من دارم خوبه.منتها نامحدود.سلام
نت نامحدود 2 مگ مخابرات دارم که اصلا راضی نیستم. هر روز راس ساعت 12 سرعت از 230 میرسه به 25-40 !! تا 4 صبح فردا. به هیچ عنوان Stability نداره. پیشنهاد میدم بدون نت خونه بشینید ولی سمت مخابرات نرید .
دقیقا همینهمن الان 1 مگ نامحدود دارم و راضی ام، تازه فردا میخواستم برم درخواست بدم به 2 مگابیت ارتقا بدن.
کلاً adsl چه مخابرات چه سایر شرکت ها، شدیدا به منطقه مخابراتی بستگی داره. وقتی در مورد isp و خدماتش نظر میدید حتما منطقه مخابراتی هم ذکر کنید.
تازه سیم کشی ساختمون، فاصله از منطقه مخابراتی و... هم هست.
سلام دوستان یه سوال کردم ولی جواب قانع کننده نبود برام دنبال یه شرکت ارایه دهنده اینترنت می گردم کاری به منطقه و شهر نداشته باشیم بهترین isp برای یه گیمر چی سراغ دارید که مثلا دارید یک ساله ازش استفاده میکنید و راضی هستید و وقتی بازی می کنید احساس میکنید که با شبکه lan دارید بازی میکنید و نتتون کاملا بدون تاخیر هستش و بازی کردن حال میده نه عذاب الاهی پارس افلاین که میدونم به درد نمی خوره و مشکلاتش زیاده شاتل هم دست کمی ازش نداره واقعا کسی مخصوصا تو اهواز نیست که از بازی با adsl داره لذت میبره راهنمایی کنید لطفا نت ندارم پورتم تخلیه شده و نمی دونم از کجا نت بگیرم که پشیمون نشم
یه همچین ISPیی وجود خارجی نداره که پینگش خوب باشه ! همشون یه روز خوبن یه روز منفجر !اقا اینجا کسی جواب نمی ده
واقعا موندم برم آسیا تک یا برم های وب ای خداااا دارم دیوونه میشم ، دوستان کمک کنید ، نظر بدید
چرا انقدر قیمت های آسیا تک بالاست ؟به خاطر قیمت شاید مجبور بشم برم های وب