بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این های وب مثه چی ترافیک میخوره واسه شما هم همینجوریه؟:-/
من قبلا شب تا صبح بازی میکردم 20 گیگ میشد با ISP های دیگه الان 28 گیگ گرفتم تازه بازی هم نمیکنم اصلا8-|

همینه. های وب حجم دزدی میکنه مث چی. تحقیق کن موقع isp عوض کردن از این به بعد :d

- - -ویرایش - - -

دوستان صبانتی پینگ داخلیتون بین 20 تا 30 هست؟ تایم اوت با داخل ندارین؟
 
من سرعت نتم بعضی وقتها خیلی کم میشه isp هم عوض کردم باز یهو خیلی میاد پایین مشکل از کجاست؟:(

مصطفی جان اگر قرار بود همه نت ها 100% stable باشن ( بدون نوسان ) دیگه چی از خدا می خواستیم ... عادیه ... اگر هم زیاد اینطوری میشه مشکل مرکز مخابراتیت ـه
 
پاسخ وزیر ارتباطات به دلواپسان ارائه ی اینترنت پر سرعت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بار دیگر به ارائه توضیحاتی درباره مخالفت‌های صورت گرفته با ارائه خدمات نسل سه ارتباطی در کشور پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمود واعظی که در حاشیه امضای توافقنامه با وزیر ارتباطات قطر میان خبرنگاران حاضر شده بود در پاسخ به این سوال که مگر ظرف سال‌های گذشته در ارائه خدمات از سوی رایتل چه تخلفاتی صورت گرفته و چه مشکلاتی در جامعه ایجاد شده که اکنون تا این اندازه نسبت به ارائه این تکنولوژی در کشور اظهار نگرانی صورت گرفته است پاسخ داد: این سوال را باید از افرادی پرسید که این بحث را مطرح می‌کنند اما آنچه به دولت و وزارت ارتباطات مربوط می‌شود آن است که از نظر ما با ارائه این خدمات توسط اپراتورهای اول و دوم هیچ اتفاق جدیدی رخ نخواهد داد؛ به عبارت دیگر اکنون حدود دو سال است که رایتل با مجوز خدمات نسل سه را وارد کشور کرده است.

وزیر ارتباطات ادامه داد: رایتل زمانی برای ارائه خدمات نسل سه به مدت یک سال مجوز دریافت کرده و قرار بر آن بود که پس از اینکه یک سال دوره انحصار اپراتور سوم تمام شد، اپراتورهای دیگر هم بتوانند این خدمات را ارائه دهند. بعدها دوره انحصار رایتل برای مدت دیگری نیز تمدید شد اما در همان زمان از این اپراتور تعهد گرفتیم تا زمانی که پیوست فرهنگی به تصویب نرسیده براساس آنچه به این اپراتور اعلام شده فعالیت کند.

وی ادامه داد: طبیعتا قبل از تصویب پیوست فرهنگی این موارد به اپراتورهای دیگر نیز اعلام شده است و آنها هم به رعایت این مسائل که بخشی از آنها به موضوعات فرهنگی مربوط می‌شود ملزم شده‌اند.

واعظی با تاکید بر این‌که دو اپراتور اول کشور هیچ به فعالیتی مضاعف بر آنچه رایتل پیش از این انجام داده، انجام نمی‌پردازند از انتظار وزارت ارتباطات و اپراتورها برای تصویب پیوست فرهنگی خبر داد.

وی درباره نگرانیهای برخی علما نسبت به این موضوع توضیح داد: سوالی که از حضور حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی پرسیده شده بود به گونه ای بود که اگر آن سوال را از هر فردی می‌پرسیدند نگرانی برایش ایجاد می‌شد. خود من هم اگر وزیر ارتباطات نبودم و اشراف کامل بر اتفاق‌هایی که در این حوزه می‌افتد نداشتم، اگر به عنوان یک شهروند و یا مسلمان مورد سوال قرار می‌گرفتم، با این سوال نگران می‌شدم اما ما برای آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی توضیح دادیم که فعالیتها از چه قرار خواهد بود و این که اصلا بنا نیست فعالیتی فراتر از آنچه طی دو سال قبل صورت گرفته انجام شود و ایشان مطمئن شدند که آنچه ما انجام می‌دهیم با سوالی که از ایشان پرسیده شده متفاوت است و چیزی که در حال حاضر انجام می‌شود جای نگرانی ندارد.

