بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

راهی نیست ادم خودش اینترنت جور کنه. مثلا می گفتن گوگل می خواد بالن های اینترنت پر سرعت و برای جاهایی که اینترنت ندارن فراهم کنه؟

عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.

اسفناک ترین عجایب روزگار اینه که جاهل ترین مردمان همانا تصمیم گیرندگان مردم باشند!

جاهل را نمی بینی مگر در دوحال، یا افراط می کند یا تفریط

من موندم که اینها رو که اسم و رسمی هم ندارن چجوری به همچین جایگاهی فرستادن که خواسته هاشون حتی نمایندگی اقلیت دوستان خودشون رو هم نکنه! قدیما که عروسک لپ لپ ، الان نمی دونم چه مثلی داره!!

این اخبار بجز خط خطی کردن روان کاربران ثمر دیگه ای نداره، همین افراد هستن که بخاطرشون وزیر و معاونانش اینقدر محتاطانه برخورد می کنن و دو پهلو اظهار نظر می کنن، متاسفانه این افکار خطرناک یه ابزار سیاسی و اهرم فشار هست و کاربرد دیگه ای نداره.

سوال من اینه که آیا وقتی که جاده های کشور به اتوبان تبدیل شدن آیا پیوست فرهنگی داشته اند یا خیر؟ آیا وقتی شبکه های تلویزیون دولتی قارچ گونه رشد کرده اند پیوست فرهنگی داشته اند یا خیر.
اصولا شما که قانونگذار هستید باید پیوست فرهنگی را تدوین می کردید یا من و کاربران دیگر؟!

من زیاد از مسائل مربوط به اپلیکیشن های موبایلی و اینترنت موبایل و تکنولوژی هاش اطلاعات ندارم ولی فقط تنها سوال من اینه !!! با وجود اینترنتی که حدود 70 درصد مطالب در اون فیل تر هست !!! موضوع پیوست فرهنگی دیگه چه زهر ماریه ؟!!! یعنی اون فیل ترینگ ها کافی نیست ؟! خیلی دوست دارم بدونم منظور از پیوست فرهنگی یعنی چی ؟! اون هم با این همه محدودیتی که در حال حاضر وجود داره.

به نظرم این قضیه ها بدون هدف مشخص در نوع کاربری موضوع و صرفا برای حمله به دولت استفاده میشه ! کافیه مطلب رو بخونید متوجه می شید که شخص اظهار نظر کننده کوچکترین اطلاعی از موضوع نداره و فقط چرندیات بلغور کرده. این قضیه بیشتر سیاسی و برای تحت فشار قرار دادن دولت هست تا دغدغه ای برای مسائل فرهنگی کشور.

اسفناک ترین عجایب روزگار اینه که جاهل ترین مردمان همانا تصمیم گیرندگان مردم باشند!

جاهل را نمی بینی مگر در دوحال، یا افراط می کند یا تفریط

من موندم که اینها رو که اسم و رسمی هم ندارن چجوری به همچین جایگاهی فرستادن که خواسته هاشون حتی نمایندگی اقلیت دوستان خودشون رو هم نکنه! قدیما که عروسک لپ لپ ، الان نمی دونم چه مثلی داره!!

این اخبار بجز خط خطی کردن روان کاربران ثمر دیگه ای نداره، همین افراد هستن که بخاطرشون وزیر و معاونانش اینقدر محتاطانه برخورد می کنن و دو پهلو اظهار نظر می کنن، متاسفانه این افکار خطرناک یه ابزار سیاسی و اهرم فشار هست و کاربرد دیگه ای نداره.

سوال من اینه که آیا وقتی که جاده های کشور به اتوبان تبدیل شدن آیا پیوست فرهنگی داشته اند یا خیر؟ آیا وقتی شبکه های تلویزیون دولتی قارچ گونه رشد کرده اند پیوست فرهنگی داشته اند یا خیر.
اصولا شما که قانونگذار هستید باید پیوست فرهنگی را تدوین می کردید یا من و کاربران دیگر؟!

