بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

زنگ زدم پشتیبانی میگه اشتراک 1 به 30 طبیعیه!؟ جااهههان؟ 1 به 30؟ مگه من پول به اصطلاح 1 به به اصطلاح 5 ندادم 2 برابر ×_@

ثبت شکایت بکنم تو 195 جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام یه خواهش
من تا الان وایمکس ایران سل داشتم تا ظهر بد نبود اما از عصر واقعا نمی تونم آنلاین بازی کنم
امروز در خواست یه خط جدا دادم دلیلش هم این بود که سیم کشی داخلی خونه افتضاح بود و با یه زنگ adsl قطع می شد واسه همین یه مدت وای مکس گرفتم
الان که یه خط جدید و رو کار گرفتم واسه بازی چه شرکت و چه سرویسی رو پیشنهاد می کنین
منزل من تهران سمت غرب هست (اتوبان ستاری پشت مجتمع تجار ی کوروش)
لطفا جواب بدین شاتل ؟؟؟صبا نت ؟؟؟ مخابرات؟؟؟

هدف بازی آنلاین

تو کرج (مرکز مخابرات رجایی شهر )
Asiatech , Sabanet کدوم بهتره ؟
سلام دوست عزیز من اون مرکز مخابراتی نیستم اما باور کن بدترین انتخاب برای گیم همین آسیا تک بدترین سرویس رو داره از هر لحاظ
یکی از دوستامون داشت بنده خدا پینگش با سرور داخلی تهران (سرور کانترم بود) 100 تا 120 بود...
خودم هم 5 سال پیش داشتم بشدت ناراضی بودم
اما یکی از دوستام صبا داشت قدیما شبا تو رایگان شبی 2 گیگ دانلود می کرد
پینگشم فوق العاده عالی بود
البته تازگیا می گه دانلود شبانه اذیتش می کنه مثل قدیم نیست

زنگ زدم پشتیبانی میگه اشتراک 1 به 30 طبیعیه!؟ جااهههان؟ 1 به 30؟ مگه من پول به اصطلاح 1 به به اصطلاح 5 ندادم 2 برابر ×_@

ثبت شکایت بکنم تو 195 جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هم ثبت شکایت کن و هم پیگیرش باش تا باهات تماس بگیرن.
اگه 1 به 30 برای سرویس دهنده طبیعی باشه باید گرفت درش رو تخته کرد!

از دوستان کسی مشکل dc شدن داره؟ چیکار باید کنم تا از این وضعیت مسخره در بیام به isp هم زنگ میزنم جوابی ازشون نمیگیرم میگن حلش میکنیم ولی هیچ فرقی نمیکنه

تهدید وزیر به استیضاح در صورت افزایش پهنای باند

413848_227.jpg
عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.

نصراله پژمان فر روز گذشته در گفت‌وگو با دانا، درخصوص اقدامات اخير وزارت ارتباطات براي افزايش پهناي باند و سرعت اينترنت اظهار کرد: مجلس در حال پيگيري موضوعات مطرح شده ازسوي وزارت ارتباطات است و امروز سوالاتي در اين خصوص از وزير ارتباطات پرسيده شد.

وي افزود: صبح امروز جلسه اي با حضور وزير ارتباطات در مجلس برگزار شد و تذکرات لازم به آقاي واعظي داده شد در صحن علني مجلس هم تذکراتي از طرف کميسيون فرهنگي و از سوي آقاي سالک به رييس جمهور داده شد.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: به هر حال ما با جديت جلوي اقدامات اخير وزير ارتباطات را مي گيريم و در صورتي که اشکالات از ناحيه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهاي لازم را خواهيم داشت؛ البته توضيحات آقاي واعظي در جلسه امروز کميسيون فرهنگي اصلاقانع کننده نبود و آقاي وزير توضيحات خارج از تکليف را بيان کرد. پژمان فر تصريح کرد: نبود پيوست فرهنگي در افزايش پهناي باند و خدمات نسل سوم و چهارم اولين اشکال وارد شده به اين اقدامات است؛ به طوري که بر اساس ماده دوم برنامه پنجم توسعه بايد اين اقدامات حتما پيوست فرهنگي داشته باشد.

