بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اونایی که از اینترنتتون راضی نیستید : این عکسو ببینید راضی شید: ( ماکس نت تبریز)
من موندم اگه سرعت دانلود از 60 بیشتر نمیشه چرا اسمشو گذاشتن 512؟ نمیزاشتن نمیخریدیم. خودشم زده 1 به 2

Untitled2.jpg

Untitledd0686.jpg

فعلا خیر،
کسایی که فیبر دارن یا باید از مخابرات بگیرن یا وایرلس/وایمکس بگیرن.

ممنون
چند وقت پیش یه خبر خوندم که شاتل داره کاری میکنه که به خطهای فیبرنوری هم سرویس بده.حالا معلوم نیست این امکان کی,فراهم بشه.

انتقاد سقای بی ریا از افزایش پهنای باند اینترنت

مشاور روحانیت رییس جمهور در دولت احمدی نژاد گفت : افزایش پهنای باند اینترنت توسط دولت راه را برای نفوذ بیشتر دشمن در بین مردم بیشتر می کند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈناصر سقای بی ریاˈ بامداد پنجشنبه در مراسم احیای اولین شب از لیالی قدر در مسجد اهل بیت(ع) قم ابراز داشت: برخی باقی ماندگان فتنه، امروز فرجه ای پیدا کرده اند و همان حرف های نامربوط گذشته خود را تکرار می کنند.

رییس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم ادامه داد: این ها معتقدند استقلال ، ما را از قافله جهانی شدن دور می کند و می خواهند از استقلال خود دست برداریم.

عضو هیات علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) ابراز داشت: انقلاب اسلامی ما ثابت کرده است که می توان با استقلال نفس کشید و نفس دشمن را نیز به شماره انداخت.

وی تاکید کرد: برخی می گویند که ما نمی خواهیم مردم را به زور به بهشت ببریم و ما می گوییم مگر انبیاء مردم را به زور به بهشت بردند اما همه مردم را به سمت خدا دعوت کردند.

سقای بی ریا اظهار داشت: در حالی این آقایان می گویند ما نباید مردم را به بهشت ببریم که دشمن در تلاش است مردم را از اعتقاد به خدا ، آخرت و دین برگرداند.

مراسم احیای اولین شب از لیالی قدر با حضور اقشار مردم قم و زائران و عاشقان اهل بیت(ع) در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد جمکران، مساجد و تکایا برگزار شد.

تنها کاری که گذاشتن اخبار نشریات زرد در اینجا انجام میده اینه که عناوین مجهول و ناشناخته رو به موتورهای جستجو اضافه می کنه و ارزش خبری هم نداره!
فکر نمی کنم گذاشتن این اخبار برای انجمن مناسب باشه. مخصوصا که مربوط به فناوری اطلاعات و یا اینترنت هم نباشه.

یه نت خوب داشتم میومدم اینجا شما رو مسخره میکردم، همونم ازمون گرفتن!!!:|
سرویس محدود 2مگ و 5مگ آشنای اول هر کدوم چه سرعتی میدن!؟
isp خودم نت یه مگ با حجم 10 میده 34تومن، دو مگشم فقط 3گیگ حجم داره و میده 24تومن! سرعت بیشترم نداره!! قبلنا واسه 128ـش سرعت یه مگ میبست که بعد چن هفته کم سرعتی زنگ زدم به پشتیبانی گفتن اون سرعت زیاد به عنوان هدیه بوده که شرکت تصمیم گرفته دیگه نده!!!:|

تنها کاری که گذاشتن اخبار نشریات زرد در اینجا انجام میده اینه که عناوین مجهول و ناشناخته رو به موتورهای جستجو اضافه می کنه و ارزش خبری هم نداره!
فکر نمی کنم گذاشتن این اخبار برای انجمن مناسب باشه. مخصوصا که مربوط به فناوری اطلاعات و یا اینترنت هم نباشه.

