بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا نت ما یه یکی دو هفته ای کلا قطع و وصلی داشت که خود isp هم زنگ میزدی میگفتن سراسریه و رفعش کردن
ولی الآن یه 7 روزیه که برطرف شده منتها بعضی وقتا با اینکه net access دارم ، حتی web page هم به زور میتونم باز کنم :| سرعت دانلود هم بعضی وقتا میاد رو 8 تا 40 kb .... :|
سرعتی که گرفتم 1 مگ هست ، خود یارو میگه دانلودت رو 4 مگ بسته شده و اپلودت روی 1 مگ ...
بعد آپلود رو آورد رو 512 که شاید بهتر بشه اوضاع دانلود ، بازم اثری نداشت ....
منتها با 8.8.8.8 که پینگ میگیرم شبو اینا 360 میده ، عصر نزدیک به ظهرو اینا هم 260 اینا

از های وب ( نوین نت سابق ) سرویس میگیرم

به نظرتون مشکل از کجاس ؟!
به چی مربوطه این کاهش سرعتا ؟! :((

=============================================

@FarshidStar
رو گزینه 1 میشه فکر کرد :d
گزینه 2 چی هس اصن ؟! :d

آقا نت ما یه یکی دو هفته ای کلا قطع و وصلی داشت که خود isp هم زنگ میزدی میگفتن سراسریه و رفعش کردن
ولی الآن یه 7 روزیه که برطرف شده منتها بعضی وقتا با اینکه net access دارم ، حتی web page هم به زور میتونم باز کنم :| سرعت دانلود هم بعضی وقتا میاد رو 8 تا 40 kb .... :|
سرعتی که گرفتم 1 مگ هست ، خود یارو میگه دانلودت رو 4 مگ بسته شده و اپلودت روی 1 مگ ...
منتها با 8.8.8.8 که پینگ میگیرم شبو اینا 360 میده ، عصر نزدیک به ظهرو اینا هم 260 اینا

@FarshidStar

منم هایوب دارم تا هفته پیش داغون شده بود ولی دیشب از ساعت 3 بامداد تا هفت صبح سرعتم رفت رو 1.5 مگ بر ثانیه (اینترنتم دو مگه)
تا چن وقت پیش اصن جوری شده بود که فقط با قندشکن باز میشد صفحات
ولی خوب شده جدیدا

@FarshidStar
شما از تو مودم SNR و line attenuation رو اول چک کن ببین کیفیت خط چطوره اگه مشکلی نبود که خوب مشکل از ISP هست . اما اگه مشکلی بود غیر از اون 2 تا راه محل های اتصال ( یعنی مثلا پریز تلفن) هم اگه مشکل داشتن باشن کیفیت خط رو میارن پایین و اونا رو هم یک چک بکنی بد نیست ...

این چن وقت پینگم خوب نبود .
دیشب که حتی سایت رو به زور باز می کرد . امروز زنگ زدم گفتم خط رو ریست کنن . حداقل بازی خوب میشه پیدا کرد :

d901e90b01ce28391.png

صبانت
داداش خط رو به کی باید گفت ریست کنه , مخابرات یا isp که ازش اینترنت میگیریم؟!

بعد کلا از صبانت راضی هستی ؟ اوکیه؟ فردا میخوام بگیرم.

بعد یه سوال کلی هم دارم یکی جواب بده : مودم رو سرعت و پینگ تاثیر میزاره یا نه اگه سالم باشه دیگه مهم نیست چه مارک و چه مدلی باشه؟

بعد یه سوال کلی هم دارم یکی جواب بده : مودم رو سرعت و پینگ تاثیر میزاره یا نه اگه سالم باشه دیگه مهم نیست چه مارک و چه مدلی باشه؟
اره داداش تاثیر داره.
چه تو انتن دهی وای فی چه تو لگ و تاخیر.
من یه 8980 از مارک تی پی لینک گرفتم عالیه کارش.