این درشت حرف زدنا همش بهانست...
پیوست فرهنگی کیلو چنده ؟!
الان همه چیز ما درسته فقط مونده پیوست فرهنگیمون درست شه ؟!
پدر ملت درومده با این اینترنت بابا...
بخدا قسم چند شب پیش ساعت 11 داشتم فایل PDF دانلود میکردم سرعت دانلود به 1 کیلوبیت نمیرسید...30 دقیقه طول کشید تا دانلود کرد...
زنگ زدم به پشتیبانی میگه طبیعیه شما نتتون به صورت شیره...
آخه یکی نیست بگه سرعت دانلود کمتر از 1 کیلوبیت برا 512 طبیعیه ؟! شیره که شیره و مگه یک به چند شیر کردن که سرعت اینقدر میاد پایین ؟! ماهی 60 تومن هم میگیرن...

اون وقت این آقا دلش خوشه داره دنبال پیوست فرهنگی میگرده...

وزیر ارتباطات: شبکه ملی اطلاعات را اجرا خواهیم کرد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به دنبال این هستیم تا شبکه ملی اطلاعات را به عنوان یک اولویت مهم در این وزارتخانه تا پایان سال 94 در کشور اجرایی کنیم.

به گزارش ایرنا محمود واعظی پنجشنبه در پنجمین روز از گرامیداشت هفته دولت در شیراز افزود: می کوشیم تا این اقدام را در یکی از استان های کشور که زیرساخت های لازم برای انجام این کار در آن فراهم است عملیاتی و سپس آن را در سایر نقاط کشور اجرایی کنیم.

شبکه ملی اطلاعات متشکل از زیرساخت های ارتباطی، مراکز داده توسعه یافته داخلی دولتی و غیردولتی و همچنین زیرساخت های نرم افزاری است که در سراسر کشور گسترده شده است.

این شبکه ظرفیت لازم برای نگهداری و تبادل امن اطلاعات داخلی در کشور با هدف توسعه خدمات الکترونیکی و دسترسی به اینترنت از طریق زمینه ارتباطی باند پهن سراسری برای کاربران خانگی، کسب و کارها و دستگاه های اجرایی را فراهم می کند.

شبکه ملی اطلاعات تجمیع کننده شبکه های اختصاصی، محلی و ملی در کشور است که از دو بخش اختصاصی و عمومی تشکیل می شود. بخش اختصاصی برای ارتباط و تبادل اطلاعات و خدمات دستگاه های اجرایی با یکدیگر و بخش عمومی برای ارائه خدمات به کاربران عمومی است و این دو بخش در نقاطی مانند مراکز داده با یکدیگر اتصال دارند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اقدامات دولت تدبیر و امید از ابتدای شروع فعالیت تاکنون گفت: مهمترین هدف دولت این بود که بعد از اعتماد و رای مردم و اعتماد رهبر معظم انقلاب به شخص رییس جمهوری و همچنین اعتماد دولت به اعضای کابینه، در عمل به این اعتمادها پاسخ مثبت دهد.

واعظی بیان داشت: در بحث سیاست داخلی نخستین و مهمترین اولویت دولت با توجه به شرایط منطقه و وضعیت کشورهای همسایه، ایجاد آرامش و وحدت ملی در کشور بود.

این مقام مسوول افزود: امروز شرایط منطقه به گونه ای است که اطراف کشور ما را بحران گرفته و به ویژه گروه های تروریستی افراطی به اسم اسلام دست به جنایاتی می زنند که هیچ هدفی جز ضربه زدن به اسلام و مخدوش کردن چهره رحمانی آن نمی توان برای این اقدامات آنها متصور بود.

واعظی اضافه کرد: در چنین شرایطی ما وظیفه داریم با حفظ اصول و مبانی اعتقادی، اسلام واقعی را که تمام آموزه های آن بر مبنای منطق و رحمانیت است و برای اداره کشور و حمایت از مردم برنامه دارد و می تواند دیگر کشورهای اسلامی را نیز پیش ببرد، به دینا معرفی کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:رسیدن به این اهداف مستلزم همدلی و همراهی همگان است و در این صورت می توانیم الگو باشیم و کشور را به بهترین نحو بسازیم.

واعظی بیان کرد: اختلاف نظر در تفکر و نگاه سیاسی امری کاملا طبیعی است اما می توانیم در راه رساندن کشور و نظام به اهداف مورد نظر متحد عمل کنیم.

وی، با اشاره به وجود پاره ای مشکلات و عقب ماندگی ها در برخی بخش ها گفت: دلیل این عقب ماندگی ها را می توان در مشکلات گذشته و تحریم های ناجوانمردانه جست و جو کرد.