فکر کنم شما هنوز نمیدونی اینترنت دست چه کسی هست در این مملکت،
بعد از چندین سال حضور در شرکت های اینترنتی خوب میدونم همین افراد هستن که اینترنت کشور رو جهت دهی میکنن متاسفانه،
خبر هم از نشریات یا سایت های زرد منعکس نشده فقط.

ممنون
چند وقت پیش یه خبر خوندم که شاتل داره کاری میکنه که به خطهای فیبرنوری هم سرویس بده.حالا معلوم نیست این امکان کی,فراهم بشه.

بله بحث هایی شده که قراره رفع انحصار صورت بگیره بخصوص پس از شروع به کار اپراتور چهارم، برای همین گفتم فعلا نمیشه.

فکر کنم شما هنوز نمیدونی اینترنت دست چه کسی هست در این مملکت،
بعد از چندین سال حضور در شرکت های اینترنتی خوب میدونم همین افراد هستن که اینترنت کشور رو جهت دهی میکنن متاسفانه،
خبر هم از نشریات یا سایت های زرد منعکس نشده فقط.

اینبار شما اشتباه فکر کردی! کمتر کسی هست که به سرگذشت و سیاستگذاری های این حوزه واقف نباشه، اما دست کم خیلیا فهمیدن که برای پیشبرد اهداف و جلوبردن کارها و دردسر کمتر، بهترین کار جلوگیری از حاشیه سازی هست!

شمایی که از یکسال پیش به اینور مبلغ این تفکر هم بودی که باید بهتر از من بدونی! بهترین کار اتخاذ سیاست درست هست و جنجال سازی و ایجاد حساسیت بی مورد نسبت به پروژه های فعلی دقیقا نتیجه ی عکس داره و توجه اون دسته از افراد رو بیشتر جلب می کنه!!

فونتت رو هم کوچیک کن که اینجوری انگار داری داد می زنی! :|

اینبار شما اشتباه فکر کردی! کمتر کسی هست که به سرگذشت و سیاستگذاری های این حوزه واقف نباشه، اما دست کم خیلیا فهمیدن که برای پیشبرد اهداف و جلوبردن کارها و دردسر کمتر، بهترین کار جلوگیری از حاشیه سازی هست!

شمایی که از یکسال پیش به اینور مبلغ این تفکر هم بودی که باید بهتر از من بدونی! بهترین کار اتخاذ سیاست درست هست و جنجال سازی و ایجاد حساسیت بی مورد نسبت به پروژه های فعلی دقیقا نتیجه ی عکس داره و توجه اون دسته از افراد رو بیشتر جلب می کنه!!

فونتت رو هم کوچیک کن که اینجوری انگار داری داد می زنی! :|

اتفاقا باید این چیزهارو داد زد تا ملت بفهمن مشکل از کجا داره آب میخوره،
وقتی یه مشت بیسواد در حوزه اینترنت و تکنولوژی کشور فرمان رو بدست گرفتن وضعیت بهتر از اینی که هست نمیشه!
چرا باید در شب های قدر که مراسمی صرفا دینی عبادی هست یکی میکروفون بدست بگیره و از پهنای باند اینترنت گلایه کنه که چرا داره زیا میشه؟
الان که نسبتا درک و شعور عمومی جامعه بالا رفته شناسوندن این افراد و تفکراتشون حداقل اگه کمکی به وضعیت موجود نمیکنه این کمک رو میکنه که بدونن مشکل واقعی چیه،
شما چند روز پیش رفتی پیشی یکی از معاونین زیر ساخت، جز وعده چیزی بتون ندادن دقیقا وعده هایی که چندین ساله این شرکت داره میده و توی آرشیو همین تاپیک صدها لینکشو گذاشتم تو این چند سال،
وقتی یه شرکت داره زیر ساخت های فیزیکیش رو برای بهبود پهنای باند ارتقا میده چه دلیلی وجود داره که یه سری پورت بسته بشن؟ خودت که تو این کار هستی باید بدونی اینارو.
تا الانم از وزیر جدید جز حرف و صرفا حرف هیچگونه عملی ندیدیم. صبح تا شب ازش بپرسی اسمت چیه میگه به نام خدا در ابتدای دولت یازدهم پهنای باند 60 گیگ بود الان شده 100 گیگ! وسلام!
اگرم ازش بپرسی پس چرا تغییری در سرعت و کیفیت رخ نداده میگه این 40 گیگ رو به کسایی دادیم که در صف انتظار وصل شدن پورت ها بودن به علت کمبود پهنای باند!! یعنی حدود 40% کاربرای اینترنت کشور الان به علت نبود پهنای باند نتونسته بودن سرویس بگیرن؟ شما خودت باور میکنی اینو؟
از سر دامبول قیمت خودرو و مکدر شدن و رفع تکدر خاطر جناب رئیس جمهور خودت بخون تا آخرشو...
آقای واعظی اگر خیلی به فکر من و شما بود با یه دستور رفع انحصار زیر ساخت تمامی این مشکلات حوزه اینرتنت کشور در کمتر از 6 ماه حل میکرد نه اینکه باز به انحصار ادامه بده و با گدا بازی هر سال چند گیگ رو اضافه کنند و صرفا برای بوق و کرنا که ما فلان و فلان کردیم!
تا امثال اینها بر سر کارند هیچوقت نخواهند گذاشت اینترنتی پرسرعت و آزاد با قیمت معقول جهانی در کشور به دست کاربران برسه.
این خط و این نشان.