وي در اين خصوص گفت: دومين ايرادي که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اينکه طبق قوانين کشور تا زماني که شبکه ملي اينترنت کشور راه اندازي نشود، نبايد پهناي باند اينترنت کشور گسترش يابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به اين موضوع در حال گسترش پهناي باند است.

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: صدماتي که در ارتباط با اين موضوع ايجاد مي شود، آسيب هايي که به مردم مي خورد و هزينه هايي که از مردم از بين مي رود، پشت صحنه اصلي افزايش سرعت در سياسي شدن اين قضيه که کميسيون فرهنگي به دنبال محدود کردن اينترنت است، گم شده است.

پژمان فر با بيان اينکه اينها يک فضاي سياسي است که پشت صحنه آن جريان هاي مافياي قدرت و ثروت وجود دارد و در اين ميان پول هايي به جيب برخي مي رود، تاکيد کرد: به زودي اين موارد را انتشار مي دهيم و اگر اين روند ادامه پيدا کند و وزير اصلاح روش نکند بنده پيگير استيضاح وزير در مجلس شوراي اسلامي خواهم بود.

اگه یک نفر فقط یک نفرم به فکر مردم باشه اینجوری سر جاش میشوننش ....
فقط میتونم بگم خوش به حال افرادی که رفتن خارج و بلاد کفر دارن زندگی میکنن ...

سلام یه خواهش
من تا الان وایمکس ایران سل داشتم تا ظهر بد نبود اما از عصر واقعا نمی تونم آنلاین بازی کنم
امروز در خواست یه خط جدا دادم دلیلش هم این بود که سیم کشی داخلی خونه افتضاح بود و با یه زنگ adsl قطع می شد واسه همین یه مدت وای مکس گرفتم
الان که یه خط جدید و رو کار گرفتم واسه بازی چه شرکت و چه سرویسی رو پیشنهاد می کنین
منزل من تهران سمت غرب هست (اتوبان ستاری پشت مجتمع تجار ی کوروش)
لطفا جواب بدین شاتل ؟؟؟صبا نت ؟؟؟ مخابرات؟؟؟

هدف بازی آنلاین

امان از نمایندگان بند 2 و 3

عصرایران ؛ جعفر محمدی - نماینده مجلس و مردم ، می توانند سه نسبت با هم داشته باشند:

1 - نماینده، وکیل مردم باشد و دغدغه های آنان را دنبال کند. این عالی ترین و بهترین ارتباطی است که بین وکیل و موکل می توان تصور کرد.
به عنوان مثال وقتی نماینده ای درباره راه های کاهش نرخ تورم صحبت و اقدام می کند، همسو با مردم است زیرا قریب به اتفاق مردم، دغدغه تورم دارند.

2 - حالت دوم این است که نماینده در فضایی سیر کند که اساساً مردم کاری بدان ندارند. وقتی نماینده ای که با رأی مردم ایران به مجلس رفته، مدام پیگیر ماجرای جنبش تسخیر وال استریت شود ، یا دغدغه اش جرم انگاری برای وازکتومی باشد و نظایر این ها ، می توان او را متهم کرد که در دنیایی جز دنیای موکلانش زندگی می کند و اصلاً کاری ندارد که آیا وال استریت آمریکا یا جرم انگاری وازکتومی دغدغه مردم است یا نه؟ او کار خودش را می کند و اصلاً توجه ندارد که موکلانش او را برای چه کاری به مجلس فرستاده اند؟! او در واقع ، نماینده تفکرات و توهمات خود است نه نماینده مردم.

3 - اما سومین و اسفناک ترین حالت این است که نماینده نه تنها دغدغه های مردم را مطرح نمی کند و نه تنها نسبت به آنها بی اعتناست ، بلکه دقیقاً و دقیقاً بر خلاف خواست مردم سخن می گوید و اقدام می کند! گو این که در برابر مردم جبهه گیری کرده باشد.

