Arshiixx
کاربر سایت
سقف نداره ، منم ماهی ۸۰۰ تا اینا میگیرمسقف دانلود داری450 گیگ بعد 2ترا دانلود میکنی وات ! اونا هم نشستن شما دو ترا دانلود کنی با 20تومن
سقف نداره ، منم ماهی ۸۰۰ تا اینا میگیرمسقف دانلود داری450 گیگ بعد 2ترا دانلود میکنی وات ! اونا هم نشستن شما دو ترا دانلود کنی با 20تومن
با یه بسته بخاطر سقفش نمیتونی ماهی بیشتر از 450 گیگ دانلود کنی مگر اینکه درطول ماه 4 تا بسته بزنیچیزی که من میگم داره اتفاق میافته حالا شما مختاری انکار کنی ولی واقعیت عوض نمیشه
این یه مورد سقف دانلود ندارهبا یه بسته بخاطر سقفش نمیتونی ماهی بیشتر از 450 گیگ دانلود کنی مگر اینکه درطول ماه 4 تا بسته بزنی
من ایرانسل داشتم پینگش افتضاح بود با 4.2.2.4 از 140بود تا 180 بعدش مبین نت گرفتم پینگم از 90 هست تا 120 الیته بعضی وقتا قطعی داره ولی درکل راضیمدوستان، بهترین نت TD-LTE برای بازی انلاین چیه؟ (به غیر از زیتل چون منطقه مارو پشتیبانی نمیکنه)
من خودم الان از هایوب ADSL دارم (یکیم از شاتل) ولی بخاطر سیم کشی وحشتناک خونه به شدت نویز داره و پینگ حتی با سرورا اروپایی زیر ۲۰۰ نمیاد برا همین افتادم به فکر گرفتن TD-LTE.
منم تا پارسال پارس آنلاین داشتم ولی نت تایپ ۳ میداد به من و از طرفی هم قطعی و پینگ افتضاح داشت چند بار هم به پشتیبانی گفتم که مرضتون چیه چرا اینجوری میکنید مینداختن گردن سیم و مخابرات منطقه و همه چیز به جز خودشون منم گفتم جمع کنید زنگ زدم شاتل البته شاتل هم آش دهن سوزی نیست ولی همه الان همین جورین کلادرود
من پار آنلاین دارم تو بتل واقعا تو مخی شده پینگ وحشتناکه؟
با پشتیبانی صحبت کردم میگه شبکه psn ما نمیتونیم حل کنیم
راه حلی دارید
با تشکر
سقف دانلودش چرت و پرته من یکساله دارم هر ماه همین کار میکنم تا حالا هم بیشتر از ماهی یک بسته نگرفتمبا یه بسته بخاطر سقفش نمیتونی ماهی بیشتر از 450 گیگ دانلود کنی مگر اینکه درطول ماه 4 تا بسته بزنی
نمیدونم این قانون 450 گیگ کی اومد ولی من اوایل خرداد نزدیک 2 ترا دانلود کردمخوده همراه اول داره میگه 450 گیگ . بشه 451 گیگ از روز قبل ش قطعه بعد میگه 2ترابایت! اونم با 5مگ در بهترین حالت اونم در روزی 10ساعت
سازمان مقررات هم خوابیده نمیدونه مردم دارن با 20تومن دو ترا دانلود میکنن. تو سازمان مقررات هیچ مصوبه ای برای اینترنت نا محدود نیست
احتمالاسیمکارتت شارژ داشته و دوباره بعد از پایان 450 گیگ اتومات بسته تمدید شده یا داری پول آزاد میدی
سقف دانلود هم شد چرت و پرتفقط نمیدونم چرا برای بقیه این اتفاق میفته و برای ما سرـه موعد میگه داری میری فراتر از سقف و بسته ست تمووم میشه . نا ممکنه ها فقط برای بقیه ممکنه
والا تو اینباکس ما ده تا از این اس ام اس ها هست:
به دلیل مصرف غیر منصفانه. محاسبه هزینهها با تعرفه آزادصورت خواهد گرفت.
من که دیروز تست گرفتم تا 30 مگ رفت!
نمیفهمم اصرار شما چیه؟ هر پالیسی داره ، وقتی من میتونم بیشتر دانلود کنم از همون بسته و هر روز هم روی گوشی دارم چک میکنم مشکل چیه؟شما برو 20ترا دانلود کن ولی نمیتونی با پول 450 گیگ اینکارو کنی
Fair usage policy برای همه ست حتی کفار غربی . حالا میتونی با تعرفه آزاد بیشتر هم دانلود کنی
شما خوبی! شما دانشمند!هرپالیسی داره که داره
سقف چرت و پرت ـه
ادله های این تاپیک
خوده سایت ش هم قوانین مصرف رو نوشته
.سیمکارت ماها احتمالا در متریال ش از خار استفاده شده . ما بریم تا مانیتور نسوخته![]()