بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام اقا فقط یک نفر میخوام به من بگه این مشکل من مربوط به چیه:
از 2 ماه پیش توی بازی بتل 20 دقیقه که بازی میکنم گوشه بالا سمت راست یک دو تا علامت میزنه که وقتی اون پنجره ای میاد همه چیز شروع میکنه به لگ خوردن وقتی ساعته میاد کلا گیر میکنه و در جا میزنه نمیشه حرکت کرد حالا میدونم ماله نت هستش برای چی اینطور میشه ماله تایم اوت زیاده؟ کسی این علامت ها براش نمیاد؟ نمیتونم اصلا بازی کنم
wg7kadzcd198ylc7ueaf.png

از 2 ماه پیش توی بازی بتل 20 دقیقه که بازی میکنم گوشه بالا سمت راست یک دو تا علامت میزنه که وقتی اون پنجره ای میاد همه چیز شروع میکنه به لگ خوردن وقتی ساعته میاد کلا گیر میکنه و در جا میزنه نمیشه حرکت کرد حالا میدونم ماله نت هستش برای چی اینطور میشه ماله تایم اوت زیاده؟ کسی این علامت ها براش نمیاد؟ نمیتونم اصلا بازی کنم
wg7kadzcd198ylc7ueaf.png
برای زمانی هست که پکت لاست خیلی زیاد میشه و تقریبا اتصال قطع و وصل میشه اینطوری میشه.

wg7kadzcd198ylc7ueaf.png

امکان جدید بتل مولتی هست و نشون میده که در اون زمان شما روی سرویست تایم آوت و پکت لاس داری و همزمان اگه می بینی بازی لگ داره یا عقب جلو میری دلیلش اینه!!

باعث تاسف ... بعضی‌ اشخاص تو این ماه مبارک دارن از مکس نت تعریف و تمجید می‌کنن !!بهتون ۲ ۳ گیگ ترافیک میدن یا....)x
پولتنو آتیش بزنید دور بریزید ولی‌ از مکس نت هیچی‌ نگیرین ( تجربه‌ ۴ سال بنده هست. سالی‌ ۸۰۰ ۹۰۰ تومن به این ..‌ها پول میدادم )!!!
اولا به هیچ وجه برای گیم مناسب نیست چون همیشه پینگتون بالاست و تیم آوت دارید و پاکت لاست هم که همراه ایناست ( نزدیک ۶ ماه پینگ مکس ننت رو ۳۸۰-۵۰۰ بود !!انگار که نه انگار )
۲. هر روز چند بار بی‌ دلیل قطع و وصل می‌شه ممولا ۳ الی‌ ۷ بر
۳. به هیچ وجه پشتیبانی‌ درستو حسابی‌ نداره یعنی‌ پشتیبانی‌ صفر هست و کلا میپیچونن ( برای مثال بهشون میگم آقا من تیم آوت دارم یارو برداشته میگه از مرور گرتون هست یا میگه ما مودمzyxel ساپورت نمی‌کنیم و کلی‌ بهونهٔ دیگه
۴. بی‌ صاحب‌ترین نت موجود هست اصلا ......یه روز پینگ ۵۰۰ ۴۰۰ روزأی بد تایم اوت تا ۳ ماه میگم این چه وزش میگه طبیه هست ما با شما شرط پینگ نبستیم و عین خیالشون نیست
۵. الان نزدیک ۳ ساله شب‌ها بده ساعت ۲ اینترنت ... ........ البته از قبل عید به ۱ یا ۱۲ هم رسیده
با این وضع کلی‌ از مشتریهای قدیمیشو از دست داده و داره ... با طرح جیمبو سر مردم کلاه میذاره و از بقیه.... دزد تر تشریف داره
تا حالا خودم به شخصه شاتل . صبا ننت . بلوط . رو امتحان کردم نمگیم از اونا راضی‌ بودم ولی‌ مثل مکس نت .... اینقد بی‌ صاحب و حرم خور نبودن
چند ماه پیش که دیدم بهش نماد اعتماد رو دادن واقعاً موندم آخه واسه چیش!!عوض این که جم آوریش کنن و پول مردم رو بهشون بدن ..
البته این مشکله ۱ ساله به وجود اومده الان هم ۲ ماه شارژم تمتم شده و بی‌ هیچ وجه سراغش نمیرم
در آخر با دهنه روز باید بگم فقط ۲ تا مزیت داره این مکس نت یکیش پهنای باند خوبش هست2 هم تا حالا هرچی‌ ترافیک اضافه داشتم به دوره‌های بد انتقال دان البته اینم نمایند ایی که ازش می‌خریدم میخواست ازشون ل((
در کّل این طرحهای جیمبو و طرحای مودم ریگن مکث نت فقط واسه جذب مشتری جدیدی هست که تا حالا مکس نت رو تجربه نکردن
:-/|-)

