M@SOUD64
کاربر سایت
منم مخابرات دارم یه چند روزیه واقعا افتضاح و اعصاب خورد کن شدهاخه من 24 ساعت بعد 10-20 دقیقه همینطورم همه راحت بازی میکنن گند بزنه به این مخابرات ای اس پی رو عوض کنم؟ چی پیشنهاد میدید؟
- - -ویرایش - - -
ویرایش

منم مخابرات دارم یه چند روزیه واقعا افتضاح و اعصاب خورد کن شدهاخه من 24 ساعت بعد 10-20 دقیقه همینطورم همه راحت بازی میکنن گند بزنه به این مخابرات ای اس پی رو عوض کنم؟ چی پیشنهاد میدید؟
- - -ویرایش - - -
ویرایش
مودم که dlink هست اما اینجا نوشته اینترانت... شبکه داخلیه، نمیشه باهاش به psn و ea متصل شد...یه سیستمی امده که اسمشو ارزش افزوده گذاشتن که من مودمم پروتکل mer رو پشتیبانی نمیکنه ولی اگه مودمت dlink هست یه تست بزن خبرشو بده
اینم لینک مخابرات استان تهران - سرویس های ارزش افزوده
اونجا نوشته ولی اون الکی هستمودم که dlink هست اما اینجا نوشته اینترانت... شبکه داخلیه، نمیشه باهاش به psn و ea متصل شد...
الان از مخابرات نامحدود 1 مگ گرفتم ماهی 35 تومن، سرعتش هم عالیه، همین سرویس رو شرکت های خصوصی بالای 200 هزار تومن میدن.
کلا همه شرکتها اینطورین....اولش زیاده اگه زیاد استفاده کنی میندازنت تو گروه پر مصرف ها و سرعتت لیمیت میشه!!دوباره چند شب دانلود نمی کنی میای بیرون باز دانلود کنی میری اون تو :dدوستان من چند وقت پیش یه اشتراک از پارس انلاین گرفتم اولاش سرعت شبانش خیلی بالا بود میتونستم شبی 5 گیگ دانلود کنم اما از یک هفته ی پیش تا الان سرعت شبانم به زور به 100 میرسه می خوام ببینم اینا کلا همینجورین اولش سرعتشون بالاست یا نت من مشکل داره؟!
دوستان آسیا تک بهتره یا های وب ؟؟
با در نظر داشتن این که من شهرستانم کدوم قطعی و پینگ کمتری دارن ؟؟؟؟؟
من هدف اصلیم گیمه ولی میخوام ماهی 20 گیگ هم دانلود کنم ، به نظرتون با کدوم سرویس از بین این 2 تا برام ارزون تر و مناسب تر هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
==================
لطفاً جواب بدید
کسی هست از آسیا تک ناراضی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونجا نوشته ولی اون الکی هست
برداره خودم تو زنجان دانشجو هست با استفاده از ارزش افزوده مخابرات زنجان میگه پینگ 4.2.2.4 رویه 100 میچرخه
به امتحانش میارزه