه خوب نبوده :|
واقعا آدم نمیدونه دیگه کی درست میگه،چی درسته،الان مشکل از چیه واقعا....:-??

امروز خشمگین و عصبانی زنگ زدم پشتیبانی که آی نخواستم اینترنت...جمعش کن جونم آزاد :D
بعد پشتیبانی میگه شاید نویز دارید و از این چیزا.گفت فردا کارشناس میفرستیم چک کنه.بعد تا قطع کرد یهو معجزه شد سرعت جوری خوب شده که هیچوقت به این اندازه خوب نبوده :|
واقعا آدم نمیدونه دیگه کی درست میگه،چی درسته،الان مشکل از چیه واقعا....:-??
کدوم شرکتی؟ چقد شده سرعتت؟ قبلا چقد بود ؟

• Like
Reactions: Arios 22
کدوم شرکتی؟ چقد شده سرعتت؟ قبلا چقد بود ؟
صبانت سرعت 16 مگابیت ولی الان 2-3 ماه هست که تو بهترین حالت با 1.4 مگابایت دانلود میکنه ولی از 24 ساعت حدود 12 ساعت یا بیشتر همون سرعت هم 1/3 میشه.یعنی از حدود عصر سرعت افت میکنه تا یک شب.بعد الان که زنگ زدم گفتم میخوام جمع کنم،سرعت دانلود شده 1.9 مگ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or