نه این مقدار تغییر نرمال نیست و حتما یا سیم کشی ایراد داره یا مشکل از تجهیزات مخابراته.اگه اینترنت قطع نمیشه کاری باهاش نداشته باش ولی اگه قطعی داره اول از سیم کشی خونه اطمینان پیدا کن و اگر مشکلی مثل رد شدن سیم تلفن از کنار کابل برق یا کنار آسانسور یا وسایلی که مصرف برق زیادی دارن، نبود مودمو ببر سر خط تست کن و اگر اونجا هم این تغییر شدید snr رو دیدی باید از مخابرات محلتون این مشکلو پیگیر بشیsnr به نظرتون چقدر بازی کنه منطقیه؟
مثلا از 25 یهو میاد 15 بعد 8 بعد 10 بعد 15 بعد میره 23 بعد میره 11
نرماله؟
time out زیادی داری.از status مودم snr و crc error رو چک کن و اسکرین بگیر بفرست اینجا. احتمالا سرعتی که تنظیم کردن براتون از کشش خط بیشتره و نویز میندازهآقا من از وقتی پارس انلاین رو های وب خرید پینگم یه حال داغونی به خودش گرفته توی بستر داخلی
کسی سر درمیاره؟! :/
View attachment 214592
دو روزه کلا Nat Type و Download ارور میده نت ایرانسل توی PSN. نمیشه بازی کرد خیلی مسخرست اوضاعایرانسلی های عزیز، شما هم steam community واستون بالا نمیاد؟
من پیشگامان دارم ، تهران منطقه هفته تیر- در روز بار ها و بارها قطعی لینک دارم و باید مودم رو ری استارت کنم تا وصل بشه ، با مودم های دیگه هم تست کردم همین ایراد هست، و حالا میخوام به کل ADSL رو جمع کنم.الان وضع همه سرویس های ADSL این قدر فاجعه است؟
من الان پارس آنلاین دارم و رسما دارم کلافه میشم. نه تنها کند تر از حد معموله، بلکه به طرز احمقانه ای هی قطع و وصل میشه. پینگ بالایی دارم و رسما هیچ بازی ای نمیتونم آنلاین بزنم. دو نفر هم وصل شن به مودم رسما قفل میشه کل اینترنتم و برمیگردم دوران دایال آپ.
پارس آنلاین وضعش فاجعه است یا نه؟
چون اگه عوض کنم و وضع بهتر شه، من حاضرم این کار رو کنم