بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من پیشگامان دارم ، تهران منطقه هفته تیر- در روز بار ها و بارها قطعی لینک دارم و باید مودم رو ری استارت کنم تا وصل بشه ، با مودم های دیگه هم تست کردم همین ایراد هست، و حالا میخوام به کل ADSL رو جمع کنم.
اما پینگم عالیه با پیشگامان.

منم الان با Dota 2 چک کردم، پینگم اوکیه حقیقتش
سرعت دانلود ام هم موقع ها درستش خوبه

وولی یهو میزنه به سرش میگه "نه من میخوام قطع شم" [-(
حالا تو ریستارت کن، سیم رو قطع و وصل کن، به درگاه خدا دعا کن. این قشنگ خوشگل از یکی دو دقیقه تا یه ربع به رندوم ترین شکل ممکن قطع میشه :|

الان وضع همه سرویس های ADSL این قدر فاجعه است؟
من الان پارس آنلاین دارم و رسما دارم کلافه میشم. نه تنها کند تر از حد معموله، بلکه به طرز احمقانه ای هی قطع و وصل میشه. پینگ بالایی دارم و رسما هیچ بازی ای نمیتونم آنلاین بزنم. دو نفر هم وصل شن به مودم رسما قفل میشه کل اینترنتم و برمیگردم دوران دایال آپ.
پارس آنلاین وضعش فاجعه است یا نه؟

چون اگه عوض کنم و وضع بهتر شه، من حاضرم این کار رو کنم
منم فن آوا دارم همینطوری هستش... تازه هم از دست شاتل فرار کردم :-" . گمونم بالای روزی ۵۰ بار رو راحت میتونم بگم قطع و وصل میشه، بازی رو بیخیال وب گردی هم نمیشه کرد! :|

• Like
Reactions: {ehsan} and Z-fan
دوستان هیچ راهی وجود داره که کساییکه فیبر نورین بتوننبه غیر از مخابرات از جای دیگه بگیرن؟
نمیشه که هر غلطی دلشون بخواد بکنن با این وضع اینترنتشون بعد مجبورم باشیم ازشون بگیریم که!

تقریبا یک سالی هست که مخابرات اجازه بهره برداری از بستر فیبر رو به شرکت های pap داده تا اونجایی که تو اسیاتک بودم و میدونم اسیاتک برای مناطق محدودی از تهران و البرز اجازه ارایه سرویس روی بستر فیبر رو از مخابرات
دریافت کرده بود .
حالا باقی استاها هم بهش اضافه شده رو نمیدونم .
منتها اسیاتک هم به همون حد پارس انلاین و شاتل داغونه و چه بسا بیشتر .

از 3 روز پیش اینترنت مخابرات تو 2-3 نوبت، هربار 2 ساعت قطع میشه. بعضی وقتا هم کلا تلفن قطع میشه. اون تایمی هم که اینترنت هست برق میره~X( (برق هم روزی2 بار دقیقا 2 ساعت میره. یعنی من در طول 24 ساعت 4 ساعت برق و 8 تا 10 ساعت اینترنت ندارم
:>
)

سرعت 16 مگابیت دارم ولی جدیدا سرعتش تا 1.4 مگابایت میره. قبلا اینطوری نبود راحت تا 2 مگابایت میرفت.
حجم هم انگار تفاوتی بین سایت داخلی و خارجی قائل نمیشه.
تهران منطقه 10 هستم.

پ.ن: تو همین تایمی که این متن رو نوشتم دوباره تلفن و نت قطع شد. در واقع من دو ساعت قبل از زمان ارسال این پیام، متن رو نوشته بودم. زیبا نیست؟
8->

به 2020 هم زنگ میزنی گذاشتن رو تلفن گویا؛ اصلا کسی گوشی رو بر نمی‌داره:| کلا مخابرات این چند وقت رفته رو هوا.

پ.ن2:تنها خوبی مخابرات اینه که بدون VPN به یوتیوب وصل میشه :D خودمم نمیدونم چجوری ولی چند بار این اتفاق افتاده.

