بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خب عزیز من این هم همون منصفانه میشه دیگه واگرنه سرعت واقعی همون دو ساعتیه که میره روی 130 . اگر این بساط نبود شما از همون اول و برای همیشه باید با سرعت 130 دانلود میکردی نه سرعت 50 که ماله 512 هستش

منصفانشون بخوره توی سرشون:| این فقط دوساعت توی روز اینطوریه ولی مثلا شرکتی مثل پارس انلاین سرعت رو اول بالا میبره وقتی تا یک حجمی دان کردی کمترش میکنه ولی این از همون اولش 50 کیلوبایته:| بخووره تو سرشون واقعا! حتما 128 بگیریم سرعتم از 10 گیلوبایت بالا تر نمیره

منصفانشون بخوره توی سرشون:| این فقط دوساعت توی روز اینطوریه ولی مثلا شرکتی مثل پارس انلاین سرعت رو اول بالا میبره وقتی تا یک حجمی دان کردی کمترش میکنه ولی این از همون اولش 50 کیلوبایته:| بخووره تو سرشون واقعا! حتما 128 بگیریم سرعتم از 10 گیلوبایت بالا تر نمیره

من قبل پارسال قبل از جریانات اجرای منصفانه و این حرف ها 512 برنزی داشتم. سرعت شبانه روز روی 50 فیکس بود. ولی الان هر روز حدود دو ساعت 50 هست و بعدش میاد زیر 24. تازه فقط توی همون دو ساعت پاکت لاست کمتره واگرنه توی کل روز کلش فقط پاکت لاسته. اینجا هم طرح منصفانه داره ولی مدلش با شرکت های دیگه فرق داره.

من قبل پارسال قبل از جریانات اجرای منصفانه و این حرف ها 512 برنزی داشتم. سرعت شبانه روز روی 50 فیکس بود. ولی الان هر روز حدود دو ساعت 50 هست و بعدش میاد زیر 24. تازه فقط توی همون دو ساعت پاکت لاست کمتره واگرنه توی کل روز کلش فقط پاکت لاسته. اینجا هم طرح منصفانه داره ولی مدلش با شرکت های دیگه فرق داره.

اره دیگه از این نظر فرق داره:d کلا با این نتم زور بزنم میتونم تو 6 تا 8 ساعت یک و نیم گیگ دان کنم ولی وقتی محدود دو مگ داشتم شب هاش حداقل سه تا چهار گیگ دان میکردم:|

:-o:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
اینطور اینترنتی تو جهان وجود خارجی نداره نکنه خاله تو از آینده بهت پیام داده!
مملکته ما داریم خداییش:
((پس از انتشار استفتایی از آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در تأکید بر عدم توسعه سرعت اینترنت و کشیده شدن این مسأله به صحن علنی و حتی تهدید وزیر به استیضاح در صورت افزایش اینترنت و واکنش‌هایی که در پی داشت))
به خاطر افزایش سرعت اینترنت میخواست وزیر رو استیضاح کنن تا قبل از ایجاد پیوست قرهنگی نباید سرعتمون زیاد بشه!(پیوست فرهنگی هم معنیش مسدود کردن کل اینترنت هست!)
امیدی به آینده نیست باید بریم مهاجرت کنیم.

نمیدونم والا، من فقط چیزو که بهم گفتن نقل کردند. میپرسم شاید اشتباه کرده باشه.
حتی اگر 6 مگابیت هم باشه، باز هم جای گریه داره! من تو ایران 6 مگابیت واقعی داشته باشیم تو تموم فروم ها پز میدم. :D

اره دیگه از این نظر فرق داره:d کلا با این نتم زور بزنم میتونم تو 6 تا 8 ساعت یک و نیم گیگ دان کنم ولی وقتی محدود دو مگ داشتم شب هاش حداقل سه تا چهار گیگ دان میکردم:|

منم دو سال پیش که محدود داشتم خیلی بیشتر می تونستم دانلود کنم. الان نامحدود اصلا به درد دانلود نمی خوره اون هم با این شکلی که اسمش رو گذاشتند منصفانه.

حالا که بحث قانون مصرف منصفانه شد بگم که فروش حجمی ترافیکی که از شرکت زیرساخت فقط بر مبنای سرعت و پهنای باند و نامحدود خریداری میشه کاملا غیر منصفانه و کم فروشی هست و در عین حال زمینه ی سواستفاده ی سرویس دهنده ها و ISP ها و حتی خود شرکت مخابرات رو هم فرآهم کرده!