او در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: ما وظیفه خود می‌دانیم که از آنچه مدنظر مردم است در زمینه‌های اخلاقی، دینی و فرهنگی صیانت کنیم؛ تاکنون هم پس از ارائه این خدمات از سوی رایتل شکایت به خصوصی در این زمینه وجود نداشته است؛ از سوی دیگر ارائه آزمایشی نسل سه در استان قم این را ثابت کرد که در آن استان کاربران پنج برابر تهرانی‌ها از محتوای داخلی استفاده کرده‌اند.

وی ادامه داد: اکنون اگر پهنای باند اینترنت در کشور افزایش یافته، این پهنای باند داخلی است به عبارت دیگر اگر در نسلهای بالاتر سرعت محتوا و نرم‌افزارها بیشتر از گذشته می‌شود، این مربوط به محتوا و نرم افزارهای داخلی خواهد بود علاوه بر این اکنون در تمام کشورهای دنیا تلفن همراه هوشمند نقش برطرف کننده نیازهای داخلی مردم را دارد.

واعظی همچنین اظهار کرد:‌ اگر مدتی اینترنت نسل سه توسط اپراتورها ارائه شود، مشخص خواهد شد که مشکلی در این باره ایجاد نمی‌شود؛ ما درباره بحث جوانان و نوجوانان همواره این دغدغه را داشته‌ایم و تمام تلاش خود را برای صیانت از فضای مجازی به کار می‌گیریم، از سوی دیگر صیانت از حریم خانواده نیز مورد توجه جدی ما قرار دارد اما با وجود این مسائل خوب است خانواده‌ها هم همان طور که بر روی بسیاری از لوازم منزل نظارت دارند؛ بر روی این بخش هم نظارت داشته باشند و به صورت احتمالی اگر با موضوعی مواجه شدند آن را به ما اطلاع دهند.

وی بار دیگر خاطرنشان کرد: آنچه که اکنون به عنوان 3G توسط دو اپراتور اول کشور ارائه می‌شود به هیچ عنوان فراتر از آن چه پیش از این توسط رایتل ارائه شده نخواهد بود.

اما وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود به گلایه‌های اعضای شورای عالی فضای مجازی مبنی بر عدم هماهنگی وزارت ارتباطات با این شورا توضیح داد و گفت:‌ هر گونه سیاست‌گذاری که شورای عالی فضای مجازی انجام دهد قطعا سیاست ما در وزارت ارتباطات خواهد بود و ما تابع سیاست‌های این شورا هستیم.

وی ادامه داد: ایجاد این شورا با فرمان مقام معظم رهبری یکی از برکات حوزه فضای مجازی بود و رهبر معظم انقلاب با توجه خاصی که به این حوزه داشتند دستور راه‌اندازی این شورا را ابلاغ کردند و ما بابت راه‌اندازی آن همواره سپاسگذاریم.

او ادامه داد: راه‌اندازی شورای عالی فضای مجازی کمک بزرگی به فضای مجازی کشور می‌کند و هر سیاستی که درباره هر موضوعی در این شورا اتخاذ و تصویب شود مورد استقبال و حمایت دولت و وزارت ارتباطات خواهد بود.

وزیر ارتباطات درباره تاخیری که در تشکیل جلسات شورای عالی فضای مجازی و تصویب پیوست فرهنگی در این شورا پیش آمده نیز اظهار کرد: من هیچ نقشی در تشکیل یا عدم تشکیل جلسات این شورا ندارم، من هم عضوی هستم مانند اعضای دیگر این شورا و مکانیزم تشکیل جلسات باید میان دبیرخانه شورا و رییس شورای صورت بگیرد؛ با این وجود من هم مانند اپراتورها علاقه بسیار دارم که جلسات شورا تشکیل شده و پیوست فرهنگی به تصویب برسد.