پ.ن3: امروز دوباره زنگ زدم 2020 دوباره صدای ضبط شده بود ولی حرفای جدید زد؛ گفت برق شعبه خدمات دهنده اینترنت‌تون رفته نمیشه کاری کرد =))

و اما وضعیت من بعد از 4 ساعت بدون اینترنت بودن. (دو ساعت اول برق مخابرات رفته بود؛ دو ساعت دوم برق خونه)

دوستان عزیز سلام
من اینترنت adsl دارم از پیشگامان و دیگه از سرویس کابلی داشتن بخاطر محدودیت ها خسته ام ، منطقه هفته تیر هم فیبر نیست و فقط میشه adsl پرفت ، حالا مبخوام عوض کنم و TD-LTE بگیرم
بین سرویس دهنده های موجود شنیدم که ZI-TEL و مبین نت از بقیه برای بازی بهترن، کسی از دوستان داره ؟ یا هر دو رو تست کرده ؟ کدوم استیبل تر هستن ؟
احیانا کسی هست که همین منطقه هفت تیر و اطراف باشه و این اینترنت هارو داشته باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه این پیغام رو میبینه کمک کنه

دوستان عزیز سلام
من اینترنت adsl دارم از پیشگامان و دیگه از سرویس کابلی داشتن بخاطر محدودیت ها خسته ام ، منطقه هفته تیر هم فیبر نیست و فقط میشه adsl پرفت ، حالا مبخوام عوض کنم و TD-LTE بگیرم
بین سرویس دهنده های موجود شنیدم که ZI-TEL و مبین نت از بقیه برای بازی بهترن، کسی از دوستان داره ؟ یا هر دو رو تست کرده ؟ کدوم استیبل تر هستن ؟
احیانا کسی هست که همین منطقه هفت تیر و اطراف باشه و این اینترنت هارو داشته باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

من هم مبین نت و هم زیتل استفاده کردم و همچنان زیتل دارم . زیتل برای بازی توصیه نمیشه من خودم انلاین بازی نمیکنم ولی خیلی از کاربرها توصیه نمیکنن . به طور کلی زیتل

افت کرده و سرعتش نوسان داره البته قراره دکل های جدیدی نصب کنن ولی فعلن که خبری نیست . مبین نت خیلی خیلی حجم میدزدید و به همین دلیل دیگه استفاده نمیکنم ولی شنیدم

که مبین نت برای بازی به نسبت زیتل بهتره

اگه این پیغام رو میبینه کمک کنه

من جفتش رو دارم (یکی رو تو دفتر و اون یکی تو خونه)
جنازه زیتل هم از مبین نت بهتره.
برای بازی مشکلی ندارم بجز مشکلات معمول که وقتی به سرور های اروپایی یا آمریکایی وصل میشم یکم لگ دارم.

از 3 روز پیش اینترنت مخابرات تو 2-3 نوبت، هربار 2 ساعت قطع میشه. بعضی وقتا هم کلا تلفن قطع میشه. اون تایمی هم که اینترنت هست برق میره~X( (برق هم روزی2 بار دقیقا 2 ساعت میره. یعنی من در طول 24 ساعت 4 ساعت برق و 8 تا 10 ساعت اینترنت ندارم
:>
)

سرعت 16 مگابیت دارم ولی جدیدا سرعتش تا 1.4 مگابایت میره. قبلا اینطوری نبود راحت تا 2 مگابایت میرفت.
حجم هم انگار تفاوتی بین سایت داخلی و خارجی قائل نمیشه.
تهران منطقه 10 هستم.

پ.ن: تو همین تایمی که این متن رو نوشتم دوباره تلفن و نت قطع شد. در واقع من دو ساعت قبل از زمان ارسال این پیام، متن رو نوشته بودم. زیبا نیست؟
8->

به 2020 هم زنگ میزنی گذاشتن رو تلفن گویا؛ اصلا کسی گوشی رو بر نمی‌داره:| کلا مخابرات این چند وقت رفته رو هوا.

پ.ن2:تنها خوبی مخابرات اینه که بدون VPN به یوتیوب وصل میشه :D خودمم نمیدونم چجوری ولی چند بار این اتفاق افتاده.