مصرف منصفانه در سرعتهای فعلی فقط با حجم های بالای 50 گیگ معنی داره، نه اینکه سرعت 2 یا 4 مگابیتی رو محدود به مصرف حجم 10 یا 20 گیگی کنن! واقعا فریبکارانه هست! حتی تبلیغاتی میدانی ISP ها با مضمون بسته ی 10 ساله با ترافیک 10 گیگی و 200 هزار تومن یا چیزی مثل این هم گمراه کننده و غیر منطقی هست!

البته این قضیه نسبت مستقیمی با ضریب اشتراک پهنای باند هم داره که اون هم منشا سو استفاده ی سرویس دهنده ها شده! کلا مصرف کننده ی ایرانی سالهاست که تاوان عدم شفافیت و سرعت پایین اینترنت و همچنین تجهیزات ناکارآمد فی-لترینگ رو یکجا پرداخت می کنه و باز هم صحبت از مخالفت با توسعه ی شبکه و افزایش سرعت رو هم همزمان تحمل می کنیم!!

حل دلواپسی های اینترنت توسط شورای عالی فضای مجازی
استاد دانشگاه تهران مطرح کرد :

استاد دانشگاه تهران با تاکید بر این‌که هر تکنولوژی در کنار جنبه‌های مثبت می‌تواند آسیب‌رسان باشد، گفت: شورای عالی فضای مجازی با ایجاد ارتباط با کسانی که درباره‌ی افزایش سرعت اینترنت نگرانی‌هایی دارند می‌تواند نقش جدی در این زمینه ایفا کند.

دکتر تقی یاره در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌که یکی از مشکلات مربوط به افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت بحث *****ینگ است، اظهار کرد: در صحبت‌هایی که با دست‌اندرکاران این حوزه داشته‌ام آنها معتقدند زیرساخت‌های تکنیکی موجود پاسخگوی افزایش سرعت اینترنت است با این حال نرم‌افزار‌های *****ینگ مساله‌ی افزایش سرعت اینترنت را با مشکلاتی مواجه کرده است.

وی تصریح کرد: با توجه به این‌که سیستم *****ینگ با چک‌کردن محتوای تک‌تک داده‌ها ترافیک ارتباطی ایجاد می‌کند، هرچقدر هم پهنای باند افزایش پیدا کند، پهنای باند قابل استفاده و سرعت اینترنت به برنامه‌های *****ینگ وابسته است.

این استاد دانشگاه تهران با بیان این‌که هر تکنولوژی ممکن است در ابتدای ورود با مخالفت‌هایی مواجه شود، خاطر نشان کرد: من بارها به این موضوع فکر کرده‌ام که چرا برای مواجه شدن با ترس از حرکت به سمت نوآوری‌ها، از الگو‌های گذشته استفاده نمی‌شود.

تقی‌ یاره افزود: در گذشته بسیاری از تکنولوژی‌ها بود که با مقاومت‌های وسیعی مواجه شده بود، با این حال وقتی مقاومت به هر نحو شکسته می‌شود جامعه متوجه می‌شود که آن تکنولوژی چقدر می‌تواند کاربرد و اثرات مثبت داشته باشد.

وی با اشاره به مقاومت‌هایی که در سالیان گذشته در برابر تحصیل دختران وجود داشت، تصریح کرد: با این حال امروز با وجود تمام زنان دانشمند نمی‌توان با منطق آن دوران با مساله‌ی تحصیل زنان مواجه شد.

این استاد دانشگاه با بیان این‌که تکنولوژی پست که سابقه طولانی در کشور دارد نیز می‌تواند مانند اینترنت برای اهداف غیراخلاقی و نامناسب مورد استفاده قرار گیرد، تصریح کرد: با این حال باید توجه داشت که هیچ بخشی از کشور نیست که تحت تاثیر مزایای افزایش پهنای باند قرار نگیرد.

وی با تاکید بر نقش افزایش سرعت اینترنت در صنعت، کشاورزی، آموزش، پژوهش، نگهداری شهری و آموزش مردم گفت: یکی از تاثیرات افزایش پهنای باند در مساله‌ی آموزش الکترونیکی است. پهنای باند فعلی این اجازه را به استادان نمی‌دهد که محتوای با ارزش و مثبت را روی وب قرار دهند و همچنین دانشجویان نیز قدرت دانلود و استفاده از آن را ندارند.

تقی‌ یاره افزود: اگر پهنای باند افزایش پیدا کند استادی که در شهر است می‌تواند از طریق ارتباط ویدئویی با افراد در روستاها ارتباط داشته باشد و همین امر باعث محدودیت‌زدایی تحصیلی می‌شود.