به عنوان مثال در حالی که قریب به اتفاق کاربران اینترنت که بالغ بر ده ها میلیون نفر می شوند از کندی اینترنت رنج می برند و خواستار افزایش سرعت و پهنای باند هستند، نماینده ای از جایش بلند می شود و می گوید که اگر سرعت اینترنت بیشتر شود و پهنای باند افزایش یابد، وزیر ارتباطات را استیضاح می کنیم!
تردید نباید داشت که چنین نمایندگانی، حتی اگر با رأی مردم هم به مجلس رفته باشند، امانت دار رأی مردم نیستند و الّا مگر می شود وکیل، بر خلاف خواسته های موکل عمل کند؟!

به هزار تأسف باید گفت که در مجلس ما ، نمایندگانی که مشمول بند 2 و 3 این نوشتار هستند، پرشمارند و این ، سر منشأ بسیاری از مشکلات و مصائبی است که ایران 93 بدان دچار است.

یعنی با اینکه دلم حسابی از دست وزیر پر بود با دیدن این خبر ناراحتیم از دست وزیر به دلسوزی تبدیل شد :| از نظر اطلاعات فنی هم حتی اگه پایین باشه حداقل تا حدی به فکر ماست در حالی که یک عده ...

413848_227.jpg
عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.

نصراله پژمان فر روز گذشته در گفت‌وگو با دانا، درخصوص اقدامات اخير وزارت ارتباطات براي افزايش پهناي باند و سرعت اينترنت اظهار کرد: مجلس در حال پيگيري موضوعات مطرح شده ازسوي وزارت ارتباطات است و امروز سوالاتي در اين خصوص از وزير ارتباطات پرسيده شد.

وي افزود: صبح امروز جلسه اي با حضور وزير ارتباطات در مجلس برگزار شد و تذکرات لازم به آقاي واعظي داده شد در صحن علني مجلس هم تذکراتي از طرف کميسيون فرهنگي و از سوي آقاي سالک به رييس جمهور داده شد.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: به هر حال ما با جديت جلوي اقدامات اخير وزير ارتباطات را مي گيريم و در صورتي که اشکالات از ناحيه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهاي لازم را خواهيم داشت؛ البته توضيحات آقاي واعظي در جلسه امروز کميسيون فرهنگي اصلاقانع کننده نبود و آقاي وزير توضيحات خارج از تکليف را بيان کرد. پژمان فر تصريح کرد: نبود پيوست فرهنگي در افزايش پهناي باند و خدمات نسل سوم و چهارم اولين اشکال وارد شده به اين اقدامات است؛ به طوري که بر اساس ماده دوم برنامه پنجم توسعه بايد اين اقدامات حتما پيوست فرهنگي داشته باشد.

وي در اين خصوص گفت: دومين ايرادي که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اينکه طبق قوانين کشور تا زماني که شبکه ملي اينترنت کشور راه اندازي نشود، نبايد پهناي باند اينترنت کشور گسترش يابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به اين موضوع در حال گسترش پهناي باند است.

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: صدماتي که در ارتباط با اين موضوع ايجاد مي شود، آسيب هايي که به مردم مي خورد و هزينه هايي که از مردم از بين مي رود، پشت صحنه اصلي افزايش سرعت در سياسي شدن اين قضيه که کميسيون فرهنگي به دنبال محدود کردن اينترنت است، گم شده است.

پژمان فر با بيان اينکه اينها يک فضاي سياسي است که پشت صحنه آن جريان هاي مافياي قدرت و ثروت وجود دارد و در اين ميان پول هايي به جيب برخي مي رود، تاکيد کرد: به زودي اين موارد را انتشار مي دهيم و اگر اين روند ادامه پيدا کند و وزير اصلاح روش نکند بنده پيگير استيضاح وزير در مجلس شوراي اسلامي خواهم بود.
واقعا انرژی که برای آزار کاربرای اینترنت میزارن تحسین برانگیزه!

افزایش پهنای باند اینترنت = سودهای کلان، آسیب به مردم، مافیا، و انواع صدمات دیگر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or