اتفاقا باید این چیزهارو داد زد تا ملت بفهمن مشکل از کجا داره آب میخوره،
وقتی یه مشت بیسواد در حوزه اینترنت و تکنولوژی کشور فرمان رو بدست گرفتن وضعیت بهتر از اینی که هست نمیشه!
چرا باید در شب های قدر که مراسمی صرفا دینی عبادی هست یکی میکروفون بدست بگیره و از پهنای باند اینترنت گلایه کنه که چرا داره زیا میشه؟
الان که نسبتا درک و شعور عمومی جامعه بالا رفته شناسوندن این افراد و تفکراتشون حداقل اگه کمکی به وضعیت موجود نمیکنه این کمک رو میکنه که بدونن مشکل واقعی چیه،
شما چند روز پیش رفتی پیشی یکی از معاونین زیر ساخت، جز وعده چیزی بتون ندادن دقیقا وعده هایی که چندین ساله این شرکت داره میده و توی آرشیو همین تاپیک صدها لینکشو گذاشتم تو این چند سال،
وقتی یه شرکت داره زیر ساخت های فیزیکیش رو برای بهبود پهنای باند ارتقا میده چه دلیلی وجود داره که یه سری پورت بسته بشن؟ خودت که تو این کار هستی باید بدونی اینارو.
تا الانم از وزیر جدید جز حرف و صرفا حرف هیچگونه عملی ندیدیم. صبح تا شب ازش بپرسی اسمت چیه میگه به نام خدا در ابتدای دولت یازدهم پهنای باند 60 گیگ بود الان شده 100 گیگ! وسلام!
اگرم ازش بپرسی پس چرا تغییری در سرعت و کیفیت رخ نداده میگه این 40 گیگ رو به کسایی دادیم که در صف انتظار وصل شدن پورت ها بودن به علت کمبود پهنای باند!! یعنی حدود 40% کاربرای اینترنت کشور الان به علت نبود پهنای باند نتونسته بودن سرویس بگیرن؟ شما خودت باور میکنی اینو؟
از سر دامبول قیمت خودرو و مکدر شدن و رفع تکدر خاطر جناب رئیس جمهور خودت بخون تا آخرشو...
آقای واعظی اگر خیلی به فکر من و شما بود با یه دستور رفع انحصار زیر ساخت تمامی این مشکلات حوزه اینرتنت کشور در کمتر از 6 ماه حل میکرد نه اینکه باز به انحصار ادامه بده و با گدا بازی هر سال چند گیگ رو اضافه کنند و صرفا برای بوق و کرنا که ما فلان و فلان کردیم!
تا امثال اینها بر سر کارند هیچوقت نخواهند گذاشت اینترنتی پرسرعت و آزاد با قیمت معقول جهانی در کشور به دست کاربران برسه.
این خط و این نشان.
مسعود جان متاسفانه حرف های شما تا اینجا یعنی 1393/4/27 کاملا درست بوده (در مورد آینده قضاوت نمی کنم) فقط کافی هست همه یه نگاهی به اون ویدیوی بنده در امضام بندازند (البته خوبه که تا الان پاک نشده از آپارات !!!) فقط مشکل اصلی اینجاست >> راه کار فعلی چی می تونه باشه ؟ چیکار کنیم که وضعیت بهتر بشه ؟ برای اینترنت بهتر از افراد دعوت به شورش خیابونی کنیم ؟ دست به اعتراض بزنیم ؟ چطوری اعتراض کنیم ؟ چطوری الان از دست اینا راحت شیم ؟واقعا چیکار میتونیم بکنیم ؟!