این استاد دانشگاه تهران با بیان این‌که مشتریان یک سازمان می‌توانند با استفاده از اینترنت پرسرعت به جای مراجعه به اداره، تماس تصویری برقرار کنند، گفت: افزایش پهنای باند با به وجود آوردن این امکان در کنار امکان دورکاری از حجم ترافیک شهری نیز می‌کاهد.

تقی‌ یاره با تاکید بر این‌که شورای عالی فضای مجازی در افزایش پهنای باند اینترنت در کشور نقش جدی ایفا می‌کند،‌ گفت: به نظر می‌رسد در این مورد شورای عالی فضای مجازی مهم‌ترین نقش را ایفا می‌کند، زیرا این نهاد با تشکل‌ها و شوراهایی که دارد، زبان تعامل با بعضی از نهادهای نگران افزایش سرعت اینترنت را می‌داند.

وی با اشاره به این‌که شورای عالی فضای مجازی می‌تواند نظرات ثبت را به نهادهای دست‌اندرکار در موضوع پهنای باند منتقل کند، افزود: شوراهای عالی می‌تواند با برقراری تعاملات با افرادی از مسائل اینترنتی آگاهی دارند، نگرانی‌ها و دلواپسی‌های دلواپسان افزایش سرعت اینترنت را برطرف کند.

متن استفتایی که از مکارم شده دقیقاً شبیه داستانک زیره:

در بازگشت از کلیسا جک از دوستش ماکس پرسید: فکر میکنی می شود هنگام دعا کردن سیگار کشید؟
ماکس جواب می دهد چرا از کشیش نمی پرسی؟
جک نزد کشیش می رود و می پرسد :جناب کشیش می توانم در حال دعا کردن هستم سیگار بکشم؟
کشیش پاسخ می دهد: نه پسرم نمی شود این بی ادبی به مذهب است.
جک نتیجه را به دوستش ماکس بازگو میکند ماکس می گوید :تعجبی نداره تو سوال را درست مطرح نکردی بگذار من بپرسم ماکس نزد کشیش می رود و می پرسد آیا وقتی در حال سیگار کشیدنم می توانم دعا کنم؟
کشیش مشتاقانه پاسخ میدهد مطمئنا پسرم مطمئنا.

البته نظرِ من اینه که مرجع نباید از روی محتویات سوال فتوا بده و باید خودش تحقیق کنه.

واقعا تو مملکت عجیبی زندگی میکنیم!!! هرجیزی که مربوط به تکنولوژی میشه مصدود کنیم که خدای نکرده کسی ازش استفاده نادرست نکنه
نمیشه که همه بهشت برن اصلا من دوست دارم مستقیم برم به جهنم به کسی هم مربوط نیست !!!

این طرح مصرف منصفانه که از شاتل شروع شد الان به همه شرکت ها رسیده چه سرویس های نامحدود چه سرویس محدود
ربطی هم به مقدار پولی که خرج میکنی نداره چه ماهی 10تومن بدی جه ماهی 200 محدود میکنن!!!

واقعا تو مملکت عجیبی زندگی میکنیم!!! هرجیزی که مربوط به تکنولوژی میشه مصدود کنیم که خدای نکرده کسی ازش استفاده نادرست نکنه
نمیشه که همه بهشت برن اصلا من دوست دارم مستقیم برم به جهنم به کسی هم مربوط نیست !!!

این طرح مصرف منصفانه که از شاتل شروع شد الان به همه شرکت ها رسیده چه سرویس های نامحدود چه سرویس محدود
ربطی هم به مقدار پولی که خرج میکنی نداره چه ماهی 10تومن بدی جه ماهی 200 محدود میکنن!!!
مشکل اینجاست که اینجا خود خود جهنمه داداش......
مخابرات اهواز که حدود 1 سال 2020 نداره
و هیچکس پیگیر نیست
و فقط حضوری میشه شارژ کرد اینترنتو
به خدا فقط پسرفت!!!!
تعرفه هاشم که 2 مگ نا محدود 150 هزار تومان
2 برابر تهران
کیفیت افتضاح
در حال حاضرم قطعه
با نت وایرلسم اومدم

سلام
نت نامحدود می خواستم بگیرم کجا و چه تعرفه ای رو پیشنهاد میدید لطفا هر دو رو ذکر کنید
ضمنا اهل تبریزم
خیلی ممنون

آخرین ویرایش:
کمتر از یک‌سال تا پایان برنامه پنجم توسعه باقی مانده است. در این برنامه رتبه ٢ منطقه در زمینه دسترسی به اینترنت برای کشور پیش‌بینی شده بود اما حالا نه‌تنها ایران از نظر سرعت اینترنت رتبه آخر منطقه را از آن خود کرده است که قیمت اینترنت در ایران دوبرابر افغانستان و بیشتر از ٣٥٠٠ برابر ژاپن است. این در شرایطی است که چندی پیش وزارت ارتباطات دولت یازدهم مجوز اعطای نسل‌سوم خدمات اینترنتی را اعطا کرد و همین موضوع کافی بود تا حملاتی علیه محمود واعظی آغاز شود و او حتی تهدید به استیضاح شود.

