بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات اراک هم مثل بقیه دوستان که گفتن،سرعت دانلود فوق العاده اومده پایین مخصوصا از 1شب تا 7 صبح که رایگانه سرعت دانلود ثباتی نداره و پینگ مزخرف شده... منم احساس میکنم تو ماه رمضان اینطوری شده

واقعا موندم برم آسیا تک یا برم های وب ای خداااا دارم دیوونه میشم ، دوستان کمک کنید ، نظر بدید
چرا انقدر قیمت های آسیا تک بالاست ؟ :| به خاطر قیمت شاید مجبور بشم برم های وب

عزیز من اگه دانلود واست مهمه های وب حرف نداره خودم دارم استفاده می کتم واسه گیم هم خوبه از اسیاتک هم خبر ندارم.
..................
دوستان من های وب دارم اما واسه گیم می خوام واسه خودم اینترنت دوم بگیرم که نظرم روی پارس انلاین هستش بنظرتون خوبه؟

عزیز من اگه دانلود واست مهمه های وب حرف نداره خودم دارم استفاده می کتم واسه گیم هم خوبه از اسیاتک هم خبر ندارم.
..................
دوستان من های وب دارم اما واسه گیم می خوام واسه خودم اینترنت دوم بگیرم که نظرم روی پارس انلاین هستش بنظرتون خوبه؟

برای گیم یه اینترنت دیگه نگیر! چون باید کلی هزینه دیگه + خط تلفن + مودیم دیگه هم داشته باشی!
بجای اینکار روی همین اینترنتی که از های وب داری یدونه سرویس کاهش پینگ بگیر.

این شاتل اگه محدودیت دانلودشو برداره بهترین شرکته فک کنم .. اصلآ قطعی ندارم ولی محدود کردنش تو کتم نمیره :|
موندم برم سمت مخابرات یا نه

آخرین ویرایش:
این شاتل اگه محدودیت دانلودشو برداره بهترین شرکته فک کنم .. اصلآ قطعی ندارم ولی محدود کردنش تو کتم نمیره :|
موندم برم سمت مخابرات یا نه
اره متاسفانه الان من چند روزه دارم باش گیم میزنم هیچ مشکلی نداشتم و سفارش سرویس گاهشدهنده پینگ هم دادم ولی متاسفانه دانلود شبانه را از همون اول رو 130 قفلم کردن که تازه دیشب بدتر شد و اومد رو 30 کیلوبات !
من ببینم این برج چطوریه اگه دانلودش خوب نباشه یه سرویس 128 برای گیم ازش تمدید میکنم و برا دانلود میرم رو همون ایرانسل چون قبلا که داشتم محدود نمیکرد !

اره متاسفانه الان من چند روزه دارم باش گیم میزنم هیچ مشکلی نداشتم و سفارش سرویس گاهشدهنده پینگ هم دادم ولی متاسفانه دانلود شبانه را از همون اول رو 130 قفلم کردن که تازه دیشب بدتر شد و اومد رو 30 کیلوبات !

Art 1 ــــی ؟

من art1 دارم به نظرم بصرفه تر از eco2 هست
اگه دانلود زیاد نداشته باشی خوب یه صرفه هست ولی برا منی که دانلود میخوام بکنم نه چون اگه سرعت خوب باشه کم کم میشه شبی 2 گیگ دانلود کرد که در ماه میشه 60 گیگ در صورتی که تو نامحدود 11 گیگت که تموم شد عملا هیچ کاری دیگه با اینترنت نمیشه کرد !