واعظی به ارسال پیوست فرهنگی برای رییس جمهوری اشاره کرد و گفت: در پیوستی که ما پیشنهاد کردیم محورهایی مانند تقویت فرهنگ اسلامی و دینی، تقویت توان تولید محتوا و نرم افزارهای داخلی، خط و زبان فارسی و مشخص شدن هویت کاربران و صیانت از حقوق کاربری مورد توجه قرار گرفته است.

وی در بخش دیگر سخنان خود هم به حضور وزیر ارتباطات قطر در ایران و امضای توافق نامه‌ای که میان وزرای دو کشور صورت گرفته اشاره کرد و افزود: برای صیانت از فضای فرکانسی و عدم تداخل فرکانس میان دو کشور صحبت‌هایی صورت گرفت و قرار بر آن است که کمیته‌ای میان ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس تشکیل و ظرف ماه‌های آینده با تشکیل جلسات در حوزه، همکاریهای مشترکی صورت بگیرد.
 
رئیس جمهور: آدم پای این اینترنت خوابش میبرد!


وايمکس نيوز- رييس‌جمهور در ادامه نشست خبري خود در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اينکه«يکي از دغدغه‌هاي اصلي مقام معظم رهبري و حضرتعالي استمرار پرشتاب روند پيشرفت علمي کشور است. در اين ميان سهولت دسترسي محققان، دانش‌پژوهان و دانشجويان به اينترنت پرسرعت مي‌تواند به اين روند کمک کند. از سوي ديگر مباحثي در مخالفت با استفاده از اينترنت پرسرعت و حتي زمزمه‌هايي مبني بر استيضاح وزير ارتباطات به همين دليل به گوش مي‌رسد. به نظر شما دليل اين مخالفت‌ها چيست؟ و موضع شما در برابر اين مخالفت‌ها چه خواهد بود؟»، گفت: مساله پيشرفت علمي بسيار اهميت دارد و از اهداف مهم کشور است. مقام معظم رهبري هم همواره روي اين مساله تاکيد دارند و دولت هم تلاش‌هايي در اين زمينه دارد تا پيشرفت علمي بيش از گذشته باشد.
وي افزود: بر اساس آمار شرکت‌هاي دانش بنيان که فعال هستند، پارکهاي علم و فناوري و حتي بر مبناي مقالات و مراجعه به مقالات پيشرفت ما پيشرفت قابل ملاحظه‌اي بوده است. ما در هفت هشت ماه گذشته در رديف 17 بوديم که به 15 ارتقا يافته‌ايم و پيشرفت خوبي داشتيم.
روحاني وجود اينترنت پرسرعت را از راه‌هاي پيشرفت علمي کشور دانست و يادآور شد: اگر بخواهيم مقاله‌اي دانلود کنيم بايد ساعت‌ها بنشينيم و گاهي آدم پاي اينترنت خوابش مي‌برد.
رييس‌جمهور با بيان اينکه افزودن پهناي باند اينترنت مبناي دولت بوده است، ادامه داد: اين تصميم دولت است. اين تصميمات در شوراي عالي مجازي اتخاذ مي‌شود و در آنجا بحث لازم انجام مي‌شود. يکي از تصميمات دولت، ايجاد شبکه ملي اطلاعات است که قدم‌هاي اوليه برداشته شده، بودجه لازم پيش‌بيني شده و ان‌شاءالله دولت اين کار را خواهد کرد و در شبکه ملي اطلاعات سرعت اينترنت بسيار بيش از حالا خواهد بود و تصميم دولت بر ادامه اين روند است.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه ان‌بي‌سي آمريکا در مورد تحريم‌هاي روز گذشته ايالات متحده عليه ايران و نتيجه مذاکرات هسته‌اي، يادآور شد: من فکر مي‌کنم در جمع 1+5، کشوري که در مورد آن ترديد وجود دارد که آيا حسن نيت کافي براي حل و فصل نهايي دارد يا نه، آمريکاست وگرنه بقيه کشورها معمولا در اين زمينه رفتارهايي از خود نشان ندادند که ببينيم مذاکرات به نتيجه نرسد.
روحاني اضافه کرد: آنچه در مجموع مذاکرات حس مي‌کنيم اين است که هفت کشور به دنبال حل و فصل مساله هستند. دليلش هم اين است که راه قبلي غلط و اشتباه بوده، راه تحريم جواب نداده و به ضرر همه بوده است. راه قبلي باخت باخت بوده و همه ما به دنبال برد برد هستيم اما به هر حال مذاکرات سخت است و آسان نيست و حداقل سه تا چهار مساله پيچيده وجود دارد که ساعت‌ها در مورد آن مذاکره شده و باز هم مي‌شود.
رييس‌جمهور با بيان اينکه پايان هفته مذاکراتي انجام خواهد شد، گفت: ما مذاکره را ادامه مي‌دهيم تا به نتيجه برسيم و اميدواريم اگر حسن نيت در طرف مقابل باشد در زمان باقيمانده به تفاهم برسيم.

