Changed_Man 50
کاربر سایت
پینگ هینت و گاد پینگرفقا من نت مخابرات دارم lostark پلی میدم گیم اسیست دارم خیلی قطعی داره ، سرویس دور زدن تحریم چی پیشنهاد میکنید که قطعی نداشته باشه پینگشم اوکی باشه ؟
دقیقا برا منم همین اتفاق افتادهتوی شهر ما یزد سرعت نت خونگی(مخابرات) نسبت به هفته پیش فیکس نصف شده به هر جا هم زنگ میزنی جواب درست نمیدن و به جز یک مشت سوالات کلیشه ای (بوق داری،به سر خط وصلی و...؟؟)جواب دیگه ای ندارند!!
معلوم نیست بیناموس ها دوباره دارند چه غلطی میکنند!!
این وزیر بی همه چیز تا پایان دورش(که امیدارم نه تنها خودش بلکه رئیسش هم نبینه) کلک این نت رو نکنه و ملت رو برنگردونه به دوران 128kb بیخیال نمیشه!!!
با پستیبانی صحبت کردم گفت تحریم شکن ندارهسلام .دوستان این سیمکارت شاتل چجوریه؟
برای ایکس باکس لایو میخوام
جواب میده ؟
مثل همون نت adsl ش هست ؟
رو udp جواب میدهکسی میدونه نورد رو آسیاتک جواب میده یا نه ؟
من نمیدونم مشکل شما چیه20 روزه برای منزل جدید از مخابرات سرویس گرفتم مشکل عجیبی برخوردم که خود مخابراتم قاط زده
چراغ adsl مودم ثابت میشه ولی چراغ اینترنت قرمز هست
با سه مودم متفاوت و از اول خط هم تست کردیم مشکل همچنان پابرجاست سه بار هم پورت عوض کردن مشکل همچنان 20 روزه برقراره
کسی مشکل مشابه نداشته راهنمایی بده؟
اصولا قرمز بودن چراغ اینترنت یعنی مشکل از سمت سرویس دهنده هست حالا اینکه میگید خودشونم نمیدونن مشکل از چیه رو یک یا دو نفر گفتن یا چند نفر؟ مبنای ۹۰ درصد کارمندای مخابرات رو روی ادمای بی سواد بذارید اگه یکی دو نفر گفتن نمیدونن مشکل از چیه دوباره زنگ بزنید ۲۰۲۰ یه اپراتور دیگه جواب بده بپرسید اصولا تک و توک ادمای حرفه ای و وارد توشون هست ولی اکثرا هیچی بارشون نیست متاسفانه20 روزه برای منزل جدید از مخابرات سرویس گرفتم مشکل عجیبی برخوردم که خود مخابراتم قاط زده
با سه مودم متفاوت و از اول خط هم تست کردیم مشکل همچنان پابرجاست سه بار هم پورت عوض کردن مشکل همچنان 20 روزه برقراره
4-5 روزه این مشکل دارم قبلش همه چی اوکی بود جالبه snr هم خوبه ولی لینک میپرهمن نمیدونم مشکل شما چیه
ولی نت من 2 ماهه کلا هر 20-30 دقیقا کلا 1-2 مین قطع میشه
الان زنگ زدم بازم اوکی نشد
دقیقا مشکل منو داری منم وقتی از مخابرات سرویس گرفتم سرویس شدم تا وصلش کردن20 روزه برای منزل جدید از مخابرات سرویس گرفتم مشکل عجیبی برخوردم که خود مخابراتم قاط زده