mohsen2019
کاربر سایت
امروز اصلا نمیشد انلاین بازی کرد.هر 5 دقیقه یکبار از بازی میفتادی بیرون.!!!!اولین باره همچین چیزیزبرام اتفاق افتاده.!!
بقیه هم امروز مشکل داشتن؟؟؟
امروز اصلا نمیشد انلاین بازی کرد.هر 5 دقیقه یکبار از بازی میفتادی بیرون.!!!!اولین باره همچین چیزیزبرام اتفاق افتاده.!!
تو لاگ های مودمت ببین max rate ات چنده! اگه حدودای 16 بود زنگ بزن به پشتیبانی آسیا تک بگو درستش کنندوستان اینجا کسی از آسیاتک adsl داره ؟
سرویس برنزی ۱۲۰گیگشونو خریدم با سرعت ۱۶مگابیت.
ولی حداکثر سرعتم ۵ ،۶ مگابیته .
یه
یعنی واسه حداکثر سرعتشون حتما باید سرویس نقره ای خرید یا اونم اشتراکیه پهنای باندشون ؟
کلا الان ۵مگابیت واسه سرویس ۱۶مگابیت منصفانست ؟![]()
از کجای تنظیمات مودم میشه لاگ رو مانیتور کرد ؟تو لاگ های مودمت ببین max rate ات چنده! اگه حدودای 16 بود زنگ بزن به پشتیبانی آسیا تک بگو درستش کنن
ربط داره. اگر میخواید با این خط گیم بزنید، بهتره روی همین 8 مگابیت باشه.به پشتیبانی آسیاتک زنگ زدم سرویسمو رو 6 بسته بود الان کردش 8 . میگه اگه بیشترش کنم SNR خطت افت کیفیت پیدا میکنه
واقعا ربط داره یا میپیچونه ؟
اینجوری سرعتش خیلی له بود . الان گذاشت رو 12 . تازه سرعتم 1مگ رو رد کرده .ربط داره. اگر میخواید با این خط گیم بزنید، بهتره روی همین 8 مگابیت باشه.
توی مودمت snr رو نگاه کن اگه زیر 18-20 هست توی گیم تایم اوت میدی باید پنهای باندتو بیاره پاییناینجوری سرعتش خیلی له بود . الان گذاشت رو 12 . تازه سرعتم 1مگ رو رد کرده .
گیم که فعلا دارم دانلود میکنم اما بالاخره مولتی پلیر هم قطعا باید بشه بازی کرد دیگه
خانمه گفت الان رو 12ـه اگه مشکلی بود بگو برش گردونم رو 8
14.6 تا 22 زدهتوی مودمت snr رو نگاه کن اگه زیر 18-20 هست توی گیم تایم اوت میدی باید پنهای باندتو بیاره پایین
داداش به این میگی خوب ؟ واسه ADSL این ایده آلهسلام وقت بخیر، پینگم رفته بالا ولی خط خوبه اینم وضعیت خطView attachment 218400
یعنی اوکیه دیگه؟ کاریش نداشته باشم؟ میخواستم برای این خط مودم ایسوس DSL-AC68U رو بگیرم که نشد دیگه همه چیش اوکی باشه، مودم فعلیم Archer D2 هستشداداش به این میگی خوب ؟ واسه ADSL این ایده آله
خوبه آقا مودم جنس برندم نبود نبود فقط جنس آشغال درجه چندمی نباشهیعنی اوکیه دیگه؟ کاریش نداشته باشم؟ میخواستم برای این خط مودم ایسوس DSL-AC68U رو بگیرم که نشد دیگه همه چیش اوکی باشه، مودم فعلیم Archer D2 هستش