بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فعلا در زمینه اینترنت نامحدود همراه اول خوبه البته اگه چشم نخوره و برش نداره .چون اینا تا می بینن ملت با یه چیزی حال می کنند برش میدارن یا حذفش می کنند
ولی بنظر میاد سرعتش زیاد خوب نیست. یه تست گرفتم از 3 مگ بالاتر نمیرفت. ایرانسل 10-11 مگ میداد.

ولی بنظر میاد سرعتش زیاد خوب نیست. یه تست گرفتم از 3 مگ بالاتر نمیرفت. ایرانسل 10-11 مگ میداد.
شانسیه. من خودم بین ساعات 4 تا 7 صبح سرعتم تا 18 مگابایت هم میره! یعنی تو همون 3 4 ساعت کارمو راه انداخته :دی
پ.ن: دوستان کسی اینجا فیبر نوری یا همون سرویس تانوما استفاده میکنه؟ سرعتش اونقدری که میگن بالا هست؟

• Like
Reactions: Mahdi444
دوستان کسی تا حالا load balance کرده اینترنت؟ من زیتل دارم اینقدر داغونه خسته شدم میخوایم برم یه ۳-۴ تا اینترنت مخابرات بگیرم با یه روتوری که لود بالانس کنه شاید اونطوری بتونم به ۳۰ مگ اینترنت برسم

دوستان کسی تا حالا load balance کرده اینترنت؟ من زیتل دارم اینقدر داغونه خسته شدم میخوایم برم یه ۳-۴ تا اینترنت مخابرات بگیرم با یه روتوری که لود بالانس کنه شاید اونطوری بتونم به ۳۰ مگ اینترنت برسم
میدن مگه اینجوری ؟

روتر لازم نیست با نرم افزار Connectify میشه این کار رو کرد

درود‌
دوستان سمت شرق تهران مجیدیه - گلبرگ کسی از زی‌تل استفاده کرده ؟ میارزه به هزینش ؟
اینجا منزل خط بیشتر از ۸ مگ رو ساپورت نمیکنه نهایت دانلود 1mb هست :)
این زی‌تل بهتر هست یا یه مودم ۴جی ایرانسل یا همراه اول کارو راه میندازه ؟

درود‌
دوستان سمت شرق تهران مجیدیه - گلبرگ کسی از زی‌تل استفاده کرده ؟ میارزه به هزینش ؟
اینجا منزل خط بیشتر از ۸ مگ رو ساپورت نمیکنه نهایت دانلود 1mb هست :)
این زی‌تل بهتر هست یا یه مودم ۴جی ایرانسل یا همراه اول کارو راه میندازه ؟
سایت نت سنج پلاس ببین تو منطقتون چی خوبه
سلام
دوستان وضعیت پینگ مبین نت تو تهران چطوره به زیره 100 میرسه؟
من دارم الان با 4.2.2.4 زدم 120-150 بود
یه بدی مبین نت حجم خوریشه
یکی دیگه این که من 2 نت دارم مخابرات و مبین نت
با جفتشون فیفا زدم پارسال
و این که با این که پینگ مبین نت پایین تر بود ولی تو بازی یه طوری بود یکم تو فیفا دیلی داشت (نت تایپم هم 2 بود)

• Like
Reactions: PouяiД and Kaiki
پیشگامان تو مشهد ( منطقه قاسم آباد ) چطوره؟
آسیاتک که گندشو درآورده از کیفیت، بسته م هم 40 گیگ کم کرده و 40 تومن گرونتر! میخوام تخلیه کنم.

من منطقه هفت تیر هستم و بدترین منطقه مخابراتی مشهد که استقلاله.
مخابرات دارم و خیلی راضی ام هیچ بازی ای لگ و دیلی ندارم قعطی هم ندارم. پینگ حداکثر 120 هست ولی پایدار.
عید فطر هم یک جشنواره حجم 30 روزه گذاشته بود 250 گیگ بین الملل 100 تومن.
و البته بر خلاف بقیه شرکت ها حجم داخلی 1/3 هست

پ.ن : البته این قضیه که بخاطر فیبر نمیتونم از جای دیگه ای نت بگیرم هم مزین بر علته =))

• Smile
Reactions: EL-BARTO
پیشگامان تو مشهد ( منطقه قاسم آباد ) چطوره؟
آسیاتک که گندشو درآورده از کیفیت، بسته م هم 40 گیگ کم کرده و 40 تومن گرونتر! میخوام تخلیه کنم.
من سمت الهیه دیدم که خیلی از ساختمون ها رو براش فیبر نوری کشیدن به نظرم پیگیری کنید ببینین که ftth میتونین بگیرین یا نه. بسته به منطقه تون اگر ترافیک کم باشه شاید مخابرات هم گزینه بدی نباشه. سرویس های فن آوا رو هم ببین. از لحاظ حجم فکر میکنم جزو بهترین ها باشه. سرعتش هم عالیه(زمانی که من داشتم) فقط از لحاظ پینگ نسبت به مخابرات حدود 30 40 میلی ثانیه بالاتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or