هیچکس نمیتونه نظر دقیق بده چون هر نقطه یکجوره باید تست کنید ولی درکل معمولا واسه گیم مناسب نیست نسبت به نت ثابتاساتید
نظرتون در مورد td lte ایرانسل چیه؟
از چند نفر سوال کردم نظراتشون متناقض بود
برای دانلود خوبه ولی برای بازی بدرد نمیخوره.اساتید
نظرتون در مورد td lte ایرانسل چیه؟
از چند نفر سوال کردم نظراتشون متناقض بود
البته احتمالا منطقه به منطقه فرق میکنه. من با نت های وب، پروتکل wstunnel یا stealth(هر دو پروتکل رو پورت 443) وینداسکرایب بدون مشکل وصل میشم. البته همه لوکیشن ها اوکی نیستن (قبل نوشتن این مطلب، لوکیشن Dogg تو US West جواب داد)windscribe برای های وب بهیچ عنوان جواب نمیده
دوستان خواهشا اگه آدم منصف و مطمئن سراغ دارید برای خرید v2ray داخل خصوصی بهم بگید ، ممنون میشم
تفاوتی نمیکنهمن اینترنتم هر وقت تموم میخواد بشه قبلش پیام تمدید میاد.امروز پیام که اومد بعدش دوباره یه پیام دیگه اومد که اگه میخواید آی پی static شما از بین نره تمدید کنید.بعد رفتم تو کنترل پنل صبانت میبینم بهم آی پی استاتیک دادن در صورتی که پولی هست و باید خرید و من نخریدم
حالا این آی پی استاتیک بهتره یا داینامیک؟ربطی به بازی آنلاین هم داره یا نه؟
عجیبه که یه چیز مجانی رو خودشون بدون اینکه بخوام دادن بهم
شما خیلی بیکاری با پشتیبانی درمورد این چیزا صحبت میکنی و توقع جواب درست درمون داری!باز زنگ زدم صبانت میگم چرا آی پی استاتیک دادید؟رفته بعد 5 دقیقه اومده میگه چون شکایت کردید ما آی پی ثابت دادیم که نت تایپتون 2 بشه
میگم خب الان که فرقی نکرده.میگه چه بازی؟ میگم فیفا 23...باز رفته 5 دقیقه دیگه اومده میگه سرپرستمون میگه فیفا آی پی صبانت رو وارد نکرده برای همین نمیتونید فیفا بازی کنید!!!!!!!!!
خدایی یعنی چی این حرف؟؟؟فیفا باید بیاد آی پی صبانت وارد کنه؟
میگم داداش با آدم نابلد که حرف نمیزنی...شما برو تو سایت بازیسنتر ببین همه صبانتی ها نت تایپشون 3 شده،چه ربطی به فیفا داره؟تو کنسول داره میزنه که نت تایپ 3 هست
باز میگه دیگه کاریش نمیشه کرد فقط میتونید جمع آوری کنید از جای دیگه سرویس بگیرید.
یعنی هر وقت فکر میکنی از این عجیبتر نمیشه باز سوپرایزت میکنن
درخواست کابل کشی اگه زیرساختش اون نزدیکی باشه شدنیه ولی باید ببینید چه قیمتی میدن برای ffth میدونم اگه اون اطراف کابل کشی ها و زیر ساخت باشه با به هزینه نسبتا زیاد که بصرفه نیست برای ساختمون تون انجام میدن مگر اینکه یه تعداد از اعضای ساختمون همه اون سرویس رو بخوان که مجانی انجامش بدن اما vdsl نمیدونم مثل همونه شرایطش یا متفاوته باید از خودشون سوال کنیدبعد از چندین بار رفتن به مخابرات آخرش مهندسشون اعلام کرد تو خیابون شما تجهیزاتvdsl هنوز نصب نشده .حالا فاصله من با مخابرات منطقمون شاید ۳۰۰ متر باشه .
نمیشه درخواست داد جایی که کابل کشی کنن ؟
یه چیز دیگه چرا قیمت مخابرات با شرکت خصوصی ها فرق داره ؟
من مقایسه کردم راحت تا ۵۰ درصد ارزونتر درمیاد مخابرات
منم شیراز هستم 2 روزه صبانت علاوه بر همه مشکلات قبلیش سرعت دانلود از سرورهای خارجی1/5 شده.یعنی سایتی مثل سافت 98 با سرعت کامل داره دانلود میشه ولی فیلم بخوام دانلود کنم 200-300 کیلو بایت شده.پشتیبانی هم فقط میگه از زیرساخته.شاتل هستم شیراز دو روزه وضعیت بدتر از قبل شده
جالبیش اینه که چند وقته وارد Ookla نمیتونم بشم تست سرعت بگیرم.
هنوز مطمئن نیستم فقط پهنای باند خارجی رو مختل کردن یا داخلی هم هست. در ضمن بیشتر چیزهایی که تو این تاپیک میگید تقصیر isp ها نیست اونا فقط دستور اجرا میکنن اگه نکنن که منحل میشن.