آخرین ویرایش:
مخابرات، طرح گیمینگ یا کاهش دهنده ی پینگ و اینجور چیزا داره؟
من از مخابرات و قیمتش خیلی راضی ام و فقط یه مقدار پینگ بالا است.
یه سیستمی امده که اسمشو ارزش افزوده گذاشتن که من مودمم پروتکل mer رو پشتیبانی نمیکنه ولی اگه مودمت dlink هست یه تست بزن خبرشو بده
اینم لینک مخابرات استان تهران - سرویس های ارزش افزوده

دوست عزیز، اصلا بحث اختلاف نظر نیست، بحث ایجاد پستی خلاف قوانین سایت و دارای مضمون نامرتبط هست که از طرف هیچ کاربری پذیرفته نیست، من از ایشون دوستانه خواستم که تجدیدنظر کنن و ایشون گفتن دوس دارم فریاد بزنم، مطالب ایشون هم مملو از توهین و تهمت به بقیه هست، شما اسم این رو میزاری اختلاف نظر؟! خبر بی ارزش و ربط دادنش به بحث اینترنت رو می زاری اختلاف نظر؟! کدوم تخریب از طرف من صورت گرفت؟!

موضوع اینه که ایشون می خوان ورای قوانین صحبت کنن و من می گم نه تنها قابل قبول نیست بلکه اصلا در این سایت مجاز نیست! همین!

دوست عزیز به جای فرافکنی و از این شاخه به اون شاخه پردین و مدعی العموم شدن، لطفا بفرما اون خبر که امروز روی خروجی ها قرار گرفت و بنده نیز طبق روال چند ساله اینجا گذاشتم دقیقا توهین به کدوم کاربر بود که میفرمایید؟ کدوم تهمت و توهین؟ آیا در اینجا کسی با شما هم عقیده هست که من به بقیه اعضای سایت توهین و تهمت زدم؟ به کدوم عضو سایت توهین کردم و تهمت(!!!!) زدم؟ اصلا هیچ معلومه داری چی میگی؟

خبری که در مورد پهنای باند اینترنت هست اگر مربوط به اینترنت نباشه مربوط به چی هست پس؟ شما بگو؟

بنده ورای کدوم قانون حرف زدم؟ کدوم قانون دقیقا؟ لطفا واضح حرف بزن ببینم مشکلت چیه آخه!

شما دوستانه گفتی تجدید نظر کن؟ اینکه میگی تو منطق نداری و... این دوستانست؟ خوبه اینجا اعضا پست هاتو میبینن و معنای جدید دوستانه رو هم همگی درک کردیم!
شما گفتی فونتت رو عوض کن اینجوری انگار داری داد میزنی! من اگه یادت باشه از روز اول در این سایت همیشه و همیشه با این فونت نوشتم و خواهم نوشت... چه در شادی چه در ناراحتی فونت من همین بوده! فریاد چیه دیگه؟

کم سن و سال نیستی خداروشکر، واضح بگو مشکلت چیه تا حل کنم برات، اگرم مشکل نداری دست از سر ما بردار و مدعی العموم نباش و سایت ماشالله کلی ناظم و مدیر داره و اگر پستی خلاف قوانین باشه پاک میکنن.

دوست عزیز به جای فرافکنی و از این شاخه به اون شاخه پردین و مدعی العموم شدن، لطفا بفرما اون خبر که امروز روی خروجی ها قرار گرفت و بنده نیز طبق روال چند ساله اینجا گذاشتم دقیقا توهین به کدوم کاربر بود که میفرمایید؟ کدوم تهمت و توهین؟ آیا در اینجا کسی با شما هم عقیده هست که من به بقیه اعضای سایت توهین و تهمت زدم؟ به کدوم عضو سایت توهین کردم و تهمت(!!!!) زدم؟ اصلا هیچ معلومه داری چی میگی؟

خبری که در مورد پهنای باند اینترنت هست اگر مربوط به اینترنت نباشه مربوط به چی هست پس؟ شما بگو؟

بنده ورای کدوم قانون حرف زدم؟ کدوم قانون دقیقا؟ لطفا واضح حرف بزن ببینم مشکلت چیه آخه!

شما دوستانه گفتی تجدید نظر کن؟ اینکه میگی تو منطق نداری و... این دوستانست؟ خوبه اینجا اعضا پست هاتو میبینن و معنای جدید دوستانه رو هم همگی درک کردیم!
شما گفتی فونتت رو عوض کن اینجوری انگار داری داد میزنی! من اگه یادت باشه از روز اول در این سایت همیشه و همیشه با این فونت نوشتم و خواهم نوشت... چه در شادی چه در ناراحتی فونت من همین بوده! فریاد چیه دیگه؟

کم سن و سال نیستی خداروشکر، واضح بگو مشکلت چیه تا حل کنم برات، اگرم مشکل نداری دست از سر ما بردار و مدعی العموم نباش و سایت ماشالله کلی ناظم و مدیر داره و اگر پستی خلاف قوانین باشه پاک میکنن.

چرا علاقه به ادامش دارید؟ اگه بخواید اینجوری پیش برید تا بی نهایت میتونید باهم دعوا کنید.

