بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم وضعیت منه با همراه اول

View attachment 286066
پوینت تو مولتی پوینت برای من بالای ۳۰ تومن در میاد تجهیزاتش.
از طرفی همراه اول برا منم همینه. ولی توی بازی انلاین مشکل داره. من به شخصه رد دد انلاین برام مهمه. با همراه اول داخل نمیشه. با تک نت تونستم ولی.

از طرفی همراه اول برا منم همینه. ولی توی بازی انلاین مشکل داره. من به شخصه رد دد انلاین برام مهمه. با همراه اول داخل نمیشه. با تک نت تونستم ولی.
دقیقا . من با همراه اول چند ماه پیش عالی بود
الان به بتل ۱ وصل نمیشه داستانیه

والا من خواستم رادیویی بگیرم نمیدونم پینگش خوبه یا نه
آدم این همه هزینه کنه آخرش هیچ

تک نت گرفتم.
View attachment 286065
وضعیتم اینه. رد دد انلاین تونستم بازی کنم.
به نظرم اگر استیبل باشه خوبه.
ولی مشکل اینه که از دیشب تا همین چند لحظه پیش خط انتن ۲ تاش پر بود و پهنای باند دانلود کمتر از ۸ میومد. الان مجدد شده ۴ خط و این نتیجه ی تستمه.
به نظرم مشکل از مودم هست. متاسفانه مودمی که به من دادن یک زباله ی ایرانی به نام i60 s1 هست که ساخت ایران و ایرانسله. نمیدونم اگر مودم ۹ تومنیه h1 بگیرم اوضاع بهتر میشه یا نه.
والا اون چیزی که من انتظار داشتم نیست برا من بعضی مواقع در همین حد و یا حتی بهتر میشه کلا td نوسان زیادی داره این همون lte هست یه اسم گیم هم روش الکی اوردن
من h1 دارم همچین چیز عجیب غریبی نیست
اینم وضعیت منه با همراه اول

View attachment 286066
اون قسمت پاینش که مینویسه اینترنت به درد چه چیزای میخوره و امتیاز میده ننداختی
والا من خواستم رادیویی بگیرم نمیدونم پینگش خوبه یا نه
آدم این همه هزینه کنه آخرش هیچ
من سال ها استفاده کردم
اگه درست و اصولی وصل بشه به شدت کیفیت خوبی داره و پینگ کمی هم داره

• Like
Reactions: Arash-S212
تک نت گرفتم.
View attachment 286065
وضعیتم اینه. رد دد انلاین تونستم بازی کنم.
به نظرم اگر استیبل باشه خوبه.
ولی مشکل اینه که از دیشب تا همین چند لحظه پیش خط انتن ۲ تاش پر بود و پهنای باند دانلود کمتر از ۸ میومد. الان مجدد شده ۴ خط و این نتیجه ی تستمه.
به نظرم مشکل از مودم هست. متاسفانه مودمی که به من دادن یک زباله ی ایرانی به نام i60 s1 هست که ساخت ایران و ایرانسله. نمیدونم اگر مودم ۹ تومنیه h1 بگیرم اوضاع بهتر میشه یا نه.

ادابتور 12 ولت درست و حسابی بگیری اوکی میشه

من میخوام یه سیم کارت ایرانسل بخرم و بذارم تو یه گوشی قدیمی به عنوان مودم ازش استفاده کنم. خواستم ببینم میشه سیم کارت td-lte خرید و گذاشت توی گوشی؟ یا باد سیم کارت معمولی بخرم؟ و اینکه اصلا سرعت و کیفیت اینترنت td-lte با اینترنت سیم کارت معمولی فرقی داره یا نه؟

من میخوام یه سیم کارت ایرانسل بخرم و بذارم تو یه گوشی قدیمی به عنوان مودم ازش استفاده کنم. خواستم ببینم میشه سیم کارت td-lte خرید و گذاشت توی گوشی؟ یا باد سیم کارت معمولی بخرم؟ و اینکه اصلا سرعت و کیفیت اینترنت td-lte با اینترنت سیم کارت معمولی فرقی داره یا نه؟
فرکانس فرق میکنه نمیشه

فرکانس فرق میکنه نمیشه
خب از نظر کیفیت فرقی میکنه؟ یعنی من یه سیمکارت معمولی بگیرم بندازم تو گوشی مثل مودم ازش استفاده کنم بهتره یا مودم tdlte ایرانسل بخرم؟ (از نظر پینگ و لتنسی و پاکت لاست و ... فرقی دارن؟)

خب از نظر کیفیت فرقی میکنه؟ یعنی من یه سیمکارت معمولی بگیرم بندازم تو گوشی مثل مودم ازش استفاده کنم بهتره یا مودم tdlte ایرانسل بخرم؟ (از نظر پینگ و لتنسی و پاکت لاست و ... فرقی دارن؟)
منطقه با منطقه فرق میکنه
طبق تجربه شخصیم و استفاده طولانی که دارم تقریبا یکی هستن شاید یک لول td بهتر باشه
من ایرانسل رو تست کردم
اگه برا گیم میخوای سیم شاتل بگیر نت تایپ ۱ یا ۲ میده
ایرانسل ۳ هست

• Like
Reactions: emaad.mir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or