من از فن آوا سرویس میگیرم توی صفحات قبل همین تاپیک گفتم فک کنم یه مدت خیلی قطعی داشت ولی الان تعداد قطعی هاش توی روز خیلی کمتر شده و به روزی ۱۰ بار خلاصه میشهکسی اینجا از فن آوا سرویس داره ؟ برای گیم چطوره ؟
که اینطور . من بیشتر برام پینگ مهمه ... دیدم یه سرویس مخصوص گیم هم دارهمن از فن آوا سرویس میگیرم توی صفحات قبل همین تاپیک گفتم فک کنم یه مدت خیلی قطعی داشت ولی الان تعداد قطعی هاش توی روز خیلی کمتر شده و به روزی ۱۰ بار خلاصه میشه! پینگم نسبتا خوبه حدود ۱۲۰ معمولا
البته سرویس گیمینگش رو نگرفتم اون فک کنم پینگش بهتره که خب حجمشون واسه من کمه.
خیر مگر اینکه بدهی از قبل داشته باشید .برا درخواست تخلیه ADSL جدیدا پول میگیرن ؟ زنگ زدم پیشگامان میگه باید 80 هزار تومن واریز کنید !
یکی دو ماه پیش مخابرات از هزینه پایین رانژه و درانژه شاکی بود. این لینک خبرش هست، نمی دونم آخر اجراش کردند یا خیر، ولی من که دو ماه پیش درخواست دایری خط رو داده بودم، رسیدگی نکردند و آخر هم بی خیال اینترنت خط شدم.برا درخواست تخلیه ADSL جدیدا پول میگیرن ؟ زنگ زدم پیشگامان میگه باید 80 هزار تومن واریز کنید !
پس باید برم 195 شکایت کنمخیر مگر اینکه بدهی از قبل داشته باشید .
مشکل منم حل شد 195 که تماس گرفتم فرداش زنگ زدن از پیشگامان اول پیگیر ماجرا شدن که چرا میخوای جمع اوری کنی، منم حسابی از خجالتشون در اومدم و دیروز هم جمع اوری شد . حواستون باشه یک ریال به این بیشرف ها سر جمع اوری خط پول ندیدبرا درخواست تخلیه ADSL جدیدا پول میگیرن ؟ زنگ زدم پیشگامان میگه باید 80 هزار تومن واریز کنید !
نه هیچ تاثیری نداره در بعضی موقع ها اگه خطتون خوب نباشه ممکنه سرعت زیاد باعث نویز روی خطتون بشه و پینگتون بیشتر بشهدوستان سرعت نت میتونه روی پینگ تاثیر بزاره.؟؟من الان 8 مگ دارم.. به نظرتون 16 مگ بگیرم ممکنه پینگ بهتره بشه؟؟؟؟