بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

رفقا من نت مخابرات دارم lostark پلی میدم گیم اسیست دارم خیلی قطعی داره ، سرویس دور زدن تحریم چی پیشنهاد میکنید که قطعی نداشته باشه پینگشم اوکی باشه ؟

رفقا من نت مخابرات دارم lostark پلی میدم گیم اسیست دارم خیلی قطعی داره ، سرویس دور زدن تحریم چی پیشنهاد میکنید که قطعی نداشته باشه پینگشم اوکی باشه ؟
پینگ هینت و گاد پینگ
اولی پینگ که کم نمیکنه که هیچ زیادم می‌کنه ولی خب منتهی رفع تحریم داره گاد پینگ هم تجربه ای ندارم ازش ولی مثه اینکه بهتر از پینگ هینته

این گیم اسیست هم داشتم قبلا لامصب فاجعه به تمام عیاره اصلا نگیر دیگه

• Like
Reactions: mostafawarcraf
مطمئنم یکی از آدمایی که تو این پشتیبانی ها هستن اصلا نمیدونن نت تایپ چه کوفتی هست ~X(
دیروز میگه شنبه زنگ بزن مسئول فنی بیاد.امروز زنگ زدم میگه زنگ بزن نمایندگی شهر خودتون.زنگ زدم نمایندگی شیراز اولی میگه من نمیدون بذار همکارم بیاد.اون یکی اومده میگه نت تایپ که عوض نمیشه...شما dns بذار 1.1.1.1 درست میشه:|

الان فیفا فقط با رادار میتونم بازی کنم.اونم اگه مستقیم بزنم نمیشه،فقط با برنامه اش میتونم وصل بشم که پینگ هم بالا میره هم نوسان داره.

ولی حدس خودم اینه که یه سری سایت که دیروز فیلتر کردن،چند تا از بازیها هم قاطی اینا پورتش بسته شده.

توی شهر ما یزد سرعت نت خونگی(مخابرات) نسبت به هفته پیش فیکس نصف شده به هر جا هم زنگ میزنی جواب درست نمیدن و به جز یک مشت سوالات کلیشه ای (بوق داری،به سر خط وصلی و...؟؟)جواب دیگه ای ندارند!!
معلوم نیست بیناموس ها دوباره دارند چه غلطی میکنند!!
این وزیر بی همه چیز تا پایان دورش(که امیدارم نه تنها خودش بلکه رئیسش هم نبینه) کلک این نت رو نکنه و ملت رو برنگردونه به دوران 128kb بیخیال نمیشه!!!

توی شهر ما یزد سرعت نت خونگی(مخابرات) نسبت به هفته پیش فیکس نصف شده به هر جا هم زنگ میزنی جواب درست نمیدن و به جز یک مشت سوالات کلیشه ای (بوق داری،به سر خط وصلی و...؟؟)جواب دیگه ای ندارند!!
معلوم نیست بیناموس ها دوباره دارند چه غلطی میکنند!!
این وزیر بی همه چیز تا پایان دورش(که امیدارم نه تنها خودش بلکه رئیسش هم نبینه) کلک این نت رو نکنه و ملت رو برنگردونه به دوران 128kb بیخیال نمیشه!!!
دقیقا برا منم همین اتفاق افتاده
حتی امروز کارشناس حضوری گفتم اومد و چک کرد ولی نتیجه نداشت
های وب

• Like
Reactions: mehdy.z
20 روزه برای منزل جدید از مخابرات سرویس گرفتم مشکل عجیبی برخوردم که خود مخابراتم قاط زده
چراغ adsl مودم ثابت میشه ولی چراغ اینترنت قرمز هست
با سه مودم متفاوت و از اول خط هم تست کردیم مشکل همچنان پابرجاست سه بار هم پورت عوض کردن مشکل همچنان 20 روزه برقراره
کسی مشکل مشابه نداشته راهنمایی بده؟

• Angry
Reactions: mehdy.z
20 روزه برای منزل جدید از مخابرات سرویس گرفتم مشکل عجیبی برخوردم که خود مخابراتم قاط زده
با سه مودم متفاوت و از اول خط هم تست کردیم مشکل همچنان پابرجاست سه بار هم پورت عوض کردن مشکل همچنان 20 روزه برقراره
من نمیدونم مشکل شما چیه
ولی نت من 2 ماهه کلا هر 20-30 دقیقا کلا 1-2 مین قطع میشه
الان زنگ زدم بازم اوکی نشد

اصولا قرمز بودن چراغ اینترنت یعنی مشکل از سمت سرویس دهنده هست حالا اینکه میگید خودشونم نمیدونن مشکل از چیه رو یک یا دو نفر گفتن یا چند نفر؟ مبنای ۹۰ درصد کارمندای مخابرات رو روی ادمای بی سواد بذارید اگه یکی دو نفر گفتن نمیدونن مشکل از چیه دوباره زنگ بزنید ۲۰۲۰ یه اپراتور دیگه جواب بده بپرسید اصولا تک و توک ادمای حرفه ای و وارد توشون هست ولی اکثرا هیچی بارشون نیست متاسفانه

دقیقا مشکل منو داری منم وقتی از مخابرات سرویس گرفتم سرویس شدم تا وصلش کردن
تقریباً دو هفته طول کشید تو این مدت هم مدام به کارشناس‌ خودشون زنگ میزدم هی حضوری میومد 195 شکایت ثبت کردم....عوووو انقد از این کارا کردم تا وصل شد ولی حالا که وصل شد سرعتش 400 کیلو بود :D هیچ دیگه روز از نو....دوباره هی زنگ بزن پشتیبانی ، کارشناس حضوری ، ثبت شکایت... تا یبار که زنگ زدم پشتیبانی گیر یه آدم حسابی افتادم ظرف ۵ دقیقه سرعت رو اوکی کرد :|
خلاصه شمام باس انقد از این کارا کنی تا یبار شانست بزنه گیر یه آدم بلد کار درست حسابی بیوفتی

• Like
Reactions: bayern_vahid

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or