cheofox
کاربر سایت
دوستان گرامی روی اینترنت شاتل پروتون وی پی ان کار میکنه؟!
اسیاتک چی؟!
کلان کدوم چیز شکن ها روی شاتل و اسیاتک کار میکنن
رو ویندوز اگثرا جواب نمیده یا قطع میشه
رو اندروید یه ضرب کار میکنه . . . regardless of your isp
دوستان گرامی روی اینترنت شاتل پروتون وی پی ان کار میکنه؟!
اسیاتک چی؟!
کلان کدوم چیز شکن ها روی شاتل و اسیاتک کار میکنن
هر یک مدت یکبار اینجوری میشه.راهی نداره باید منتظر بمونی تا درست بشهمخابرات مشهد موقع باز کردن پنل کاربری اینجوری شده
2020 هم قطع شده
سرعت دانلود از 2 مگ اومده روی 100 کیلو
من اصفهانم تازه فیبر هم دارم همینطوره... سرعتم هم شده 20 کیلوبایت! همین صفحات بازیسنتر هم زوری باز میشه. یعنی با قطع بودن عملا فرقی نداره اینترنت.مخابرات مشهد موقع باز کردن پنل کاربری اینجوری شده
2020 هم قطع شده
سرعت دانلود از 2 مگ اومده روی 100 کیلو
شاتل روی ویندوز vpn دارم مندوستان کسی اینجا صبانت داره؟
وضعیت سرعت و فیلترینگ این روزها چجوریه؟ هیچ وی پی انی روش جواب میده؟
این شاتل که فقط تورگارد روش کار میکنه اونم فقط رو 3-2 تا سرور
شاتل روی ویندوز vpn دارم من
روی اندروید هم دارم فقط پینگ خوبی ندارن ولی سرعت و اینا اوکی هستن
منم صبانت دارم ولی الان درخواست جمع آوری دادم.علتش هم همین نت تایپ هست که 20 روزی هست نتونستم یه فیفا مثل آدم بازی کنم(قبلش هم همچین تعریفی نداشت)سلام عرض ادب و تبریک سال نو خدمت دوستان.... من اینترنت صبانت دارم و چون فقط نت تایپ 3 میده روی PS5 و نمیشه آنلاین بازی کرد، امروز درخواست جمع آوری دادم. TDLTE ایرانسل هم دارم اما نت تایپ سه میده ولی میشه با دی ان اس به فیفا وصل شد. حالا سوال بنده این هست که بین ISP های شاتل، آسیاتک و پارس آنلاین کدوم برای گیم مناسب تره و کدوم داره نت تایپ 2 ارائه میده؟ آیا از عزیزان کسی اینترنت وایرلس آسیاتک هم داره که برای گیم استفاده کنه؟ ممنون میشم عزیزان پاسخ بدن. با تشکر. اگر ISP دیگری رو هم میشناسید که برای گیمک مناسب هست معرفی بفرمایید دوستان.
خصوصی بهتون پیام دادم میشه گفت امکان اتصال به همه کشوری دارهوی پی ان کدوم شرکت؟
رو چه پروتکلی وصل میشه و آیا تقریبا به سرور همه کشور ها وصل میشه؟
من به شخصه مشکلی با شاتل ندارم حتی از نظر vpn فقط قیمتش یکم بالاتر از isp هاستمنم صبانت دارم ولی الان درخواست جمع آوری دادم.علتش هم همین نت تایپ هست که 20 روزی هست نتونستم یه فیفا مثل آدم بازی کنم(قبلش هم همچین تعریفی نداشت)
میخواستم شاتل بگیرم ولی اونم چند روزه میبینم همه دارن مینالن ازش
ما تو شیراز یدونه isp داریم به اسم همیارنت که فقط مخصوص شیراز و چند شهر جنوب هست،احتمالا برم از همون بگیرم
ممنون...من فقط برای بازی میخوام و میدونم شاتل حداقل بهترینه برای بازی ولی اونم گویا با فیفا مشکل داره و فیلتر شده وگرنه همین شاتل میگرفتمخصوصی بهتون پیام دادم میشه گفت امکان اتصال به همه کشوری داره
من به شخصه مشکلی با شاتل ندارم حتی از نظر vpn فقط قیمتش یکم بالاتر از isp هاست
من واقعیت فیفا رو تست نکردم اما دوستان میگفتن بتلفیلد 2042 مشکل خورده که من اصلا مشکلی ندارم بدون dns همچنان راحت وصل میشهممنون...من فقط برای بازی میخوام و میدونم شاتل حداقل بهترینه برای بازی ولی اونم گویا با فیفا مشکل داره و فیلتر شده وگرنه همین شاتل میگرفتم
فردا زنگ میزنم بهشون ببینم چی میگن.ببینم حداقل جواب درست میدن اینا یا نه.صبانت که اصلا گردن نمیگرفت میگفت خودتت نت تایپت رو باز کنمن واقعیت فیفا رو تست نکردم اما دوستان میگفتن بتلفیلد 2042 مشکل خورده که من اصلا مشکلی ندارم بدون dns همچنان راحت وصل میشه
البته بازم میگم منی که اینجا دارم اینقدر از شاتل خوب میگم احتمال داره 10 تا خونه اونورتر ما که منطقه عوض میشه شاتل اصلا خوب نباشه
مرکز های مخابراتی مختلف و اینا تاثیر داره و کااااملا شانسیه