KingFisher
کاربر سایت
خواستم بگم در جواب احتمالا اونا میدل فینگرشون رو ابلاغ کنن که بعد به نظرم اومد همونم نمیکنن! احتمالا مثل خیلی دلقک بازی های همراه ما خودبزرگ بینی شون اینم بی پاسخ میمونه
هزینه کارشناس چقدر بود؟ خودشون سیم کشی کردن؟ منم بگم بیاد یه نگاهی بندازه ببینیم بهتر میشه یا نه2-3 روز پیش گفتم صبانت مشکل دارم همش سرعت کم میشه...دیروز یکی از شرکت اومد که چک کنه.بعد سرخط دید گفت این سیمهاش دیگه از بین رفته
دیگه یه سیم تقویتی کشید و فعلا از دیروز تا حالا مشکلم رفع شده.سرعت سرویسم 16 مگ هست ولی رو مودم خودش شده بود 18 و رو مودم خودم 17 مگ.البته موقع دانلود به طور متوسط رو همون 1.8 مگ دانلود میکنه حتی تا 2.3 مگ هم میره ولی ثابت نمیشه.که دیگه احتمالا یا سیمکشی نمیکشونه یا مودم
هزینه 100 تومن شد.البته هزینه ثابته گویا،چون قبلش گفت کارشناس بفرستیم 100 تومن میگیره.هزینه کارشناس چقدر بود؟ خودشون سیم کشی کردن؟ منم بگم بیاد یه نگاهی بندازه ببینیم بهتر میشه یا نه
با کنسول بازی میکنید؟هزینه 100 تومن شد.البته هزینه ثابته گویا،چون قبلش گفت کارشناس بفرستیم 100 تومن میگیره.
سیمش هم چیز خاصی نبود. 2 تا سیم رفته بود تو سرخط که یه چیزی مثل فیوزه.اینا خراب شده بود بعد درشون آورد 2 تا سیم دیگه به هرکدومش وصل کرد یکم بلندتر شد.کار خاصی نبود ولی گویا مشکل واقعا از همون بوده.
رو pc ولی اون فکر کنم اوکی شد.یه مدت بود بعد برگشت مثل قبل.البته صبانت هیچوقت open نبود.برای من همیشه moderate هست.با کنسول بازی میکنید؟
Nat type رو چی میزنه؟
یه مدتی بود از open شده بود restrict.(صبانت)
کلا td اکثرشون ۳ هستن ولی مبین نت فک کنم اگه ۳ باشه میتونی درخواست تغییر نت تایپبدی به ۲سلام. کسی اینترنت TD-LTEیی سراغ داره که نت تایپ ۲ بده؟ یا همشون ۳ هستن؟
اینم نکته بود که نمیدونستمدوست عزیز وقتی خونه فعلی تون فیبر نیست مطمعن باش بهتون فیبر نمیدن
سر خط تلفن مگه فیوز داره ؟ دقیقتر میشه توضیح بدید چی وصل کرد به سر خط...نکنه کابل باکس خود مخابرات رو میگید ؟ اون که بیرون خونست و تو محله و کسی نمیتونه دست بهش بزنه.هزینه 100 تومن شد.البته هزینه ثابته گویا،چون قبلش گفت کارشناس بفرستیم 100 تومن میگیره.
سیمش هم چیز خاصی نبود. 2 تا سیم رفته بود تو سرخط که یه چیزی مثل فیوزه.اینا خراب شده بود بعد درشون آورد 2 تا سیم دیگه به هرکدومش وصل کرد یکم بلندتر شد.کار خاصی نبود ولی گویا مشکل واقعا از همون بوده.