تحريم‌هاي اخير به اصل مذاکرات لطمه نمي‌زند

وي خاطرنشان کرد: تحريم‌هاي ديروز که به تعبير آنها تحريم جديد نيست و تحريم گذشته است و به نظر ما کار درستي نبود به اصل مذاکرات لطمه نمي‌زند البته يکي از پايه‌هاي مذاکره، اعتماد و صداقت است که اين کارها به اعتماد و صداقت ضربه مي‌زند ولي ما مذاکره با 1+5 را ادامه مي‌دهيم و اميدواريم در مدت باقيمانده به تفاهم برسيم البته ممکن است به تفاهم کامل برسيم يا نه.
روحاني با بيان اينکه بازگشت شرايط به يک سال گذشته امکان‌پذير نيست، گفت: اگر 1+5 با ايران به تفاهم نرسد معنايش اين نيست که سازمان تحريم باقي مي‌ماند بلکه سازمان تحريم در هم شکسته و باقي نمي‌ماند. ممکن است مشکلاتي براي آنها يا ديگران درست شود اما مسير، مسيري است که براي شکستن تحريم‌ها آن را ادامه مي‌دهيم و جدي هستيم و حسن نيت داريم تا ان‌شاءالله به نتيجه برسيم.
منبع: ايسنا


