بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان این مخابرات چرا سرعت دانلود اش اینجوری شده :(
من 2 مگ دارم سرعت دانلود 40-50 هست الان نزدیک 2 هفتس، بقیه دوستان هم به شدت من مشکل دارن؟ با فقط مال من انقدر داغونه/:)
پینگ که بره بالا سرعت دانلود از سرور خارجی هم میاد پایین
ماله منم همین طوره

آخرین ویرایش:
دوستان این مخابرات چرا سرعت دانلود اش اینجوری شده :(
من 2 مگ دارم سرعت دانلود 40-50 هست الان نزدیک 2 هفتس، بقیه دوستان هم به شدت من مشکل دارن؟ با فقط مال من انقدر داغونه/:)

کرمانشاه 1 مگ پینگ 400 سرعت دانلود 10 KB/S با دانلود منیجر:|

دوستان خوزستانی کسی می دونه مشکل اینترنت مخابرات خوزستان چیه. این سه روزه که همش قطع و وصل میشه. توی روز نیم ساعت وصله حدود 7 - 8 ساعت قطعه.

اصلا معلوم نیست چه خبره!
با هزار بد بختی یه فایل 4 گیگی دارم دان میکنم!
رسید به 3.8 سرعت شد 2 بایت/جدی در حد دو بایته/
الان موندم چی کار کنم؟
چهار گیگ بره؟خدا باعث . بانیشو لعنت کنه!اه اه آدمو از زندگی سیر میکنن
ترافیکمو چه کنم؟
ای خدا...........................
ر<ده شد تو اعصاب

h7m0dkzccedlgbvxhzda.png

این طرح واستون آشنا نیست!؟ ispمون تازه گذاشته توضیحم نذاشته!!!

وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات در رابطه با تولید محتوا و توجه به مسائل فرهنگی اظهار کرد: برای افزایش حجم داده داخلی نیازمند توسعه تولید محتوا در کشور هستیم. این در حالیست که یک ریال هم در این حوزه سرما‌یه‌گذاری نکرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری فارس، معتمدی، عضو شورای راهبری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: سرعت اینترنت ارتباطی با مسائل فرهنگی ندارد. سرعت کم باعث نمی‌شود مسائل غیر اخلاقی عبور نکند. با این رویکرد، افزایش سرعت اینترنت موجب افزایش مسائل ضد اخلاقی و ضد مذهبی می‌شود؛ در نتیجه طرفداران افزایش پهنای باند، به طرفداران ضد فرهنگ و مخالفان آن به طرفداران فرهنگ تبدیل می‌شوند. در حالی که همه باید روی فرهنگ و مسائل اخلاقی حساس باشیم.وی اضافه کرد: در کشور‌های پیشرفته متوسط سرعت اینترنت ۲ تا ۱۰ مگ بوده و به دنبال سرعت‌های بالاتر از آن نیز هستند. با این وجود سرعت اینترنت در کشور ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه است. در نتیجه جلوگیری از توسعه پهنای باند راهی برای مبارزه با مسائل غیر اخلاقی و فرهنگی نیست، چرا که موجب عقب نگه داشتن کشور می‌گردد. افزایش حجم داده داخلی، دسترسی‌های غیر ضروری به اینترنت را کاهش می‌دهد. افزایش حجم داده داخلی به توسعه محتوا نیاز دارد؛ در حالی که یک ریال در حوزه تولید محتوا سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم چطور ادعای تولید محتوا و استفاده از داده‌های داخلی داشته باشیم؟!

سرویس 256 آسیاتک شیراز

سرعت دانلود تقریبا 350 که با سرورهای ایرانی بالاتر هم میره. آسیاتک سرویس های محدودش خیلی خوبه. هر چقدر خط تلفن کمتر نویز داشته باشه قدرتشو بهتر میتونی درک کنی.

من 1 مگ 10 گیگشو دارم

3743221418.png

3743226063.png

اولی تهران دومی لندن

سرعت دانلود تقریبا 350 که با سرورهای ایرانی بالاتر هم میره. آسیاتک سرویس های محدودش خیلی خوبه. هر چقدر خط تلفن کمتر نویز داشته باشه قدرتشو بهتر میتونی درک کنی.

من 1 مگ 10 گیگشو دارم

3743221418.png

3743226063.png

اولی تهران دومی لندن

ولی در عوض سرعت خوب به زیبایی هرچه تمام تر ترافیک دزدی میکنه من تا الان حدود 18 روز از سرویسی که گرفتم میگذره 14 الی 15 گیگ پام آب خورده
یه روز 500 مگ ساعت 10 صبح خریدم چند تا سایت چک کردم مودم رو خاموش کردم ساعت 5 عصر تموم شد( برادران ترافیکم رو بردند)بعد زنگ زدم پشتیبانی میگم این 500 مگ چی شد میگه 500 مگ چیز زیادی نمیشه ازش انتظار داشت:|

دوست عزیز من پارس آنلاین دارم امروز هر چند دقیقه یکبار ارتباطم قطع میشه فکر کنم اینترنت سراسری مشکل داره.

آخه مشکل یکی دو روز نیست که آدم بگه باشه نزدیک به 60 تومن میدیم ولی هر روز وضعیت اینترنت داره بدتر از دیروز میشه . تا کی ادم می تونه تحمل کنه آخه ~x(

ولی در عوض سرعت خوب به زیبایی هرچه تمام تر ترافیک دزدی میکنه من تا الان حدود 18 روز از سرویسی که گرفتم میگذره 14 الی 15 گیگ پام آب خورده
یه روز 500 مگ ساعت 10 صبح خریدم چند تا سایت چک کردم مودم رو خاموش کردم ساعت 5 عصر تموم شد( برادران ترافیکم رو بردند)بعد زنگ زدم پشتیبانی میگم این 500 مگ چی شد میگه 500 مگ چیز زیادی نمیشه ازش انتظار داشت:|

شما حتما آپدیتی چیزی از کامپیوترت اتوماتیک روشن بوده از ترافیک استفاده کرده وگرنه من 10 گیگ رو تا 22-23 روز می کشونم فوقش 1.5گیگ اضاه میگیرم هرماه. دانلود شبانشم که خیلی خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or