nik 2011
کاربر سایت
خیلی ممنون از پاسخگوییتون.
از چه حدی مثلاً؟ کاملتر لطف میکنین بگین؟
اگه شبانه حتی 3 گیگ هم دانلود داری سمت شاتل ( روز ) شا$#@$ه ت@#ر (شبا) نرو
خیلی ممنون از پاسخگوییتون.
از چه حدی مثلاً؟ کاملتر لطف میکنین بگین؟
آسیاتک نامحدودش دانلود منصفانه داره؟
خدایی زندگی ما رو باش، یه جمله نوشتم قسمت دومش قسمت اولشو نقض میکنه
اگه شبانه حتی 3 گیگ هم دانلود داری سمت شاتل ( روز ) شا$#@$ه ت@#ر (شبا) نرو
من الان مخابرات 1 مگ نامحدود دارم پینگم با سرور ایران خوبه ولی با خارج بدجور مشکل داره ! اگه عوض کنم حجمی 5 مگ بگیرم بهتر میشه از لحاظ گیمینگ و پینگ و اینا؟
خب یه شرکت که سرویساش برای دانلود های شبانه خوبه و سرعت خوبیم داشته باشه معرفی میکنین؟
من خودم پیشگامان دارم ولی خیلی گرونه...
هیچ گونه ربطی نداره!دوستان من ترافیکم تموم شده و الان ترافیک مازاد خریدم..ایا بازم دانلود شبانم رایگانه یا نه فقط ترافیک شب رایگان مخصوص ترافیک اصلیه؟
مخابرات دارم و با دانلود شبانه رایگان
بستگی شدید به شهر داره!خب یه شرکت که سرویساش برای دانلود های شبانه خوبه و سرعت خوبیم داشته باشه معرفی میکنین؟
من خودم پیشگامان دارم ولی خیلی گرونه...
هیچ گونه ربطی نداره!
شما همون اول هم ترافیک اصلیتونو تموم کنید 100 گیگ دیگه هم بخرید شبانه رایگان میمونه! در واقع شبانه رایگان روی طرحتونه و با هیچ حرکتی برداشته نمیشه!
- - -ویرایش - - -
بستگی شدید به شهر داره!
مخابرات شبانه توی مشهد عالیه! عالی!
:-o:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:dخاله ام به صورت توریستی رفته آلمان دیدن اقوام! برلین و شهرهای معروف هم نه!
پیام داده بهم که کمترین سرعت اینجا 6 گیگابیت بر ثانیه است! بیشترینش هم 35 گیگابیت! جفتمون با هم گریمون گرفته بود
بنده خدا خیلی سختی کشید، یه فیلم اومد دانلود کنه شاتل پدرش رو در اورد
فکر کنم من تو ایران رکرد دار سرعت اینترنت به عنوان کاربر خانگیم ؟؟
آسیاتک نامحدودش دانلود منصفانه داره؟
خدایی زندگی ما رو باش، یه جمله نوشتم قسمت دومش قسمت اولشو نقض میکنه
شما صد در صد یک اشنایی داری تو اون شرکتی که ازش نت میگیری
- - -ویرایش - - -
نه داداش نداره من یک مگ نامحدود دارم (برنزی) سرعتش از اول 50 یا 60 کیلوبایت بود دو ساعت هم در روز میره روی 130 ماهی هم 55 تومن میدم همین