==============




وايمکس نيوز- اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهور در همايش بين‌المللي اينترنت، پيشران توسعه اقتصادي با تأکيد بر اين‌که دولت به سهم خود از دستاورد فناوري اطلاعات و ارتباطات در پيشبرد برنامه‌هاي توسعه و رسيدن اهداف سند چشم‌انداز بيست ساله کشور بهره مناسب را خواهد برد، اظهار کرد: همگان مي‌دانند که ورود به عصر ارتباطات که عصر دانايي عصر امروز عصر جابجايي ثروت، قدرت و منزلت و عصر کاهش فاصله‌ها است که متکي به انقلابي است که در فناوري ارتباطات و اطلاعات رخ داده است. امروز انقلاب ارتباطات بر اساس اطلاعات جهان را دگرگون کرده است.
معاون اول رئيس جمهور با تأکيد بر اين‌که سازوکارها و پيامدهاي ورود به عرصه اطلاعات را نبايد محدود به فناوري کنيم، خاطرنشان کرد: امروز اقتصاد، اشتغال،‌ سياست، مديريت، دانش ، هنر، زبان، فرهنگ، باورها، عادات، آداب و حتي زندگي روزمره بشر تحت تأثير اين پديده جديد قرار گرفته است. در واقع در مقابل اين پديده نه مي‌توان و نه بايد منفعل بود و کنار نشست و نه مي‌توان و نه بايد در برابر آن غيرمنعطف بود. بلکه بايد قدرت انتخاب داشت و به موقع از اين فناوري براي ارتقاي ظرفيت‌هاي مادي و معنوي توسعه بهره گرفت.
جهانگيري ادامه داد: فناوري اطلاعات و ارتباطات مانند هر پديده جديدي هم فرصت و هم تهديد بوجود مي‌آورد. اين موضوع به آن بستگي دارد که ما از کدام زاويه به اين موضوع نگاه کنيم و از کدام جهت با آن مواجه شويم، براي خود فرصت خلق کنيم يا تهديد.
وي اظهار کرد: من متأسفم که بايد بيشترين و بهترين بهره‌ها را از اين فناوري براي تحول در اقتصاد، کارآفريني، سالم‌سازي جريان آزاد اطلاعات و تقويت شبکه‌هاي اجتماعي ببريم عده‌اي دامنه آن را محدود مي‌بينند و گمان مي‌کنند که مي‌توانند با بستن و تنگ کردن فضاي دسترسي شهروندان درب را به روي دنياي جديد ببندند.
جهانگيري با تاکيد بر اينکه دولت تدبير و اميد دنياي ارتباطات و اطلاعات، فضاي مجازي و اينترنت را نشانه‌هاي تحول در جهان کنوني مي‌داند نه صرفا عوامل تهديد، خاطرنشان کرد: ما که توسعه ايران اسلامي و رفاه مردم کشورمان را هدف‌گذاري کرده‌ايم به هيچ وجه نمي‌توانيم چشم بر روي ابزار ارتباطي ببنديم. چرا که تجربه کشورهاي توسعه يافته نشان مي دهد تنها هدف‌گذاري درست و برنامه‌ريزي صحيحي در زمينه فن‌آوري اطلاعات است باعث مي‌شود که کشور در همه زمينه‌ها ارتقا پيدا کند.
وي اضافه کرد: در دنياي کنوني براي اصلاح هر بندي و کوتاه کردن هر مسيري از اصلاح نظام اداري و رفت نواقص بروکراسي و گسترش خدمات فني و اجتماعي و يا حتي مبارزه هوشمند با فساد در زمينه‌هاي مختلف علمي و فرهنگي واجب است از قابليت‌هاي فناوري‌هاي جديدي از جمله اينترنت استفاده کرد.
معاون رئيس جمهور با تأکيد بر اينکه توسعه اقتصادي، اجتماعي، علمي و سياسي ارتباط وسيعي با توسعه فن‌آوري اطالعات و ارتباطات درارد اظهار کرد: اينترنت به راستي پيشران توسعه کشور است اما براي اين‌که فن‌آوري نوين ارتباطي بتواند نقش موثر خود را در توسعه کشور ايفا کند به انديشه و درک علمي، برنامه‌ريزي جامع و عزمي جدي و همگاني نيازمند هستيم.
وي با بيان اين‌کهخ اين موضوع منحصر به فن‌آوري و محدود به وزارت اطلعات و ارتباطات و صرفا بر دوش دولت نيست، گفت: بايد نسبت به ابعاد مختلف اين موضوع مسئوليت‌هاي نظام و نسبت به تعامل دولت با نهادهاي مدني و بيش از پيش توجه و از پتانسيل نهفته در همه اين مجموعه‌ها استفاده شود.
جهانگيري با بيان اين‌که سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها بايد توجه جدي به نقش‌هاي جديد فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات در مواجهه با جامعه واقع شوند، گفت: نهادها بايد تلاش کنند همپاي وزارت ارتباطات در توسعه زيرساخت‌هاي فن‌آوري‌هاي جديد و در ايجاد ظرفيت‌هاي اجرايي توسعه فراواني داشته باشند.
معاون اول رئيس جمهور در ادامه با بيان اين‌که ما در دولت يازدهم مصمم هستيم اين حوزه‌ها را با شتاب و تمهيد بيشتري پيش ببريم، گفت: توسعه خدمات دولت الکترونيک و ارتقاي شاخص‌هاي بين‌المللي به عنوان اهداف برنامه پنجم توسعه، توسعه اشغال و کارآفريني، توسعه شبکه مدارس و شبکه علمي کشور و همچنين شبکه سلامت از جمله برنامه‌هايي است که بايد با سرعت بيشتري در کشور پيگيري شود.
