بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اخه من 24 ساعت بعد 10-20 دقیقه همینطورم همه راحت بازی میکنن گند بزنه به این مخابرات ای اس پی رو عوض کنم؟ چی پیشنهاد میدید؟

- - -ویرایش - - -

ویرایش
منم مخابرات دارم یه چند روزیه واقعا افتضاح و اعصاب خورد کن شده:-& خوش به حالت میتونی isp رو عوض کنی ما بیچاره ها چیکار کنیم که خطمون فیبرنوریه:((

یه سیستمی امده که اسمشو ارزش افزوده گذاشتن که من مودمم پروتکل mer رو پشتیبانی نمیکنه ولی اگه مودمت dlink هست یه تست بزن خبرشو بده
اینم لینک مخابرات استان تهران - سرویس های ارزش افزوده
مودم که dlink هست اما اینجا نوشته اینترانت... شبکه داخلیه، نمیشه باهاش به psn و ea متصل شد...

الان از مخابرات نامحدود 1 مگ گرفتم ماهی 35 تومن، سرعتش هم عالیه، همین سرویس رو شرکت های خصوصی بالای 200 هزار تومن میدن.

مودم که dlink هست اما اینجا نوشته اینترانت... شبکه داخلیه، نمیشه باهاش به psn و ea متصل شد...

الان از مخابرات نامحدود 1 مگ گرفتم ماهی 35 تومن، سرعتش هم عالیه، همین سرویس رو شرکت های خصوصی بالای 200 هزار تومن میدن.
اونجا نوشته ولی اون الکی هست
برداره خودم تو زنجان دانشجو هست با استفاده از ارزش افزوده مخابرات زنجان میگه پینگ 4.2.2.4 رویه 100 میچرخه
به امتحانش میارزه

دوستان آسیا تک بهتره یا های وب ؟؟
با در نظر داشتن این که من شهرستانم کدوم قطعی و پینگ کمتری دارن ؟؟؟؟؟
من هدف اصلیم گیمه ولی میخوام ماهی 20 گیگ هم دانلود کنم ، به نظرتون با کدوم سرویس از بین این 2 تا برام ارزون تر و مناسب تر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
==================
لطفاً جواب بدید

کسی هست از آسیا تک ناراضی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من چند وقت پیش یه اشتراک از پارس انلاین گرفتم اولاش سرعت شبانش خیلی بالا بود میتونستم شبی 5 گیگ دانلود کنم اما از یک هفته ی پیش تا الان سرعت شبانم به زور به 100 میرسه می خوام ببینم اینا کلا همینجورین اولش سرعتشون بالاست یا نت من مشکل داره؟!

سلام به همگی
من یه مدتی هست دارم دنبال یه ISP مناسب میگردم.
یه بنده خدایی شهرادنت رو معرفی کرد که عمیقا گمنامه.
کسی از این شرکت خرید داشته؟اطلاعات دارید ازش ؟سرویس دهیش چطوره؟
کمک کنید ممنون میشم.

دوستان من چند وقت پیش یه اشتراک از پارس انلاین گرفتم اولاش سرعت شبانش خیلی بالا بود میتونستم شبی 5 گیگ دانلود کنم اما از یک هفته ی پیش تا الان سرعت شبانم به زور به 100 میرسه می خوام ببینم اینا کلا همینجورین اولش سرعتشون بالاست یا نت من مشکل داره؟!
کلا همه شرکتها اینطورین....اولش زیاده اگه زیاد استفاده کنی میندازنت تو گروه پر مصرف ها و سرعتت لیمیت میشه!!دوباره چند شب دانلود نمی کنی میای بیرون باز دانلود کنی میری اون تو :d
توصیه میشه چند شب پشت هم دانلود خفن انجام ندین

چند وقته باز شاتل تایم اوتش سر به فلک میکشه به پشتیبانی میگی سریع میگه اختلال سراسریه وایسید تا درست شه زمانشم معلوم نیست هیچیشم دست ما نیست فقط پولش به ما ربط داره....!

یه ISP بگید که برای دانلود خوب باشه . فقط برای دانلود میخوام ! این مخابرات خوزستان که معلوم نیست چیکار میکنن روزی 10 بار تعرفه ها عوض میشه :|

دوستان من پارس آنلاين ١مگ دارم پينگش خوبه ولى خيلى قطع و وصل ميشه! تا وارد بازى ميشم به ثانيه نكشيده ميگه you've been disconnected from server چيكار كنم!

دوستان آسیا تک بهتره یا های وب ؟؟
با در نظر داشتن این که من شهرستانم کدوم قطعی و پینگ کمتری دارن ؟؟؟؟؟
من هدف اصلیم گیمه ولی میخوام ماهی 20 گیگ هم دانلود کنم ، به نظرتون با کدوم سرویس از بین این 2 تا برام ارزون تر و مناسب تر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
==================
لطفاً جواب بدید

کسی هست از آسیا تک ناراضی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیز من اسیاتک دارم از نظر دانلود خوبه این تست دانلود برات میزارم اما از نظر پینگ 250 هست با سرور خارجی البته باید دید که در شهر و مرکز شما چطوره
3634365249.png

اونجا نوشته ولی اون الکی هست
برداره خودم تو زنجان دانشجو هست با استفاده از ارزش افزوده مخابرات زنجان میگه پینگ 4.2.2.4 رویه 100 میچرخه
به امتحانش میارزه

تنظیمش کردم، ولی وصل نمیشه، همه اش رو وضعیت disconnected میمونه.
شما رو نمیدونم، اما من احساس میکنم امروز یه بلایی سر اینترنت اومده، یه جوری شده.

بچه ها این نا محدود وایمکس تا چقدر دانلود کنی سرعت رو کم میکنن؟ بعدش اسیا تک این 10 مگش سرعت شبانش تا چند میاد بعدش زیاد شب ها رایگان دان کنی نمیزنن مثل شاتل نت رو به *** بدن؟

دوستان کسی سرویس VAS مخابرات رو راه اندازی کرده؟
من نتونستم تنظیماتش رو پیدا کنم
یه توضیح در موردش میدین من خوب متوجه نشدم این سرویس چیکار میکنه!
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or