بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من منطقه هفت تیر هستم و بدترین منطقه مخابراتی مشهد که استقلاله.
مخابرات دارم و خیلی راضی ام هیچ بازی ای لگ و دیلی ندارم قعطی هم ندارم. پینگ حداکثر 120 هست ولی پایدار.
عید فطر هم یک جشنواره حجم 30 روزه گذاشته بود 250 گیگ بین الملل 100 تومن.
و البته بر خلاف بقیه شرکت ها حجم داخلی 1/3 هست

پ.ن : البته این قضیه که بخاطر فیبر نمیتونم از جای دیگه ای نت بگیرم هم مزین بر علته =))
من سمت الهیه دیدم که خیلی از ساختمون ها رو براش فیبر نوری کشیدن به نظرم پیگیری کنید ببینین که ftth میتونین بگیرین یا نه. بسته به منطقه تون اگر ترافیک کم باشه شاید مخابرات هم گزینه بدی نباشه. سرویس های فن آوا رو هم ببین. از لحاظ حجم فکر میکنم جزو بهترین ها باشه. سرعتش هم عالیه(زمانی که من داشتم) فقط از لحاظ پینگ نسبت به مخابرات حدود 30 40 میلی ثانیه بالاتره.
این کم کردن حجم بسته ش بدجور رو مخمه :/
قبلا میتونستم هر ماه مثلا یه بازی راحت دانلود کنم و حجم کم نیارم، الان 10 روز مونده و کلا 30 گیگ دارم :| بسته م قبلا بود ماهی 210 گیگ، الان شده ماهی 170 گیگ!
-
جای خونه ما فیبر نوری نیست، الهیه جون تازه سازه فکر کنم فیبر میزنن، مسیه اینجا. فیبر نوری کلا پینگش بالاتره یا مخابرات اینجوریه؟

آخرین باری که مسی بودم 6 سال پیش بود که شاتل و صبا نت پینگ و قعطیشون فوقالعاده بالا بود و خیلی اذیت میکردن اما مخابرات نه.

ftth هم فقط به ساختمان های بلند میدن مثلا برج باران الان ftth هست و یه بار داشتم دانلود میکردم سرعت دانلود به 10 مگ هم میرسید اما پینگ فرقی نداشت

لعنت به همراه اول

این دومین باره این بلا رو سرم میاره این هفته

بسته یک ماه 20تومنی خریدم بعد اس ام اس اومده بسته فعال شد

بعد دارم استفاده میکنم اس ام اس اومده بسته شما فعال نشده و اینترنت شما با تعرفه آزاد محاسبه میشه و تا الان 18تومن استفاده کردی (اونم تو کمتر از 2ساعت )

هیچی دیگه دو تا 20 تومن تا الان رفته پاچه ما

تو کمین نشسته بود که با تعرفه آزاد حساب کنی خرج که کردی تازه اس ام اس بده .

• Angry
  • Like
Reactions: blak and Mreza_Dex
لعنت به همراه اول

بعد دارم استفاده میکنم اس ام اس اومده بسته شما فعال نشده و اینترنت شما با تعرفه آزاد محاسبه میشه و تا الان 18تومن استفاده کردی (اونم تو کمتر از 2ساعت )

الان دیگه خیلی وقته اپراتور ها مصرف ازاد رو محدود کردن. گزینه هاش هم تو اپ شون هم با کد ها میشه فعالشون کرد.

الان دیگه خیلی وقته اپراتور ها مصرف ازاد رو محدود کردن. گزینه هاش هم تو اپ شون هم با کد ها میشه فعالشون کرد.
آون 20 تومن شارژم که تموم شد به خیال این که بسته 1ماهه خریدم . آخه اس ام اس ش هم اومد که فعال شده

الان 20شارژ کردم که اون بسته یکماهه رو بخرم میگه این بسته قبلا برای شما فعال شده و اجازه خرید نمیده:/

بسته فعال شده چرا تعرفه آزاد حساب کردی و کمتر از 24ساعت کل شارژ رو خُردی

الان باید چیکار کنم

لعنت به همراه اول

دقت کردید همراه چقدر عوضی شده( هرچند بود)
شما یک بسته میخرید به فرض یک ساعته ولی بعد از یک ساعت پنج دقیقه برات پیامک میاد که بسته شما تموم شده
یعنی تو همون پنج دقیقه هواست نباشه راحت رفته تو پاچت
لعنت به باعث بانی این وضع

• Like
Reactions: buggetz
سلام من اینترنت خونه آسیا تک قطع شد زنگ زدیم کارشناس فرستادن بجای اینکه درست کنه زد خط تلفن طبقه بالا هم قطع کرد
الان چیکار باید بکنم؟

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

• Smile
Reactions: kamivh1
دوستان تعرفه های TD-LTE همراه اول هم قیمت تعرفه های سیمکارت گوشیه؟

View attachment 209534

این قیمت اولیش خوبه ولی اگر هر ماه بسته "آلفا" لازم باشه بخری گرونه :D
TD-LTE نیست، همون LTE یا 4G هست. این رو من چند ماه پیش از از خود همراه اول خریدم 600 تومن. البته این بسته 300 گیگ روش نبود. مودمش، مودم ایرانی یوتل هست که از شبکه 4.5 ساپورت نمیکنه و تو ایران هم در حال حاضر اکثر پهنای باند رو انداختن روی 4.5.
مودمشون لاک هست و هیچ جوره آنلاک نمیشه.
به هیچ وجه خریدش رو توصیه نمی کنم حتی اگر تو محلتون همراه اول سرعت بسیار بالایی داره.
من خودم چون تو منطقمون با همراه اول سرعت بالایی داشتم قبل خرید این مودم، این رو تهیه کردم تا به گوشیم فشار نیاد، الان 2-3 ماهیه که همراه اول سرعتش به طرز افتضاحی اومده پایین و این مودم رسما مونده روی دست ما.

تا جایی که در جریانم TD-LTE همراه اول همون مبین نت هست که از دکل های همراه اول استفاده میکنه.

• Like
Reactions: NHM
زیرساخت تا چند وقت دیگه احتمالا منفجر بشه اوضاع ش وخیمه

خیلی هزینه شد برای فیلترینگ و محدویت سازی و خرید سخت افزارهای zte و عملا بی فایده . که کاش صرف زیرساخت میشد:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or