جهانگيري مبارزه با مفاسد اقتصادي و اجرايي را از جمله تأکيدات دولت برشمرد و تصريح کرد: دولت بر مبارزه مبنايي با فساد مصمم است شفافيت، اطلاع رساني، نظارت و اصلاح ساختارهاي از جمله تأکيدات نظام است. چرا که همان‌گونه که امروز فساد چهره سيستمي بعه خود گرفته است و با توسل به شيوه‌هاي نوين پنهان‌کاري و بافرار از قانون و با استفاده از رانت و امتيازات ويژه انجام مي‌شود پيشگيري و مقابله با آن بايد به صورت سيستمي، هوشمند و مدرن صورت بگيرد.
وي با اشاره به طرح توسعه دولت الکترونيک، خاطرنشان کرد: توسعه دولت الکترونيک جداي از اين‌که خدمت‌رساني به مردم را بهبود مي‌بخشد و دسترسي به حقوق شهروندي را آسان مي‌کند موجب ايجاد شفافيت، امکان نظارت همگاني بر عملکردها ميشود.
معاون اول رئيس جمهور با بيان اين‌که دولت تدبير و اميد تا کنون در اين زمينه موفق شده است با راه‌اندازي پورتال ارزي، فاز اول سامانه گمرکي و طرح جامع مالياتي ميزان انحراف و سوءاستفاده و ارتباطات خلاف را به ميزان قابل توجهي کاهش دهد، خاطرنشان کرد: توسعه کاربرد فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات در زمينه‌هاي جديد اداري و اجرايي با اولويت پيش خواهد رفت.
وي با اشاره به آغاز هفته فن‌آوري ارتباطات و اطلعات فارسي زبانان اظهار کرد: خوشحالم که امروز مسأله مهم زبان فارسي در فضاي مجازي مورد توجه قرار گرفته است. چرا که زبان فارسي قابليت‌هاي فراواني دارد که بايد توجه به گسترش آن مورد توجه قرار بگيرد.
جهانگيري با بيان اين‌که اين روزها به دليل وجود فضاي مجازي سطح دسترسي به اطلاعات و دانش بسيار افزايش يافته است، خاطرنشان کرد: جامعه شبکه انحصاري آموزش و پژوهش، دانشگاه، راديو و تلويزيون و رسانه‌هاي مکتوب را شکسته و باعث شده اخبار، اطلاعات و دانش با سرعت در اختيار مردم قرار بگيرد.
وي با بيان اين‌ که در دولت يازدهم موضوع *****ينگ ضابطه مند شده است تصريح کرد: خوشخبتانه در دولت يازدهم از مسدود کردن بي‌دليل سايت‌ها جلوگيري شده است البته هنوز ما از اقدامات انجام شده راضي نيستيم و همان‌طور که رئيس جمهور نيز اشاره کرده‌اند سرعت اينترنت، پهناي باند و ضوابط موجود را عقب‌تر از نيازهاي جامعه مي‌دانيم.
جهانگيري در ادامه خاطرنشان کرد: دولت هنوز بر اين اعتقاد است که تا جايي که اين شبکه‌ها عملا موجب زيان اخلاقي و فرهنگي کشور نشوند نبايد به محدوديت آنها دست زد. اين رويکرد در ادامه کار دولت نيز ادامه خواهد داشت.
وي همچنين خاطرنشان کرد: ما تلاش مي‌کنيم که قوانين و مقررات متناسب با موقعيت‌ها را به جاي سليقه‌ها بنشانيم و با تلاش براي کاهش آسيب‌ها و مخاطرات، جنبه‌هاي مثبت شبکه‌هاي اجتماعي را تقويت کنيم و از دستاوردهاي تکنولوژي نهايت استفاده را ببريم.
معاون اول رئيس جمهور با تأکيد بر اين‌ که ما همواره دغدغه‌هاي ديني و اخلاقي داشته و داريم اظهار کرد: ما معتقديم اين دغدغه‌ها و حساسيت‌ها تنها مخصوص ما نيست بلکه متدينين و مسلمانان در همه جاي جهان بر اين موضوع حساسند و براي اين حساسيت‌ها قواعد اخلاقي، ديني و حقوقي تدوين کرده‌اند.
وي با تأکيد بر اين‌که تسهيل دسترسي به اينترنت، افزايش پهناي باند و بهبود سرعت اينترنت از الزاماتي است که براي توسعه کشور، توسعه اداري و کاهش مشکلات پيشنهاد مي‌شود، اظهار کرد: در شرايطي که ما از مشکلات شهري بسياري رنج مي‌بريم و آلودگي هوا مردم را آزار مي‌دهد چرا نبايد از امکانات استفاده کنيم تا به حضور فيزيکي در سطح شهر کاهش نيابد.
جهانگيري با بيان اين‌که يکي از دلايل اين موضوع اين است که ادارات و سازمان‌هاي ما هنوز از نظر الکترونيکي مجهز نشده‌اند، اظهار کرد: دليل ديگر اين است که ضريب نفوذ اينترنت در کشور ما بالا نبوده و آنهايي هم که دسترسي دارند اين اطمينان را ندارند که کارشان راه بيفتد.
وي همچنين تصريح کرد: ما بايد شرايطي را فراهم کنيم که شهروندان بدانند حضور فيزيکي در ادارات ضروري نيست.
معاون اول رئيس جمهور همچنين تصريح کرد: من از مجموعه وزارات ارتباطات انتظار دارم که شرايط را به گونه‌اي فراهم کنند که تا پايان کار دولت يازدهم که جهش خوبي در زمينه استفاده از اينترنت فراهم آمده باشد. در واقع ما بايد به سمتي حرکت کنيم که استفاده از اينترنت براي ما زندگي بهتري فراهم کند و سختي‌هاي زندگي را کاهش و کسب و کار را رونق بخشد.
جهانگيري در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با تأکيد بر اين‌که دولت بايد به وظايف قانوني خود عمل کند، اظهار کرد: دولت قانون انتشار و دسترسي آزاد به اطلاعات را که در سال 85 در مجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسيده است حق قانوني شهروندان مي‌داند و آن را به اجرا درخواهد آورد.
منبع:ايسنا
 
