بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وضعیت اینترنت ADLS بقیه چطور هستش ؟
من از شاتل استفاده میکنم از بس مشکل داره که مجبور شدم بیام از بقیه هم سوال کنم ...
حدودا یکی دو ماه سرعت طوری هست که حتی وب سایت ها را هم با تاخیر باز میکنه بقیه مسایل هم بماند !
البته بینش بعضی وقتها سرعت خوب میشه برای چند ساعتی ولی اکثرا غیر قابل استفاده شده
منم شاتل دارم مشکل جدیدی که چند روزه برام به وجود اومده اینه که سرعت آپلود تو شبکه پلی استیشن به شدت اومده پایین و پینگ رفته بالا تقریبا دو هفته ای هست پینگم زیر ۴۰۰ نیومده ، به غیر از این مواردی که گفتم مشکلی از جهت باز کردن صفحه و این جور مسائل ندارم

• Like
Reactions: {ehsan}
۲ شبه که دارم نت نا محدود ایرانسل میگیرم (۲۵ گیگ ۲ تا ۷ صبح :| ) به گفته خود ایرانسل اینترنت و قطع و وصل میکنم ۲ به بعد. باز صبح چک میکنم میبینم حتی ۱ مگ هم مصرف نکرده و اینترنت اصلی تموم شده

• Poker Face
Reactions: NHM
۲ شبه که دارم نت نا محدود ایرانسل میگیرم (۲۵ گیگ ۲ تا ۷ صبح :| ) به گفته خود ایرانسل اینترنت و قطع و وصل میکنم ۲ به بعد. باز صبح چک میکنم میبینم حتی ۱ مگ هم مصرف نکرده و اینترنت اصلی تموم شده
دقیقا برای منم اینطوری بود با 195 و گزارش و... مشکلی حل نشد. فقط تنها راهش نصب برنامه force lte روی گوشی موبایله که با گذاشتن گزینه ی only lte اینترنت فیکس بشه و پرش انتن برای دانلود نداشته باشی.
مشکل از اونجاست که طی ساعت 3 تا 5 صبح پرش انتن به 3g و 2g اتفاق میوفته و بعد از اون دانلود ps4 قطع میشه برای فهمیدنش چند شب بیدار موندم و هر نیم ساعت چک کردم تا فهمیدم. 😂

آخرین ویرایش:
  • Wow
  • Like
Reactions: Destro and NHM
دقیقا برای منم اینطوری بود با 195 و گزارش و... مشکلی حل نشد. فقط تنها راهش نصب برنامه force lte روی گوشی موبایله که با گذاشتن گزینه ی only lte اینترنت فیکس بشه و پرش انتن برای دانلود نداشته باشی.
مشکل از اونجاست که طی ساعت 3 تا 5 صبح پرش انتن به 3g و 2g اتفاق میوفته و بعد از اون دانلود ps4 قطع میشه برای فهمیدنش چند شب بیدار موندم و هر نیم ساعت چک کردم تا فهمیدم. 😂
یعنی پرش آنتن از 3g به 2g باعث میشه سیمکارت از حجم اصلی اینترنت مصرف کنه ؟

یعنی پرش آنتن از 3g به 2g باعث میشه سیمکارت از حجم اصلی اینترنت مصرف کنه ؟
نگاه کن برای تو اینطوریه که خارج از ساعت طرح رایگان سرعت کانکشن بالاتره و سریع وصل و دانلود میکنه. میتونی شب رایگان همراه اول رو چک کنی تا ۱۰ صبح هم هست فکر کنم

نگاه کن برای تو اینطوریه که خارج از ساعت طرح رایگان سرعت کانکشن بالاتره و سریع وصل و دانلود میکنه. میتونی شب رایگان همراه اول رو چک کنی تا ۱۰ صبح هم هست فکر کنم
خب امروز بعد از تماس با پشتیبانی ایرانسیل متوجه شدم که بسته نامحدود شبانه فقط شامل ترافیک داخلی میشه و نمیشه باهاش از سایت های خارجی استفاده کرد:) زیبا نیست؟!

• Smile
Reactions: sajjad++ and Hodor
همراه اول 1تا11داره ولی 1تا10نیم باید با 200کیلوبایت سر و کله بزنی:دی به روش های مختلف شارژ مالی تون هم بلعیده میشه تا بیای به تجربه برسی یه چندتومنی پریده

خب امروز بعد از تماس با پشتیبانی ایرانسیل متوجه شدم که بسته نامحدود شبانه فقط شامل ترافیک داخلی میشه و نمیشه باهاش از سایت های خارجی استفاده کرد:) زیبا نیست؟!

خوب شما بخوای این بسته رو تبدیل کنی بری سایت های فرنگی باید بسته 9تومنی با سقف 30 گیگ رو بخری

• Like
Reactions: Mahdi_MM
تو روح امواتشون با کیفیت اینترنت و این هم پشتیبانی 195. بعد از 3 ماه جواب من رو داده که سرعت 4 مگابیت (500 کیلوبایت) برای سرویس 4G مشکلی نداره!
View attachment 217319
اوه این داستان برای چند ماه پیشه که من میگفتم چرا همراه اول 500کیلوبایت هم به خودش نمیبینه:دی تازه الان جواب دادن:دی

Untitled.png

• Like
Reactions: Mahdi_MM
اون 900 تومنی رو خریدی؟ معلومه که بسته اش داخلیه
تنها بسته نامحدود رو همراه اول داره اونم یک ماهه 1 تا 11 صبح

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or