بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

snr به نظرتون چقدر بازی کنه منطقیه؟
مثلا از 25 یهو میاد 15 بعد 8 بعد 10 بعد 15 بعد میره 23 بعد میره 11
نرماله؟
نه این مقدار تغییر نرمال نیست و حتما یا سیم کشی ایراد داره یا مشکل از تجهیزات مخابراته.اگه اینترنت قطع نمیشه کاری باهاش نداشته باش ولی اگه قطعی داره اول از سیم کشی خونه اطمینان پیدا کن و اگر مشکلی مثل رد شدن سیم تلفن از کنار کابل برق یا کنار آسانسور یا وسایلی که مصرف برق زیادی دارن، نبود مودمو ببر سر خط تست کن و اگر اونجا هم این تغییر شدید snr رو دیدی باید از مخابرات محلتون این مشکلو پیگیر بشی
====================================
یه مورد دیگه هم که ممکنه تاثیر بزاره تلفن بی سیم داخل منزله.اسپلیتر اگه نداری سر راه مودم حتما بزار یا اگر داری با اسپلیتر نو عوض کن ممکنه خود اسپیلتر هم بعد از یه مدت خراب بشه و نویز بندازه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VICE
آقا من از وقتی پارس انلاین رو های وب خرید پینگم یه حال داغونی به خودش گرفته توی بستر داخلی
کسی سر درمیاره؟! :/

View attachment 214592
time out زیادی داری.از status مودم snr و crc error رو چک کن و اسکرین بگیر بفرست اینجا. احتمالا سرعتی که تنظیم کردن براتون از کشش خط بیشتره و نویز میندازه

آخرین ویرایش:
دوستان هیچ راهی وجود داره که کساییکه فیبر نورین بتوننبه غیر از مخابرات از جای دیگه بگیرن؟
نمیشه که هر غلطی دلشون بخواد بکنن با این وضع اینترنتشون بعد مجبورم باشیم ازشون بگیریم که!

دوستان جدیدا احساس میکنم که دیگه چیزی به نام سایت داخلی وجود نداره و حتی اپارات و دانلود ها و ورزش 3 و اینجور سایت ها هم حجم سرویس مخابرات رو مثل سایت های خارجی کم میکنن
ایا تغییر dns میتونه باعث این اتفاق بشه ؟

حدودا دو ماه هست که اینترنت ADSL پر سرعت شاتل ! تقریبا فرق زیادی با دایال آپ نداره !
حتی ویدیو های فشرده شده ی اینستاگرام را هم نمیتونه خطشون بدون گیر نشون بده !
سرعت خوب بود ولی توی این دو ماه اینطوری شده .
هر چی هم زنگ میزنم جواب میدن ولی بهانه های همیشگی...
اگر کیفیت خط بده چرا تا دو ماه پیش مشکلی نبود (هر چند همون هم محدود شده بود سرعتش )
از صبانت اومدم شاتل چند سال پیش ... نمیدونم ADSL کدوم شرکت الان بهتره ...

الان وضع همه سرویس های ADSL این قدر فاجعه است؟
من الان پارس آنلاین دارم و رسما دارم کلافه میشم. نه تنها کند تر از حد معموله، بلکه به طرز احمقانه ای هی قطع و وصل میشه. پینگ بالایی دارم و رسما هیچ بازی ای نمیتونم آنلاین بزنم. دو نفر هم وصل شن به مودم رسما قفل میشه کل اینترنتم و برمیگردم دوران دایال آپ.
پارس آنلاین وضعش فاجعه است یا نه؟

چون اگه عوض کنم و وضع بهتر شه، من حاضرم این کار رو کنم

• Like
Reactions: Katsura
دوستان عزیز سلام
من اینترنت adsl دارم از پیشگامان و دیگه از سرویس کابلی داشتن بخاطر محدودیت ها خسته ام ، منطقه هفته تیر هم فیبر نیست و فقط میشه adsl پرفت ، حالا مبخوام عوض کنم و TD-LTE بگیرم
بین سرویس دهنده های موجود شنیدم که ZI-TEL و مبین نت از بقیه برای بازی بهترن، کسی از دوستان داره ؟ یا هر دو رو تست کرده ؟ کدوم استیبل تر هستن ؟
احیانا کسی هست که همین منطقه هفت تیر و اطراف باشه و این اینترنت هارو داشته باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

الان وضع همه سرویس های ADSL این قدر فاجعه است؟
من الان پارس آنلاین دارم و رسما دارم کلافه میشم. نه تنها کند تر از حد معموله، بلکه به طرز احمقانه ای هی قطع و وصل میشه. پینگ بالایی دارم و رسما هیچ بازی ای نمیتونم آنلاین بزنم. دو نفر هم وصل شن به مودم رسما قفل میشه کل اینترنتم و برمیگردم دوران دایال آپ.
پارس آنلاین وضعش فاجعه است یا نه؟

چون اگه عوض کنم و وضع بهتر شه، من حاضرم این کار رو کنم
من پیشگامان دارم ، تهران منطقه هفته تیر- در روز بار ها و بارها قطعی لینک دارم و باید مودم رو ری استارت کنم تا وصل بشه ، با مودم های دیگه هم تست کردم همین ایراد هست، و حالا میخوام به کل ADSL رو جمع کنم.
اما پینگم عالیه با پیشگامان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or