درود

دوستان درمورد وای فای یا کابل لن آیا در مورد پینگ بین این دو تفاوتی هست یا خیر؟! یکی میگفت با لن که وصل بشی ممکنه پینگ بهتری نسبت به وای فای بده ! آیا صحت داره یا خیر؟
 
درود

دوستان درمورد وای فای یا کابل لن آیا در مورد پینگ بین این دو تفاوتی هست یا خیر؟! یکی میگفت با لن که وصل بشی ممکنه پینگ بهتری نسبت به وای فای بده ! آیا صحت داره یا خیر؟

یه پینگ با مودم(192.168.1.1) بگیر رو وای فای هر چند بود از پینگ با سایتای دیگه که کم کنی اختلافش دستت میاد! البته معمولن بیشتر از 4 نیست!
 
سلام، دوستانی که شاتل 1 مگ دارن راضی ان؟ خوبه؟
بعد این که شبانه رایگان ـش چجوریه؟
موفق باشید :)
شاتل در سرعت حرف اول و میزنه،ولی خوب کمی گرونه،رایگان شبانش هم بدرد گیم نمیخوره چون سرعت میاد پایین ولی برا دانلود بد نیست ولی اگه از یه حدی بگذره سرعت و فوق العاده میارن پایین تا نتونی دان کنی.

Sent from my K00E using Tapatalk
 
شاتل در سرعت حرف اول و میزنه،ولی خوب کمی گرونه،رایگان شبانش هم بدرد گیم نمیخوره چون سرعت میاد پایین ولی برا دانلود بد نیست ولی اگه از یه حدی بگذره سرعت و فوق العاده میارن پایین تا نتونی دان کنی.

Sent from my K00E using Tapatalk

خیلی ممنون از پاسخگوییتون.
از چه حدی مثلاً؟ کاملتر لطف می‌کنین بگین؟ :)
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or