بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات اهواز 10مگ منطقه چمران:

3623652764.png

یوتیوب برا منم باز شد راحت ویدیو دیدم .لی وی چی انم در هیچ حالتی ( inet - ssl - +V*N -TUNNEL+ ) دیگه کار نمیکنه و مثلا IGN باز نمیشه ! ( ولی اف بی و یوتیوب باز میشن )
متنفرم از این نت :دی صب پینگم با 8.8.8.8 شده بود 140 الان شده 340 :|

مثل اینکه لینکو دادم برا بچه ها کار کرد ولی بچه ها یه چیزی بگم برای نت من فقط با فایر فاکس میتونم برم تو نت برای مرور گر های دیگه خودمو میکشم نمیره تو :d

مثل اینکه لینکو دادم برا بچه ها کار کرد ولی بچه ها یه چیزی بگم برای نت من فقط با فایر فاکس میتونم برم تو نت برای مرور گر های دیگه خودمو میکشم نمیره تو :d
لینک شما رو که ندیدم ولی منم فقط با فایرفاکس میتونم بازش کنم

من الان محدود پارس آنلاین دارم می خوام نامحدودشو بگیرم ولی شنیدم اگر زیاد دانلود کنی سرعت رو میارن پایین . آیا این درسته ؟
از چه میزان بیشتر دانلود کنی این اتفاق می افته ؟

الان 256 با حجم دو گیگ دارم سرعتم تو ساعات معمول راحت 500KB/sec هست . 128 نامحدود بگیرم سرعت دانلود تقریبا باید چند باشه ؟
از نظر پینگ بدتر نمیشه اگر 128 نامحدود بگیرم؟ پینگم از 130 تا 200 متغییر هست .
و در آخر شما برای آنلاین بازی کردن سروریس محدود پیشنهاد می کیند یا نامحدود؟
ممنون

من الان محدود پارس آنلاین دارم می خوام نامحدودشو بگیرم ولی شنیدم اگر زیاد دانلود کنی سرعت رو میارن پایین . آیا این درسته ؟
از چه میزان بیشتر دانلود کنی این اتفاق می افته ؟

الان 256 با حجم دو گیگ دارم سرعتم تو ساعات معمول راحت 500KB/sec هست . 128 نامحدود بگیرم سرعت دانلود تقریبا باید چند باشه ؟
از نظر پینگ بدتر نمیشه اگر 128 نامحدود بگیرم؟ پینگم از 130 تا 200 متغییر هست .
و در آخر شما برای آنلاین بازی کردن سروریس محدود پیشنهاد می کیند یا نامحدود؟
ممنون

256 نامحدود 30 گیگ بود فک کنم.(یعنی تا 30 گیگ بهت 1 مگ میده بعدش 256 واقعی)

یه سوالم من دارم: سرعت شبانت چقدره؟

دوستان یه راهنمایی کنید.من سه سال مخابرات داشتم و راضی بودم ازش تا بعد عید امسال که کلا مخابرات پوکید از نظره پینگ و من 2 هفته پیش تخلیه ش کردم و همون موقع پارس آنلاین 512-10 گیگ گرفتم.پارس آنلاین واقعا آشغاله به تمام معناست پینگش با چند با ریست کردن به 110 هم میرسه بدون کوچک ترین تایم اوتی ولی اصلا نمیتونم توو bf3 به EA وصل شم،یا وقتی توو لایو ام اصلا داشبورد هم لود نمیشه.من کیفیت خطم بالاست،کوچک ترین نویزی هم ندارم و فاصلم هم تا مرکز مخابراتی بسیار کمه.پینگه داخلیم هم زیر 15 هستش.میخوام پارس آنلاین رو تخلیه کنم و از یه شرکت دیگه بگیرم.من اصلا اصلا دانلودی نیستم.توو کل یک ماه شاید 1 گیگ هم دانلود نکنم.فقط فقط فقط فقط پینگ برام مهمه.لطف کنید یه ISP معرفی کنید که پینگه حدود 100 بده به 4.2.2.4 و پکت لاست نداسته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or