واعظی ادامه داد:دولت تدبیر و امید پایه های این تحریم ها را با تکیه بر منطق به لرزه درآورده و امروز بسیاری از شرکت ها و کشورها در سراسر جهان در پی هم افزایی و همکاری با کشور ما هستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: امروز رویکرد کشورها در زمینه روابط با ایران بسیار بهتر شده و کشورمان به یک بازیگر فعال در منطقه تبدیل شده است.

وی گفت: در زمینه کاهش تورم نیز در طول فعالیت دولت تدبیر و امید اقدامات خوبی انجام شده و به دنبال این هستیم تا با کمک و همراهی مجلس شورای اسلامی از رکود خارج شویم و رونق اقتصادی را که به تبع آن اشتغال ایجاد خواهد شد در کشور ایجاد کنیم.

من یه دوستی داشتم بنده خدا وضعیت مالی خوبی نداشت،حتی یک ماه واره بخره.اونوقت این شبکه های داخلی رو هی زرت و زرت عوض میکرد.
آخرش من صدا ام دراومد گفتم بابا تو از این 8 تا شبکه صداوسيما تا یه فیلم پور ن و نکشی بیرون، ول کنه معامله نیستی.
حالا شما هم تا یه اینترنت 100 مگابیتی نکشین بیرون ول نمیکنین؟
بابا نره
شما هی بگین بدوش!

SONY XPERIA Z2

دوستان من تو قسمت های مختلف خوته که به wifi وصل می شم با اینکه 2-3 خط آنتن می ده اما تقریبا نمی شه از اینترنت استفاده کرد یعنی اطلاعات رد و بدل نمی شه :| الته تو اتاق خودم هیچ مشکلی نیست :|
به نظرتون علتش چی می تونه باشه ؟

دوستان من اینترنت رو از یه خط به خط دیگه انتقال دادم همون مرکز همون پیش شماره اما مشکلی که داره سرعت دانلود رو این خط 10kb و پینگ 2 3 هزار اما هیچ مشکلی با سرعت آپلود نیست کاملاً نرمال هست.
در صورتی که تا مودم رو وصل میکنم به خط قبلی همه چیز عادیه. میزان نویز و مقادیر خط که مودم میده رو 2 تا خط تقریبا مثل هم هست، تماس گرفتم پشتیبانی گفتن مشکل از پورت هست و باید تعویض بشه که زمان میبره میخواستم بدونم قضیه این چیه؟ همچین چیزی هست یا مارو گیر آوردن اینا؟

این های وب مثه چی ترافیک میخوره واسه شما هم همینجوریه؟:-/
من قبلا شب تا صبح بازی میکردم 20 گیگ میشد با ISP های دیگه الان 28 گیگ گرفتم تازه بازی هم نمیکنم اصلا8-|

دوستان من تو قسمت های مختلف خوته که به wifi وصل می شم با اینکه 2-3 خط آنتن می ده اما تقریبا نمی شه از اینترنت استفاده کرد یعنی اطلاعات رد و بدل نمی شه :| الته تو اتاق خودم هیچ مشکلی نیست :|
به نظرتون علتش چی می تونه باشه ؟

یا فرسنتده ی Wi-Fi شما ضعیفه و قدرتش کمه، یا روی فرکانس مودم وایرلس شما تداخل فرکانسی به دستگاههای اطراف و بیرون از خانه هست.

دوستان من اینترنت رو از یه خط به خط دیگه انتقال دادم همون مرکز همون پیش شماره اما مشکلی که داره سرعت دانلود رو این خط 10kb و پینگ 2 3 هزار اما هیچ مشکلی با سرعت آپلود نیست کاملاً نرمال هست.
در صورتی که تا مودم رو وصل میکنم به خط قبلی همه چیز عادیه. میزان نویز و مقادیر خط که مودم میده رو 2 تا خط تقریبا مثل هم هست، تماس گرفتم پشتیبانی گفتن مشکل از پورت هست و باید تعویض بشه که زمان میبره میخواستم بدونم قضیه این چیه؟ همچین چیزی هست یا مارو گیر آوردن اینا؟

به نظر میاد دارن درست می گن، باید مشکل پورت از سمت مرکز مخابراتی باشه با این تفاسیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or