سلام کسی میدونه خونه همکف چند متر دکل برای وایرلس نیاز داره ؟ و اینکه در کل هزینه وایرلس با نجهیزات چقدر در میاد ؟!
دوست عزیز برای همچین خونه ای نمیتونی دکل بزنی...یعنی عقلانی نیست...اولا به اندازه یه خونه 4 طبقه که حداقل حدود 20 متر ....حساب کن چه هزینه میلیونی میبره...دوما مجوز میخواد....isp ها اصلا با این شرایط سرویس نمیدن...

آخرین ویرایش:
داداش خط رو به کی باید گفت ریست کنه , مخابرات یا isp که ازش اینترنت میگیریم؟!

بعد کلا از صبانت راضی هستی ؟ اوکیه؟ فردا میخوام بگیرم.

به isp زنگ میزنی میگی خط و ریست کنه و البته بعضی وقت ـا هم فرقی نمی کنه !
قبلش که از مخابرات می گرفتم ، یادمه هر دفه که گوشی و یه مرد بر میداشت کارمو را مینداخت ، ولی یه بار یه زنی برداشت گفتم خط و ریست کن گفت نمی کنم !
راستش داداش منطقه به منطقه نت فرق داره چه برسه به شهر ! ایجا کلا منطقه ی خلوتیه ( یعنی زیاد کسی نت استفاده نمی کنه ! ) به خاطر همین حتی شاتل ـم پینگ ـش بد نیود !

عزیز SNR با سرعت UP شدن خط تغییر می کنه و از اونجایی که سرعت UP ایشون 6 مگابیت هست ، SNR 18-19 db بسیار خوب محسوب میشه.احتمالا اگر سرعت بیاد روی 2Mb/s حدود SNR باید بین 28-30 دسی بل بشه شاید هم بالاتر.

به این مطلب دقت ننموده بودم!!:دی
ولی خو مثلن مال خودم اول 1.5 بسته بودن ولی حالا 0.5 و هنوزم snr 30ـه!!!:|

بین ispـای پیشگامان، پارس آنلاین و مخابرات کدومو پیشنهاد میدین واسه جنوب کشور!!؟ پینگ خیلی مهمه!
نت خودم نمایندگی آسیاتکه ولی تازگیا سرعتارو کم کردن قیمتارم بردن بالا!!!:|

آخرین ویرایش:
توقف فروش پهناي باند در چهار استان لغو شد

86341274411c4661bd775a017a259e16.jpg

نود آی سی تی - حسن رضواني گفت: پيش از اين بررسي و ارزيابي‌هاي انجام شده نشان داد كه در ده شركت مخابرات استاني فروش پهناي باند بيش از حد مجاز بوده و اين موضوع كاهش كيفيت خدمات ارائه شده به مشتريان را در اين استانها در پي داشت.
وي افزود: در پي آن توقف فروش سرويس اينترنت، از سوي رگولاتوري به اين ده شركت مخابرات استاني ابلاغ شده بود كه با اقدامات نظارتي و نيز پيگيري هاي سازمان، شركت‌هاي مخابرات استاني موظف شدند پهناي باند خود را ترميم و ارتقا دهند.
رضواني اظهار كرد: در حال حاضر وضعيت پهناي باند شركت مخابرات ايران در ۴ استان لرستان، گيلان، خراسان جنوبي و گلستان از حالت نامطلوب خارج و توقف فروش پهناي باند در اين استان‌ها لغو شده است.
​ معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري با اشاره به تشكيل جلسات كميته‌هاي فناوري اطلاعات در استان‌هاي مختلف از سوي دفتر نظارت برسرويس‌هاي فناوري اطلاعات اين سازمان گفت: اين كميته با تمركز بر ارتقاي شاخص‌هاي كمي و كيفي ارائه سرويس اينترنت با تعرفه مناسب به دنبال هماهنگي و ايجاد وحدت رويه‌هاي نظارتي در اجراي مصوبات ۱۸۱ (كاهش تعرفه اينترنت) و ۱۷۷ (موافقنامه سطح سرويس) كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات است.