ساعاتی پس از انتشار خبر واگذاری نسل‌سوم خدمات اینترنت پرسرعت، انتقاد شدید به دولت آغاز شد. نمایندگان مجلس، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را تهدید به استیضاح کرده و گفتند، تا زمانی که شبکه اینترنت ملی راه‌اندازی نشده است، دولت حق ندارد پهنای باند را افزایش دهد.

برخی رسانه‌ها مجوز نسل ٣ را غیرقانونی دانسته و برای این ادعای خود به فراهم‌نشدن زیرساخت‌ها متوسل شدند. حملات به دولت واکنش حسن روحانی را برانگیخت. او یک‌بار در نشست خود با خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی اعلام کرد که برخورداری از اینترنت پرسرعت لازمه توسعه دانش و تولید علم در ایران است و در شرایطی که موقع لود شدن یک صفحه خوابمان می‌برد، نمی‌توان توقع پیشرفت سریع دانش در ایران را داشت. روحانی بلافاصله پس از آن و در اجلاس روز جهانی مساجد دوباره موضع خود را تکرار کرد و گفت: ما از آن دورانی که رادیو را در قفسه می‌گذاشتند و در آن را قفل می‌کردند، عبور کرده‌ایم و نمی‌توانیم دروازه‌های دنیا را روی نسل جوانمان ببندیم.

رتبه اینترنتی ایران در قعر خاورمیانه!
حملات به دولت برای ارتقای سرعت اینترنت کشور در شرایطی است که ایران از نظر سرعت و قیمت دسترسی به اینترنت، رده‌های آخر جهان را از آن خود کرده است.

براساس گزارش سالانه وب‌سایت معتبر نت‌ایندکس درباره میانگین سرعت اینترنت در کشورهای مختلف، ایران رتبه ١٦٩ را از میان ١٩٢ کشور جهان از آن خود کرده است. این رده‌بندی هرساله براساس میلیون‌ها تستی تنظیم می‌شود که کاربران کشورهای مختلف برای ارزیابی سرعت اینترنت خود انجام داده‌اند.

نکته جالب اینجاست که ایران در سال‌های گذشته رتبه‌های بهتری ثبت کرده است به‌عنوان مثال در ٢٣ فوریه ٢٠١٢ ایران رتبه ١٥٥ دنیا را به دست آورد و در تست سالانه ٢٠١٠ رتبه ١٤٣ را به خود اختصاص داد. این موضوع نشان می‌دهد که سایر کشورهای دنیا در زمینه ارتقای خدمات اینترنتی خود با سرعت بیشتری نسبت به ایران پیشرفت کرده‌اند.

براساس گزارش‌های منتشر شده، کمترین سرعت اینترنت در جهان متعلق به چند کشور آفریقایی مانند لیبی و اریتره و برخی از کشورهای آمریکای‌جنوبی مانند کوباست. از این میان ایران رکورددار کمترین سرعت اینترنت در خاورمیانه نیز به‌شمار می‌رود و افغانستان و لیبی در جایگاه‌های بالاتر از ایران دسته‌بندی شده‌اند.

سرعت اینترنت در ایران پایین‌تر از آفریقا و تمام کشورهای همسایه
بررسی رتبه و سرعت اینترنت کشورهای مختلف، نکات جالبی فاش می‌کند. در شرایطی که کشورهای آسیای‌شرقی مانند کره‌جنوبی، ژاپن و سنگاپور در صدر پرسرعت‌ترین‌های اینترنت در جهان دسته‌بندی می‌شوند، برخی از کشورهای آفریقایی مانند اوگاندا، آفریقای‌جنوبی، غنا و زیمبابوه از میانگین سرعتی بالاتر از ٢ مگابایت برخوردارند.

در میان کشورهای همسایه نیز بحرین از متوسط سرعتی معادل ٣١/٢ مگابایت، سوریه ٥٧/١ مگابایت، پاکستان ٤٦/١ مگابایت و قطر ١٩/٣ مگابایت برخوردار است. ترکیه با برخورداری از متوسط سرعتی حدود ٠٥/٦ مگابایت به‌عنوان یکی از ٣ پایتخت اینترنت در جهان انتخاب شده است. متوسط سرعت اینترنت در ایران ٦٣/٠ مگابایت گزارش شده، این در شرایطی است که افغانستان میانگین سرعت خود را از ٨٣/٠مگابایت به بالاتر از یک مگابایت رسانده است.