منطقی که فرشید عزیز زحمتش رو کشیده و پرچم دارش شده و داره باهاش پیش میره در حال حاضر بهترین کاری هست که از دست هرکسی در این شرایط بر میاد ، تا همین دولت قبل حتی اسم اینترنت رو هم نمی شد بیاری وگرنه سایه شخص رو با تیر میزدن ! باز خداروشکر الان فرصت میدن بتونیم اعتراض کنیم و نظر بدیم ، انتقاد کنیم و نتیجه همه ی اونها این بوده که حداقل پشتیبانی از بازی های آنلاین رو بعضا در برنامه خودشون گنجاندند.

تا زمانی که اینا و اوامر شون سر کارند خیلی چیزها در کشور پیشرفت نمی کنه یا با دشواری بسیار روبه رو هست
، مثلا همین انحصاری مافیایی پهنای باند توسط زیرساخت که آدم های کله گنده و وابسته به نهاد های خاص پشتش هستند و سفره ای هست که همشون از یه تیکش دزدی می کنند ولی آیا وزیر ارتباطات که کنترل فیل تر کردن یا نکردن یه سایت رو هم باید از کمیته مصادیق اجازه بگیره یا سرش طوری دعوا میشه که وزیر نامه میده به رئیس جمهور تا اون لااقل یه کاری بکنه که جلوی فیل تر شدن یه App گرفته بشه !!! به نظرت میتونه پهنای باند اینترنت رو از انحصار در بیاره ؟ خیر حتی رئیس جمهورش هم نمی تونه ! درست به همون دلیلی که خودت گفتی ولی فعلا بهترین کار همینی هست که الان بچه ها دنبال می کنند تا پسفردا اگر به بمبست رسید دلمون نسوزه که چرا دست رو دست گذاشتیم تا اینطوری بشه.

آخرین ویرایش:
بحث اینترنت رو ول کنید. من الان گیر کردم برم چون که 512 که گرفتم نگو اینا به اسم 512 اصلی دادن سرعت دانلود 60 ـه. فردا که رفتم عوض کنم بگم چند بدن که بتونم مثلا با سرعت 200 یا 300 دانلود کنم؟؟؟؟

دوستان با سرعت 100 KB/s توی 3 ساعت چقدر میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میخوام برم های وب ، کسی از سرعتش موقع دانلود رایگان خبر داره ؟؟؟؟؟ سرویس 1 مگ 4 تا 7 صبح رایگان منظورم هست
کلاً های وب چطوریه ؟؟ قطعی زیاد داره ؟؟؟؟؟

ظاهرا این آقا مسعود با حرف حساب میونه ای نداره و هر چندگاهی میخواد با جنجال سازی توی سایت دیده بشه!
فقط نمی دونم چه اتفاقی افتاده که کسی که تا چند وقت پیش صحبت از کلید و این قبیل چیزها می کرد بعد از کاری که انجام دادیم 180 درجه نظرش تغییر کرده!! حتی به خودش زحمت نداده گزارش کامل دیدار رو هم بخونه!