نود آی سی تی - حسن رضواني گفت: پيش از اين بررسي و ارزيابي‌هاي انجام شده نشان داد كه در ده شركت مخابرات استاني فروش پهناي باند بيش از حد مجاز بوده و اين موضوع كاهش كيفيت خدمات ارائه شده به مشتريان را در اين استانها در پي داشت.
وي افزود: در پي آن توقف فروش سرويس اينترنت، از سوي رگولاتوري به اين ده شركت مخابرات استاني ابلاغ شده بود كه با اقدامات نظارتي و نيز پيگيري هاي سازمان، شركت‌هاي مخابرات استاني موظف شدند پهناي باند خود را ترميم و ارتقا دهند.
رضواني اظهار كرد: در حال حاضر وضعيت پهناي باند شركت مخابرات ايران در ۴ استان لرستان، گيلان، خراسان جنوبي و گلستان از حالت نامطلوب خارج و توقف فروش پهناي باند در اين استان‌ها لغو شده است.
​ معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري با اشاره به تشكيل جلسات كميته‌هاي فناوري اطلاعات در استان‌هاي مختلف از سوي دفتر نظارت برسرويس‌هاي فناوري اطلاعات اين سازمان گفت: اين كميته با تمركز بر ارتقاي شاخص‌هاي كمي و كيفي ارائه سرويس اينترنت با تعرفه مناسب به دنبال هماهنگي و ايجاد وحدت رويه‌هاي نظارتي در اجراي مصوبات ۱۸۱ (كاهش تعرفه اينترنت) و ۱۷۷ (موافقنامه سطح سرويس) كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات است.

خراسان جنوبی که همین الانشم با خاک یکسانه نتش، دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بازم داشتن مشترک میگرفتن این اواخر. با این وضعیت بدتر هم میشه اوضاع ما.

نت نامحدود دارم، ساعت رایگان واسه منی که نامحدود دارم هم نت میپکه و پر تایم اوت میشه، 1 تا 7 صبح رسما نت ندارم.

میشه یکی بیشتر توضیع بده :-/

این الان خبر خویه یا بدیه ؟/:)

شرکت مخابرات ایران( و همراه اول که زیر مجموعه ی اون هست) سالهاس که تا تونسته و را ه در رو داشته جیب مردم رو با تعرفه های فضایی و کم فروشی خالی کرده! نبود رقابت و دولتی بودن به نتیجه ای جز این منتهی نمیشه!

امیدوارم تعرفه های خنده دار 3G همراه اول رو ندیده باشید!

شرکت مخابرات ایران( و همراه اول که زیر مجموعه ی اون هست) سالهاس که تا تونسته و را ه در رو داشته جیب مردم رو با تعرفه های فضایی و کم فروشی خالی کرده! نبود رقابت و دولتی بودن به نتیجه ای جز این منتهی نمیشه!

امیدوارم تعرفه های خنده دار 3G همراه اول رو ندیده باشید!

فرشید جان من پارسال 1 مگ 1 به 8 (آره جون عمشون) گرفتم نامحدود. یعنی بعد یک ساعت سررعت قفل میشد رو 30KB/S تو فروم ها گشتم بچه ها گفتن به اصطلاح! 1 به 5 رو بگیر تا سرعتت افت نکنه. ما هم که راه چاره نداشتیم 70 ت پول بی زبون دادیم به مخاteeeeeeerات الان سرعت از 12 به بعد همونه. پینگ که اصن حرفشو نزن! مخابرات از دا@##%$#^ع@#@$#ش بدتره جنایت هاش!:d:|:-&

--------------------------------------

دوستان ی نت برای دانلود متوسط و بازی چی پیشنهاد میدید ( محدودیت بودجه هم همون 70 ت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or