عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.
اسفناک ترین عجایب روزگار اینه که جاهل ترین مردمان همانا تصمیم گیرندگان مردم باشند!
جاهل را نمی بینی مگر در دوحال، یا افراط می کند یا تفریط
من موندم که اینها رو که اسم و رسمی هم ندارن چجوری به همچین جایگاهی فرستادن که خواسته هاشون حتی نمایندگی اقلیت دوستان خودشون رو هم نکنه! قدیما که عروسک لپ لپ ، الان نمی دونم چه مثلی داره!!
این اخبار بجز خط خطی کردن روان کاربران ثمر دیگه ای نداره، همین افراد هستن که بخاطرشون وزیر و معاونانش اینقدر محتاطانه برخورد می کنن و دو پهلو اظهار نظر می کنن، متاسفانه این افکار خطرناک یه ابزار سیاسی و اهرم فشار هست و کاربرد دیگه ای نداره.
سوال من اینه که آیا وقتی که جاده های کشور به اتوبان تبدیل شدن آیا پیوست فرهنگی داشته اند یا خیر؟ آیا وقتی شبکه های تلویزیون دولتی قارچ گونه رشد کرده اند پیوست فرهنگی داشته اند یا خیر.
اصولا شما که قانونگذار هستید باید پیوست فرهنگی را تدوین می کردید یا من و کاربران دیگر؟!
دوستان من تو قسمت های مختلف خوته که به wifi وصل می شم با اینکه 2-3 خط آنتن می ده اما تقریبا نمی شه از اینترنت استفاده کرد یعنی اطلاعات رد و بدل نمی شه الته تو اتاق خودم هیچ مشکلی نیست
به نظرتون علتش چی می تونه باشه ؟
دوستان من اینترنت رو از یه خط به خط دیگه انتقال دادم همون مرکز همون پیش شماره اما مشکلی که داره سرعت دانلود رو این خط 10kb و پینگ 2 3 هزار اما هیچ مشکلی با سرعت آپلود نیست کاملاً نرمال هست.
در صورتی که تا مودم رو وصل میکنم به خط قبلی همه چیز عادیه. میزان نویز و مقادیر خط که مودم میده رو 2 تا خط تقریبا مثل هم هست، تماس گرفتم پشتیبانی گفتن مشکل از پورت هست و باید تعویض بشه که زمان میبره میخواستم بدونم قضیه این چیه؟ همچین چیزی هست یا مارو گیر آوردن اینا؟