شما هم اونقدر داد بزن تا خسته بشی، نه منطقی توی حرفهای شما هست و نه اصلا ارتباطی منطقی بین اون خبر و کارهای زیرساخت وجود داره! دلیل این رفتار وحشتناک چیه یا چرا می خوای جو رو بهم بریزی خودت بهتر می دونی که نتیجه نمی ده!

دوستان دیگه هم لطفا بحث های خارج از تاپیک رو دامن نزنن، مخصوصا به دوستانی که چند بار خصوصی پیام دادم و هنوز هم می بینم رعایت نمی کنن!!

بحث اینترنت رو ول کنید. من الان گیر کردم برم چون که 512 که گرفتم نگو اینا به اسم 512 اصلی دادن سرعت دانلود 60 ـه. فردا که رفتم عوض کنم بگم چند بدن که بتونم مثلا با سرعت 200 یا 300 دانلود کنم؟؟؟؟

دوست عزیز، لینک 512 کیلوبیتی بایدم سرعتش 60 کیلوبایت باشه!!
چون 512 تقسیم بر 8 میشه 64، اشتباه شما اینه که بین کیلوبایت و کیلوبیت تمایزی قائل نشدی!

برای سرعت 250 کیلوبیت دانلود باید سرویس 2 مگابیتی داشته باشی.

دوستان با سرعت 100 KB/s توی 3 ساعت چقدر میشه دانلود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میخوام برم های وب ، کسی از سرعتش موقع دانلود رایگان خبر داره ؟؟؟؟؟ سرویس 1 مگ 4 تا 7 صبح رایگان منظورم هست
کلاً های وب چطوریه ؟؟ قطعی زیاد داره ؟؟؟؟؟

یه حساب ساده هست
100*60 ثانیه*60 دقیقه*3= میشه 1080 مگابایت !

آخرین ویرایش:
مسعود جان متاسفانه حرف های شما تا اینجا یعنی 1393/4/27 کاملا درست بوده (در مورد آینده قضاوت نمی کنم) فقط کافی هست همه یه نگاهی به اون ویدیوی بنده در امضام بندازند (البته خوبه که تا الان پاک نشده از آپارات !!!) فقط مشکل اصلی اینجاست >> راه کار فعلی چی می تونه باشه ؟ چیکار کنیم که وضعیت بهتر بشه ؟ برای اینترنت بهتر از افراد دعوت به شورش خیابونی کنیم ؟ دست به اعتراض بزنیم ؟ چطوری اعتراض کنیم ؟ چطوری الان از دست اینا راحت شیم ؟واقعا چیکار میتونیم بکنیم ؟!

منطقی که فرشید عزیز زحمتش رو کشیده و پرچم دارش شده و داره باهاش پیش میره در حال حاضر بهترین کاری هست که از دست هرکسی در این شرایط بر میاد ، تا همین دولت قبل حتی اسم اینترنت رو هم نمی شد بیاری وگرنه سایه شخص رو با تیر میزدن ! باز خداروشکر الان فرصت میدن بتونیم اعتراض کنیم و نظر بدیم ، انتقاد کنیم و نتیجه همه ی اونها این بوده که حداقل پشتیبانی از بازی های آنلاین رو بعضا در برنامه خودشون گنجاندند.

تا زمانی که اینا و اوامر شون سر کارند خیلی چیزها در کشور پیشرفت نمی کنه یا با دشواری بسیار روبه رو هست ، مثلا همین انحصاری مافیایی پهنای باند توسط زیرساخت که آدم های کله گنده و وابسته به نهاد های خاص پشتش هستند و سفره ای هست که همشون از یه تیکش دزدی می کنند ولی آیا وزیر ارتباطات که کنترل فیل تر کردن یا نکردن یه سایت رو هم باید از کمیته مصادیق اجازه بگیره یا سرش طوری دعوا میشه که وزیر نامه میده به رئیس جمهور تا اون لااقل یه کاری بکنه که جلوی فیل تر شدن یه App گرفته بشه !!! به نظرت میتونه پهنای باند اینترنت رو از انحصار در بیاره ؟ خیر حتی رئیس جمهورش هم نمی تونه ! درست به همون دلیلی که خودت گفتی ولی فعلا بهترین کار همینی هست که الان بچه ها دنبال می کنند تا پسفردا اگر به بمبست رسید دلمون نسوزه که چرا دست رو دست گذاشتیم تا اینطوری بشه.