ممنوعیت استفاده از بیش از 90 درصد پهنای باند شرکتها

وایمکس نیوز-حسن کریمی - معاون بهره برداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت در این باره اظهار کرد: طی این مدت جلسات متعددی با نمایندگان شرکت‌های ارائه‌کننده‌ی اینترنت، مخابرات و سازمان تنظیم مقررات ارتباطات داشته‌ایم و در قالب این جلسات به توافق‌هایی رسیده و هر سازمان و شرکت وظایفی را برعهده گرفته است.
وی در عین حال گفت: در همین راستا تصمیمات مختلفی گرفته شده و به عنوان مثال به بحث ضریب اشتراک‌گذاری اینترنت نیز پرداخته شده است.
کریمی ادامه داد: بحث ضریب اشتراک‌گذاری اینترنت از مواردی است که همواره مطرح بوده است. ما در شرکت ارتباطات زیرساخت مدعی هستیم که ضریب اشتراک نداریم و به عبارتی اینترنت را به شیوه‌ی یک به یک به شرکت‌ها واگذار می‌کنیم. قرار هم بر آن است که شرکت‌ها پهنای باند دریافتی را با ضریب یک به هشت به اشتراک‌ بگذارند و آن را میان هشت کاربر تقسیم کنند، اما در بررسی‌های مختلف معمولا دیده می‌شود که ضریب اشتراک شرکت‌ها فراتر از این رقم می‌رود.
معاون شرکت زیرساخت با اشاره به این‌که این موضوع در جلسات مشترک مورد توجه قرار گرفته، ادامه داد: برهمین اساس قرار بر آن شد که برای حل این مشکل از این پس شرکت‌ها تنها 90 درصد پهنای باند دریافتی خود را مصرف کنند، چرا که در شبکه دیتا اگر بیش از 90 درصد ظرفیت مورد استفاده قرار گیرد، با افت کیفیت مواجه خواهیم شد. از سوی دیگر در شرایطی که تنها 90 درصد این ظرفیت مورد استفاده قرار گیرد امکان اشتراک بالا‌تر از یک به هشت نیز کمتر می‌شود، به عبارت دیگر اگر شرکتی ضریب اشتراک یک به هشت را رعایت نکند، بیش از90 درصد ظرفیت‌اش مورد استفاده قرار خواهد گرفت و تخلف او به سرعت آشکار می‌شود.
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت کشور این تصمیم را تصمیم مهمی دانست که می‌تواند تا حد زیادی روی کیفیت اینترنت مشترکان نهایی تاثیر بگذارد.
کریمی در ادامه در پاسخ به این سوال ایسنا که با تمام این تفاسیر کاربران از چه زمانی می‌توانند به دسترسی به اینترنت با کیفیت‌تر امیدوار باشند، توضیح داد: با توجه به اقدامات اولیه‌ای که صورت گرفته و برنامه‌ریزی‌هایی که انجام شده ما امیدواریم ظرف 45 روز آینده مردم حس کنند کیفیت اینترنت بهتر شده است که البته این بهبود شاخص‌های مختلفی دارد که از این میان یکی از پارامتر‌ها سرعت است.
وی ادامه داد: شاخص دیگری هم هست که ضریب دسترسی نام دارد و براساس آن لازم است میزان دسترسی مردم به اینترنت بهبود پیدا کند.
معاون شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال به بحث تضمین سطح خدمات یا SLA نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ما به تمام شرکت‌هایی که با ما قرار‌داد دارند در صورتی که مشکلی پیش آمده باشد خسارت دریافت می کنند و انتظار هم آن است که شرکت‌ها نیز خسارت کاربران خود را پرداخت کنند.
منبع: ایسنا

انتهاي خبر / وب سايت اطلاع رساني وايمکس نيوز / شماره: 5898

اگه دانلود زیاد نداشته باشی خوب یه صرفه هست ولی برا منی که دانلود میخوام بکنم نه چون اگه سرعت خوب باشه کم کم میشه شبی 2 گیگ دانلود کرد که در ماه میشه 60 گیگ در صورتی که تو نامحدود 11 گیگت که تموم شد عملا هیچ کاری دیگه با اینترنت نمیشه کرد !

مصرف من از 20گیگ گذشته ولی محدود نشدم

عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات شهید غریبی، شهید نظری، ولیعصر و شهید غیاثی از تاریخ 30 تیرماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید غریبی با پیش شماره های 2220، 2221، 2223، 2224، 2239، 2267 الی 2269 در محدوده خیابان های وطن پور شمالی و شهید براتی، در مرکز مخابرات شهید نظری با پیش شماره های 7754 الی 7759 در محدوده خیابان های شهید مدنی ، شهید رجبی و شهید محمودی و در مرکز مخابرات ولیعصر با پیش شماره های 7750 الی 7753 و 7760 الی 7765 در محدوده خیابان های انقلاب، روشندلان، شهید فروغی و سپاه جنوبی به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.

براساس همین گزارش، با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید غیاثی با پیش شماره های 3419، 3430، 3434 الی 3437 و 3439 از ساعت 23 به مدت 8 ساعت دچار اختلال می شود.

..................
دوست عزیز به این سوال هام جواب بده لطفاً :

مگه های وب واسه گیم چشه ؟؟؟
پینگت با 8.8.8.8 چنده ؟؟؟
پینگت نوسان داره ؟؟؟
قطعی زیاد داره یا نه ؟؟

آخرین ویرایش:
دوست عزیز به این سوال هام جواب بده لطفاً :

مگه های وب واسه گیم چشه ؟؟؟
پینگت با 8.8.8.8 چنده ؟؟؟
پینگت نوسان داره ؟؟؟
قطعی زیاد داره یا نه ؟؟

های وب من دارم برا گیم خوبه قبلا اذیت میکرد ولی الان خیلی کم پیش میاد اذیت کنه

قطعی نداره ... ولی بعضی وقتا سرعت دانلود میاد پایین که اونم بدلیل زیر ساخت هست

پینگش هم زیاد واسه من نوسان نداره البته بهضی وقتا داره

برای گیم یه اینترنت دیگه نگیر! چون باید کلی هزینه دیگه + خط تلفن + مودیم دیگه هم داشته باشی!
بجای اینکار روی همین اینترنتی که از های وب داری یدونه سرویس کاهش پینگ بگیر.

ما تو خونه دو خط تلفن داریم. رو یکی نامحدود مخابرات دارم که کیفیت دانلودش خوبه، میخوام روی اون یکی هم یه سرویس محدود اما با پینگ خوب بگیرم. چه isp پیشنهاد میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or