شما کاربرای قدیمی و مورد اعتماد سایت هستید. خیلی زشته این حرکت.

در ضمن اون خبر و اون شخص هیچ کاری نمیتونه به نت بکنه. مشت نمونه خروار نیست همیشه. یه عده از این حرفا زدن و میزنن. بهتره جای اینکه حرفاشونو پخش کنیم خیلی شیک بهشون اهمیت ندیم.

مافیا هم آروم آروم جمع میشه اگه صبر داشته باشید.
ای!ن 8 او#ن نیس@ت.

چرا علاقه به ادامش دارید؟ اگه بخواید اینجوری پیش برید تا بی نهایت میتونید باهم دعوا کنید.

شما کاربرای قدیمی و مورد اعتماد سایت هستید. خیلی زشته این حرکت.

در ضمن اون خبر و اون شخص هیچ کاری نمیتونه به نت بکنه. مشت نمونه خروار نیست همیشه. یه عده از این حرفا زدن و میزنن. بهتره جای اینکه حرفاشونو پخش کنیم خیلی شیک بهشون اهمیت ندیم.

مافیا هم آروم آروم جمع میشه اگه صبر داشته باشید.
ای!ن 8 او#ن نیس@ت.

متاسفانه مجبور بودم جواب اون حرف هارو بدم،
از کاربران سایت عذر میخوام.

دوستان مشهدی بجنبن! مخابرات عجب طرحای شاخی داده این ماه! مخصوص ماه رمضان!

میخوام 5 گیگ ماهانه 17.500 با سرعت 2 مگابیت رو بگیرم! فوق العادس! شبانه رایگانم داره 1-7! مودم رایگانم میده! سرعت دوبرابر هم میده! یعنی 1 مگ بگیری 2 مگ میده! و بقیه هم همینطوری دوبرابر میشه! :دی قرئه کشی هم هر روز 20 تا تبلت قرعه کشی میکنه :دی
عالیه دوستان تا ماه رمضان تموم نشده حتما حداقل 1 سالشو بگیرید چون ممکنه تا خیلی وقت همچین طرحای شاخی نده!
من الان 8 گیگ 15 تومن با شبانه دارم و خیلی راضیم اما این واقعا عالیه!

پینگ مخابرات تو مشهدم خدارو شکر خیلی خوبه! :x

دوستان مشهدی بجنبن! مخابرات عجب طرحای شاخی داده این ماه! مخصوص ماه رمضان!

میخوام 5 گیگ ماهانه 17.500 با سرعت 2 مگابیت رو بگیرم! فوق العادس! شبانه رایگانم داره 1-7! مودم رایگانم میده! سرعت دوبرابر هم میده! یعنی 1 مگ بگیری 2 مگ میده! و بقیه هم همینطوری دوبرابر میشه! :دی قرئه کشی هم هر روز 20 تا تبلت قرعه کشی میکنه :دی
عالیه دوستان تا ماه رمضان تموم نشده حتما حداقل 1 سالشو بگیرید چون ممکنه تا خیلی وقت همچین طرحای شاخی نده!
من الان 8 گیگ 15 تومن با شبانه دارم و خیلی راضیم اما این واقعا عالیه!

پینگ مخابرات تو مشهدم خدارو شکر خیلی خوبه! :x

عزیز هیچوقت سرویس یک ساله نگیر بخصوص الان در مقطع کنونی،

عزیز هیچوقت سرویس یک ساله نگیر بخصوص الان در مقطع کنونی،
نه سرویس یکساله نیست!
فقط اشتراک یک ساله هست! یعنی در واقع ماهانه هست! و هر ماه طرح آپدیت میشه و بصورت ماهیانه میاد رو قبض و هروقت بخوای طرحو عوض کنی میتونی! فقط طرحت تا یک سال روی خطط هست بعد از یک سال دیگه مجبوری عوضش کنی! اما وسطشم میتونی عوض کنی! ( گرچه این طرح الانم قاط زده 1 سالشم تموم شده داره هنوز تمدید میشه :| خیلی به نفعم شده بدجور :دی تا قبل ماه رمضان بسیار طرحای مسخره و آشغالی داشت مخابرات الان این ماه عالی شده برا مشهد )
خیلی خوبه اینطوری! من از موقعی که مخابرات دارم به غیر از طرح اولی که گرفتم بقیه اشتراک 1 ساله بود و خیلی خوب بود1

امکان جدید بتل مولتی هست و نشون میده که در اون زمان شما روی سرویست تایم آوت و پکت لاس داری و همزمان اگه می بینی بازی لگ داره یا عقب جلو میری دلیلش اینه!!

اخه من 24 ساعت بعد 10-20 دقیقه همینطورم همه راحت بازی میکنن گند بزنه به این مخابرات ای اس پی رو عوض کنم؟ چی پیشنهاد میدید؟

- - -ویرایش - - -

برای زمانی هست که پکت لاست خیلی زیاد میشه و تقریبا اتصال قطع و وصل میشه اینطوری میشه.

ویرایش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or