بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما برو 20ترا دانلود کن ولی نمیتونی با پول 450 گیگ اینکارو کنی

Fair usage policy برای همه ست حتی کفار غربی . حالا میتونی با تعرفه آزاد بیشتر هم دانلود کنی
من با زیتل این مشکل رو ندارم و هر چقدر که دلم بخواد دانلود می کنم. تا 7TB هم در یک ماه دانلود کردم بدون افت سرعت.

دانلود که بیا من برای شما از سایت داخلی 10ترابایت دانلود کنم ! طرف مشخص نمیکنه داخل منظورش هست یا خارج فقط میگه دانلود میکنم !

تو کنسول برسید 450 گیگ شب قبل ش این میاد :

به دلیل مصرف غیر منصفانه. محاسبه هزینه‌ها با تعرفه آزادصورت خواهد گرفت.

• Like
Reactions: Mreza_Dex
دانلود که بیا من برای شما از سایت داخلی 10ترابایت دانلود کنم ! طرف مشخص نمیکنه داخل منظورش هست یا خارج فقط میگه دانلود میکنم !

تو کنسول برسید 450 گیگ شب قبل ش این میاد :

به دلیل مصرف غیر منصفانه. محاسبه هزینه‌ها با تعرفه آزادصورت خواهد گرفت.

من کلاً تورنت دانلود می کنم که داخلی محسوب نمیشه!
رو یه حرف اشتباه پافشاری الکی نکنین.

من هم ماهی 2 ترا که سهله بیشتر از اینها دانلود میکنم تا حالا جلوم گرفته نشده، همشم خارجی بوده، چند نفر دیگه هم تو تاپیک به همین موضوع اشاره کردند. شما ببین مشکلت چیه که این پیامک برات میاد، متاسفانه این همه آدم دارن حرف میزنن شما هم بی پایه و اساس در حال تمسخر دیگرانی. حرف اشتباه میزنی یا سکوت کن یا معذرت خواهی کن انقدر اصرار روی اشتباهت نداشته باش.

من کلاً تورنت دانلود می کنم که داخلی محسوب نمیشه!
رو یه حرف اشتباه پافشاری الکی نکنین.
شما داری میگی زیتل ما داریم میگیم همراه !

سایت همراه اول دقیقا گویای همه چیز هست

اون سیاست مصرف منصفانه یعنی کلی بند و تبصره که مقررات هم توضیح ش رو داده

4نفر میگن نمیشه بیش از این 4نفر میگن میشه بیش از این . شما پیدا پرتقال فروش را .

حالا کسی که تخصص ش رو داره بیاد بگه سیاست مصرف منصفانه 450 گیگ یعنی چی دقیقا !

4نفر میگن نمیشه بیش از این 4نفر میگن میشه بیش از این . شما پیدا پرتقال فروش را .

والا منم تعجب کردم.
اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه. ولی متاسفانه سرعت ایرانسل تو خونه من بیشتر از همراه اوله. همراه اول یه چیزی در حد 1 مگ هست سرعتش درحالی که برای ایرانسل تا 6 هم میرفت.
اون 450 گیگ مصرف منصفانه است بعد از اون باید افت سرعت داشته باشه که مثلا میتونه سرعت افتش باشه 10 مگابایت که باز هم سرعت خوبیه.

بعد از اون باید افت سرعت داشته باشه که مثلا میتونه سرعت افتش باشه 10 مگابایت که باز هم سرعت خوبیه.

برای ما که بایدی در کار نیست . 449 گیگ میرسه اس ام اس میاد که زین پس ش با تعرفه آزاد محاسبه میشه . تو بند و تبصره و قوانین خوده همراه اول هم نوشته

برای ما که 5مگ اونورتر نمیره که بخواد حالا افت پیدا کنه:دی

عزیز من مریض نیستیم که الکی دروغ بگیم :دی من ماه پیش ۱۳ تا بازی تو ایکس باکس گرفتم ، شد حدود ۶۰۰ گیگ ، بدون مشکل با سیم‌کارت همراه اول ، شارژ ام کلا نداره ، اعتباری ام هست، هیچ بسته ی دیگه ای ام روش نیست

دوستان حتما به نت عمام وصلند که این سرعتا رو میگیرن و می تونن بالاتر از سقف مجاز دانلود کنند:D

والا سرعت ما که بعد از عید به چند کیلوبایت رسیده، شکایت هم میکنیم بعد از سه ماه میگه همینه که هست :)😝

(مشخصه که توزیع نا عادلانه پهنای باند در سراسر کشور باعث شده یکی 30 مگابایت دریافت کنه و یکی 30 کیلوبایت!)

والا سرعت ما که بعد از عید به چند کیلوبایت رسیده، شکایت هم میکنیم بعد از سه ماه میگه همینه که هست :)😝

همراه اول که همون 5مگ هم نرمال و خوب و خفن میدونه با توسل به قانون مقررات

به اون 5م نمیرسیم بدبختی آخه

فرمودین "Fair usage policy برای همه ست حتی کفار غربی"
من مصرف منصفانه ندارم و این حرف شما اشتباهه و برای همین هم پستتون رو نقل قول کردم.

• Like
Reactions: Sir Daniel
@buggetz

سقف دانلود هم شد چرت و پرت :D فقط نمیدونم چرا برای بقیه این اتفاق میفته و برای ما سرـه موعد میگه داری میری فراتر از سقف و بسته ست تمووم میشه . نا ممکنه ها فقط برای بقیه ممکنه

شاید همراه اول باهات خصومت شخصی داره که سر 449 گیگ بهت اس ام اس تهدید میده :D
منم از سال 96 دارم از نت همراه اول میگیرم تا حالا یکبار هم به مصرف منصفانه و این اس ام اسا نخوردم (سیمکارت اعتباری با 20 تومن شارژ!)، قشنگ با نت یک ماهش 3000 گیگ (از همه جا به جز سایتای داخلی!) بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم (تا الان تقریبا کل اینترنتو دانلود کردم! :)) الانا نت یک ماهه میخرم واقعا دیگه چیزی برای دانلود ندارم) حالا کسی که نزدیک دکلش باشه و ترافیک منطقه ـش زیادم نباشه تا رقمای خیلی بیشتری هم در ماه می تونه دانلود کنه
حالا باز بیا بگو نه نمیشه
باشه :-h

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان پهنای باند اختصاصی سیستک، نزدیک برج نگین رضای تهران، کیفیت داره؟ برای گیم. البته اگه کیفیتش توی مدرن یا وارزون رو بگید که دیگه خیلی ممنون میشم.
همچنین اینکه با چه مقدار پهنای باند این کیفیت رو گرفتید؟ و اینکه، ایپی ثابت هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or