پ.ن3: امروز دوباره زنگ زدم 2020 دوباره صدای ضبط شده بود ولی حرفای جدید زد؛ گفت برق شعبه خدمات دهنده اینترنت‌تون رفته نمیشه کاری کرد =))

و اما وضعیت من بعد از 4 ساعت بدون اینترنت بودن. (دو ساعت اول برق مخابرات رفته بود؛ دو ساعت دوم برق خونه)
من صبح تا عصر کلا نت ندارم :|

درود

آقا ما اومدیم از رسپینا سرویس بگیریم که از شر مشکلات نت خلاص بشیم، این قدر سر تست و نصب تجهیزات بالای پشت بام بازی درآوردن که ردشون کردم رفت. کم مونده بود برای زدن دکل رادیویی جدیدشون هم من اقدام کنم :D

راجع به این ماهان نت کسی چیزی میدونه؟ چند وقتیه تبلیغ سرویس گیمینگ ـش رو دارم میبینم چند تا سایت، ولی خب مثل این که review هاش در حد افتضاح بودن! خودم الان از Zi-Tel و TD ایرانسل سرویس دارم ولی برای گیم اصلا جالب نیست. چیزی هم که راجع به ماهان نت شنیده بودم، این بوده که همون مودم های ایرانسل رو قاب ـشون رو عوض میکنن و لوگوی خودشون رو هم داخل پنل مودم قرار میدن که دیگه راست و دروغش رو اطلاع ندارم.

اگر راجع به این ماهان نت کسی چیزی میدونه واقعا ممنون میشم راهنمایی کنه (جز اکانت های فیک خودشون :| کلا بررسی کاربرا از این مجموعه افتضاح بوده هر چی دیدم).

من جفتش رو دارم (یکی رو تو دفتر و اون یکی تو خونه)
جنازه زیتل هم از مبین نت بهتره.
برای بازی مشکلی ندارم بجز مشکلات معمول که وقتی به سرور های اروپایی یا آمریکایی وصل میشم یکم لگ دارم.
میبخشید زیتل خانگی‌ دارید یا سازمانی؟
چند وقته استفاده می‌کنید؟ در کل روی چه سرعتی باید حساب کرد؟
بجز چند روز اخیر که کلا همه نت ها ترکیده لطفا نظرت رو میگی. الان‌ موندم بگیرم یا نه!

• Like
Reactions: Homi-Fatal
میبخشید زیتل خانگی‌ دارید یا سازمانی؟
چند وقته استفاده می‌کنید؟ در کل روی چه سرعتی باید حساب کرد؟
بجز چند روز اخیر که کلا همه نت ها ترکیده لطفا نظرت رو میگی. الان‌ موندم بگیرم یا نه!
خونگی دارم
نزدیک ۲ ساله که تو خونه استفاده می‌کنم.
من تو ساعت های خلوتی ۴۰-۵۰ مگابیت رو می‌گیرم و تو ساعت های شلوغ (۷ و ۸ شب تا ۱۰-۱۱) رو ۲۰-۲۵. البته خیلی هم شنیدم به محله ربط داره ولی خوب تا حالا به نزدیک ۱۰ نفر معرفی کردم و همه راضی بودن. مهم تر از سرعت این ویژگی که دغدغه حجم و مصرف منصفانه و این مزخرفات رو آدم نداره هم خودش موهبتیه.

خونگی دارم
نزدیک ۲ ساله که تو خونه استفاده می‌کنم.
من تو ساعت های خلوتی ۴۰-۵۰ مگابیت رو می‌گیرم و تو ساعت های شلوغ (۷ و ۸ شب تا ۱۰-۱۱) رو ۲۰-۲۵. البته خیلی هم شنیدم به محله ربط داره ولی خوب تا حالا به نزدیک ۱۰ نفر معرفی کردم و همه راضی بودن. مهم تر از سرعت این ویژگی که دغدغه حجم و مصرف منصفانه و این مزخرفات رو آدم نداره هم خودش موهبتیه.
من نگران اینم بیاد رو ۵ مگ بمونه. ۲۰-۲۵ باشه خوبه.

ممنون🙏

• Like
Reactions: Homi-Fatal
من نگران اینم بیاد رو ۵ مگ بمونه. ۲۰-۲۵ باشه خوبه.

ممنون🙏
معدود پیش اومده که سرعتش زیر ۱۰ بیاد، اون هم اغلب یا به خاطر اختلال بوده یا داشتن زیرساخت آپدیت می‌کردن و تو یکی دو ساعت درست شده ولی شنیدم که منطقه به منطقه هم کیفیت سرویس دهیشون متفاوته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or