Katsura
کاربر سایت
شاید میخوان مثل مشهد کلا دیگه نامحدود ندنمخابرات خوزستان دوباره اینترنت نامحدودشو برداشته. ماه قبل این کار رو کرد تا پول اینترنت رو دو برابر کنه. حالا معلوم نیست قصدش چیه.
شاید میخوان مثل مشهد کلا دیگه نامحدود ندنمخابرات خوزستان دوباره اینترنت نامحدودشو برداشته. ماه قبل این کار رو کرد تا پول اینترنت رو دو برابر کنه. حالا معلوم نیست قصدش چیه.
مخابرات خوزستان دوباره اینترنت نامحدودشو برداشته. ماه قبل این کار رو کرد تا پول اینترنت رو دو برابر کنه. حالا معلوم نیست قصدش چیه.
گرد و خاک، اینترنت داغون، هوای 60-70 درجه، جاده های مزخرف، جنس های گرون، من موندم هدف ما از اینکه اینجا زندگی می کنیم چیه؟شبانه رو اضافه کردن به سرویس های محدود ... بدترین استان کشور هست خوزستان ... چاره چیه ... :hurted:
مخابرات اهواز شبانه رایگان رو برگردوند؟
من میخوام خط پیشگامان رو تخلیه کنم و از یه ISP دیگه سرویس بگیرم (تهران) !! هدفم هم فقط فقط دانلود هست !! بازی مازی انلاین یوخده![]()
اگه میشه یدونه خوبشو معرفی کنید ! بودجه ی ماهیانه هم ۵۰ تومنه
ممنون
در حال حاضر بله ولی منابع معتبر میگن تا کمتر از چند روز دیگه حذف میشن دوباره . همین الان هم هر سرویسی بگیرید شبانه سرعتش نصف شده مثل قبل نیست مثلا 1 مگ بیشتر از 70 کیلوبایت نمیشه ... توی 2 ماه گذشته 40 بار تعرفه هارو عوض کردن . شعور در حد جلبکاز وقتی رئیسش عوض شد یه روز خوش برای کاربرها نبوده ... البته همین تعرفه های فعلی هم معلوم نیست عوض بشن یا نه ... قطعا با این روند بازم تعرفه ها عوض میشن ... هی ...
ویرایش : حذف شبانه ها فعلا لغو شد.
شبانه مخابرات از ساعت چند است تا چند؟ سرعتش ثابت می مونه یا نصف میشه ؟
اگه میشه ج بدید تا شب میخوام یرم