بنده خودم در ابتدای دولت یه کمپین راه انداختم و نزدیک سه هزار ایمیل توسط کاربران اینجا و پرشین تولز و پی سی ورلد ارسال شد برای رئیس جمهور، خبرشم تو کلی سایت رفت، اگر مخالف این حرکت ها بودم خودم انجامش نمیدادم،
ولی متاسفانه در ایران چند مافیای فوق العاده پر قدرت داریم که دست آقازاده ها توش هست و از مردم عادی هیچ کاری بر نمیاد،
یکیش خودرو هست،یکیش اینترنت،یکیش... بماند!
از روزی که هنوز این وزیر رو انتخاب نکرده بودن اینجا گفتم که یه امیدهایی به این دولت دارم، شما ها هم اجمعین بهم حمله کردین که تو باز شروع کردی کدوم امید و...!
آدم با امیدش زندست، قبول.
ولی بعضی وقتها کار با امید و دعا حل نمیشه،
واقعا نمیشه!
بحث اینترنت ایران هم از اون بحث ها هست،
برای حل این مشکل باید یه همت میلیونی بخرج داد و همه چند میلیون کاربر فعال اینرتنت کشور دست ب دست هم بدن. اما آیا واقعا این ممکنه؟ متاسفانه ما به یک خودباوری جمعی نرسیدیم. ولی به خودخواهی بسیار خوبی رسیدیم. به طوری که اگر من اینرتنتم خوب باشه هیچ کاری به همسایم،دوستم توی فروم، یا یک رهگذر توی خیابون ندارم! خودم اینرتنتم خوب باشه بقیه به جهنم! این تفکر غالب کاربران اینترنت ایران هست،
من خودم تو این چند سال که اینجا به اینترنت و اخبار و مشکلاتش رسیدم و پرداختم خودم بهترین اینترنت رو داشتم ولی هیچوقت نگفتم بیخیال بقیه به درک!
نمیدونم چی بگم فقط میگم از ماست که بر ماست،
اگر یه روز به خودباوری جمعی برسیم اون روز میتونیم مشکلات انحصار رو از این کشور برداریم. وگرنه اون بالایی ها بسیار خوش نشستن و میلیاردها میلیارد سود از جیب من و شما به دهان بدون تهشون سرایزر شده و میبلعن و هیچ انگیزه ای برای بهبود اوضاع ندارن و نخواهند داشت،

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز عرض کردم پهنای باند شما 512 کیلوبیت هست نه کلوبایت! سرعتتون هم متاسب با سرویستون هست. اگر سرعت بالاتر میخواید از سرویس های vip یا سرویس های مکس رویال استفاده کنید،

ظاهرا این آقا مسعود با حرف حساب میونه ای نداره و هر چندگاهی میخواد با جنجال سازی توی سایت دیده بشه!
فقط نمی دونم چه اتفاقی افتاده که کسی که تا چند وقت پیش صحبت از کلید و این قبیل چیزها می کرد بعد از کاری که انجام دادیم 180 درجه نظرش تغییر کرده!!

شما هم اونقدر داد بزن تا خسته بشی، نه منطقی توی حرفهای شما هست و نه اصلا ارتباطی منطقی بین اون خبر و کارهای زیرساخت وجود داره! دلیل این رفتار وحشتناک چیه یا چرا می خوای جو رو بهم بریزی خودت بهتر می دونی که نتیجه نمی ده!
بنده نیازی به دیده شدن در سایت ندارم! خودم دیده میشم همینجوری،
شمام سرت به کار خودت باشه.
اگر منطق داشتی شما میدونستی که حرف هایی که زدم عین واقعیت امروز جامعه هست، آینده هم معلوم نیست.

منظورتون رو هم از رفتار وحشتناک (!!) و جو به هم زنی (!!) نفهمیدم و نمیخوام هم که بفهمم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or