buggetz
کاربر سایت
من با زیتل این مشکل رو ندارم و هر چقدر که دلم بخواد دانلود می کنم. تا 7TB هم در یک ماه دانلود کردم بدون افت سرعت.شما برو 20ترا دانلود کن ولی نمیتونی با پول 450 گیگ اینکارو کنی
Fair usage policy برای همه ست حتی کفار غربی . حالا میتونی با تعرفه آزاد بیشتر هم دانلود کنی
دانلود که بیا من برای شما از سایت داخلی 10ترابایت دانلود کنم ! طرف مشخص نمیکنه داخل منظورش هست یا خارج فقط میگه دانلود میکنم !
تو کنسول برسید 450 گیگ شب قبل ش این میاد :
به دلیل مصرف غیر منصفانه. محاسبه هزینهها با تعرفه آزادصورت خواهد گرفت.
شما داری میگی زیتل ما داریم میگیم همراه !من کلاً تورنت دانلود می کنم که داخلی محسوب نمیشه!
رو یه حرف اشتباه پافشاری الکی نکنین.
والا منم تعجب کردم.شما داری میگی زیتل ما داریم میگیم همراه !
سایت همراه اول دقیقا گویای همه چیز هست
اون سیاست مصرف منصفانه یعنی کلی بند و تبصره که مقررات هم توضیح ش رو داده
4نفر میگن نمیشه بیش از این 4نفر میگن میشه بیش از این . شما پیدا پرتقال فروش را .
حالا کسی که تخصص ش رو داره بیاد بگه سیاست مصرف منصفانه 450 گیگ یعنی چی دقیقا !
بعد از اون باید افت سرعت داشته باشه که مثلا میتونه سرعت افتش باشه 10 مگابایت که باز هم سرعت خوبیه.
فرمودین "Fair usage policy برای همه ست حتی کفار غربی"شما داری میگی زیتل ما داریم میگیم همراه !
سایت همراه اول دقیقا گویای همه چیز هست
اون سیاست مصرف منصفانه یعنی کلی بند و تبصره که مقررات هم توضیح ش رو داده
4نفر میگن نمیشه بیش از این 4نفر میگن میشه بیش از این . شما پیدا پرتقال فروش را .
حالا کسی که تخصص ش رو داره بیاد بگه سیاست مصرف منصفانه 450 گیگ یعنی چی دقیقا !
سقف دانلود هم شد چرت و پرتفقط نمیدونم چرا برای بقیه این اتفاق میفته و برای ما سرـه موعد میگه داری میری فراتر از سقف و بسته ست تمووم میشه . نا ممکنه ها فقط برای بقیه ممکنه