حرکت معکوس ایران در برنامه پنجم توسعه

اینترنت ٢ مگابایت بر ثانیه برای خیلی از ایرانی‌ها تبدیل به رویا شده است اما به گفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این میزان کف سرعت اینترنت در جهان به‌شمار می‌آید. نصرالله جهانگرد به مهر گفته است: کف دسترسی به اینترنت در جهان ٢مگابایت بر ثانیه است و سقف این سرعت ٢٠ مگابایت در ثانیه به‌شمار می‌آید و در شرایطی که پهنای باند اینترنت در ایران تنها یک کیلوبایت در ثانیه است، پهنای باند اینترنت در ترکیه ٥٠کیلوبایت بر ثانیه و در قطر ١٠٠ کیلو بایت بر ثانیه است.
در برنامه پنجم توسعه پیش‌بینی شده بود ایران از لحاظ دستیابی به اینترنت، رتبه دوم منطقه را از آن خود کند اما کمتر از یک‌سال تا پایان برنامه پنجم توسعه باقی مانده و ایران رتبه آخر منطقه را از آن خود کرده است.

قیمت اینترنت ایران ٣٥٠٠ برابر ژاپن
ایران از لحاظ قیمت دسترسی به اینترنت نیز یکی از گرانقیمت‌ترین کشورهای جهان به‌شمار می‌آید. چندی پیش مرکز پژوهش‌های مجلس با انتشار گزارشی اعلام کرد، خدمات اینترنت با ٢٥برابر قیمت اولیه به دست کاربران خانگی می‌رسد. بنابراین گزارش هر STM١ پهنای باند اینترنت با قیمت ٩‌میلیون‌تومان به کشور وارد می‌شود اما با قیمت ٢٣٢‌میلیون تومان به کابران فروخته می‌شود.
در شرایطی که نرخ مصوب برای اینترنت یک‌مگابایت در ثانیه برای ایرانی‌ها ماهانه ٤٣٠‌هزارتومان اعلام شده است، یک‌مگابایت اینترنت در کره‌جنوبی ماهانه حدود ٢‌هزار و ٦٤٠ تومان، در ژاپن ١٢٠ تومان، در بلغارستان ٢ هزارتومان و در مولداوی ٣‌هزار و ٥٤٠ تومان قیمت دارد.

بنا بر اعلام وزارت مخابرات افغانستان، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی ٤‌هزار افغانی است که با توجه به نرخ ٧/٥٦ تومانی یک افغانی، قیمت ماهانه اینترنت یک مگابایتی در افغانستان ٢٢٦‌هزار و ٨٠٠ تومان است که تقریبا نصف قیمت اینترنت در ایران است. تعرفه مصوب اینترنت در‌ سال ٩٣ به این ترتیب است: برای دریافت ماهانه اینترنت ١٢٨ کیلوبایتی ١٢‌هزار و ٥٠٠، اینترنت ٢٥٦ کیلوبایتی ١٥‌هزار تومان، اینترنت ٥١٢ کیلوبایتی ٢٤٠‌هزار تومان، اینترنت یک‌مگابایتی ٤٣٠‌هزار تومان و اینترنت ٢ مگابایتی ٧٤٠‌هزارتومان. براساس رده‌بندی جهانی، کشورهایی که اینترنت یک‌مگابایت بر ثانیه را ماهانه با قیمتی بیشتر از ٤ دلار عرضه کنند، در رده کشورهای گرانقیمت دسته‌بندی می‌شوند. در این دو جدول قیمت اینترنت یک‌مگابایت بر ثانیه در تعدادی از کشورهای گران و ارزانقیمت جهان به همراه سرعت اینترنت در این کشورها آمده است.

در جداولی که در این گزارش آمده می‌توانید قیمت اینترنت یک مگابایتی در ٢٠ کشور جهان و متوسط سرعت دسترسی آنها به اینترنت را مقایسه کنید. گفتنی است برای تبدیل نرخ‌ها از دلار به تومان، قیمت دلار ٣٠٠٠ تومان در نظر گرفته شده است.

منبع:خبر فرارو

دوستان این مخابرات چرا سرعت دانلود اش اینجوری شده :(
من 2 مگ دارم سرعت دانلود 40-50 هست الان نزدیک 2 هفتس، بقیه دوستان هم به شدت من مشکل دارن؟ با فقط مال من انقدر داغونه/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or