پس شما تو پست بالا از محدود شدن گله داشتید !اونوقت با چه سرعتی دانلود میکنی؟مصرف من از 20گیگ گذشته ولی محدود نشدم
پس شما تو پست بالا از محدود شدن گله داشتید !اونوقت با چه سرعتی دانلود میکنی؟مصرف من از 20گیگ گذشته ولی محدود نشدم
ما تو خونه دو خط تلفن داریم. رو یکی نامحدود مخابرات دارم که کیفیت دانلودش خوبه، میخوام روی اون یکی هم یه سرویس محدود اما با پینگ خوب بگیرم. چه isp پیشنهاد میشه؟
پس شما تو پست بالا از محدود شدن گله داشتید !اونوقت با چه سرعتی دانلود میکنی؟
رفتم 5 مگ مخابرات گرفتم خدا کنه خوب باشه
دیگه میترسم میترسم برم سمت نامحدود ! 2 بار رو پیشگامان نامحدود داشتم یه بار رو مخابرات! اوایل راضی کننده بود بعد وقتی سر ماه تمدید میکردی یه دفعه به شدت سرعت را میاوردن پایین که هیچ کاری که نمیشد کرد الان قبل هیمن شاتل که نامحدود 128 پیشگامان داشتم سرعت عادیش رو 130تا 170 بود یه هفته اخر سرعت رفت رو 450k باورم نمیشد ! سر ماه که دو باره تمدید کردم بعد یک روز دیگه از 12-13 k بالاتر نرفت همراه با قطعی و تایم اوت مکرر 36 تومن قشنگ رفت تو جوب
از کجا چنین درخواستی دادی؟دیشب ساعت 3 نصفه شب از طریق پرتال درخواست دادم سرعت رو از 1 مگ به 2 برسونن.
ساعت 10 صبح چک کردم و درخواست رسیدگی شده بود.
فقط میتونم بگم فوق العاده است....سرعت رو 250 قفل شده. پینگ اومده نزدیک 120ms
مخابرات - شهید زارعی تهران
رفتم 5 مگ مخابرات گرفتم خدا کنه خوب باشه
دیگه میترسم میترسم برم سمت نامحدود ! 2 بار رو پیشگامان نامحدود داشتم یه بار رو مخابرات! اوایل راضی کننده بود بعد وقتی سر ماه تمدید میکردی یه دفعه به شدت سرعت را میاوردن پایین که هیچ کاری که نمیشد کرد الان قبل هیمن شاتل که نامحدود 128 پیشگامان داشتم سرعت عادیش رو 130تا 170 بود یه هفته اخر سرعت رفت رو 450k باورم نمیشد ! سر ماه که دو باره تمدید کردم بعد یک روز دیگه از 12-13 k بالاتر نرفت همراه با قطعی و تایم اوت مکرر 36 تومن قشنگ رفت تو جوب
برای استانا کاری نمیکنن؟عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران از رفع مشکل سرعت اینترنت پرسرعت مشترکان این شرکت با تخصیص پهنای باند مورد نیاز از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت خبر داد.
به گزارش ایسنا، به گفته صادقی با امضای قرارداد جدید با این شرکت به زودی ظرفیت فعلی پهنای باند این شبکه، بالغ بر 50 لینک STM1 افزایش مییابد.
او گفت: سال گذشته شرکت ارتباطات زیرساخت تنها 70 درصد پهنای باند مورد نیاز شرکت مخابرات استان تهران را تامین کرد و 30 درصد مابقی را دو ماه پیش و 30 درصد مابقی را تحویل داد. براین اساس یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت مخابرات عدم تخصیص پهنای باند بود که در حال حاضر حل شده است.
عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران، بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات با اعلام آمادگی مخابرات استان تهران برای افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت است، تصریح کرد: هماکنون ظرفیت پهنای باند اینترنت مخابرات تهران 100 لینک STM1 است که به مرور 1.5 برابر خواهد شد و تاثیر آن که ارتقای ظرفیت در استفاده مشترکان از خدمات ADSL محسوس خواهد بود.
صادقی با تاکید بر آمادگی فنی مخابرات تا برای ارائه اینترنت پرسرعت سه برابر ظرفیت فعلی گفت: در حال حاضر450 هزار کاربر در تهران و البرز از ADSL مخابرات استفاده میکنند و با رفع مشکل سرعت و کاهش ضریب اشتراک، پیشبینی میشود که شمار مشترکان این سرویس افزایش یابد.