بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مخابرات تهران همچنان از لحاظ پینگ و سرعت داغونه به صورت کامل. روز جمعه یه بازه زمانی چند ساعته خوب شده بود که آخر شب دوباره به همون روال برگشت.

خب اخه اسپيد تست هاي ملت هم تو تاپيك مخابرات p30world مي بينم ، مثلا تست گذاشتن ١ مگ سرعتش ٣٠ هست و ...
من کلاً با اسپید تست و اینها کاری ندارم. چیزی که دارم میبینمو میگم. ممکنه اسپید تست بنویس دانود 200 اصلاً! ولی وقتی 5 مگو به زور دانلود میکنم، اون 200 به چه دردم میخوره(خیلی اغراق آمیز گفتم ولی منظورم این بود با توجه به دانلود مداومی که دارم، مشکلی باهاش نداشتم تا حالا.)
سرعت دانلود معمولی، معمولاً 120ـه و سرعت دانلود با تورنت هم خوبه. خیلی وقتا تا 100 هم میرسه.

برای دانلود، فقط مخابرات و دیگر هیچ!
من که راضیم ازش.

این مخابرات رو داشتم خوب بود
ولی قطعیاش زیاده
نمیدونم حدس میزنم بخاطر اینکه بخاطر دانلود زیاد(یکی بود میگفت بیشتر از دانلود منصفانه!!!!)قطع میکنن
حتی یه سری با یه حرکتی میخواستم کاری کنم که قطع نشه(یه روش عجیب) جواب داد،منظورم دانلود ٢۴ ساعته!،ولی یه مشکل عجیبی پیدا کرد:بعضی سایتا رو باز میکرد و بعضیا رو ارور سرور میداد!
جدای از این اصن کسی نبود جواب بده
تازه بدون اینکه بهم بگن قطعش کردن!واقعا عصبانی شدم و رفتم شرکتی بگیرم ولی پشیمونم :چون کنتور میندازه،پینگش بالاس،سرعتش هم ثابت نیس و حال بهم زنه!

من کلاً با اسپید تست و اینها کاری ندارم. چیزی که دارم میبینمو میگم. ممکنه اسپید تست بنویس دانود 200 اصلاً! ولی وقتی 5 مگو به زور دانلود میکنم، اون 200 به چه دردم میخوره(خیلی اغراق آمیز گفتم ولی منظورم این بود با توجه به دانلود مداومی که دارم، مشکلی باهاش نداشتم تا حالا.)
سرعت دانلود معمولی، معمولاً 120ـه و سرعت دانلود با تورنت هم خوبه. خیلی وقتا تا 100 هم میرسه.

واسه من سرعتش ثابت ١٢٨ کیلوبایت بر ثانیس،ولی واسه بقیه پایین میاد!عوض واسه من قطع میشه!اصن اینا یه کرمی باید بریزن!!!!خطم هم مشکل نداره کلا تست کردم
بعضی موقع ها بهشون فحش میدم

مخابرات تهران همچنان از لحاظ پینگ و سرعت داغونه به صورت کامل. روز جمعه یه بازه زمانی چند ساعته خوب شده بود که آخر شب دوباره به همون روال برگشت.
مخابرات کرج پینگش خوبه ، با اکثر dns ها 90ms-100ms ـس ولی سرعت بافر کردن نمیدونم چی میتونم بگم !! 1 مگ درحد 128 کیلوبیت هم بافر نداره، ولی با IDM بهتره اوضاع.

سلام دوستان

پست قبلیم هم گفتم ، امرو بطور عجیبی Downstream من 2 برابر شد و SNR از 19 رسید شد 8. به شرکت زنگ زدم که چرا SNR خود به خود اینطور شده میگن کلا چنین چیزی ندیدن که Downstream خود بخود 2 برابر بشه! ( اینم میدونم که هرچقدر DS مقدارش بیشتر بشه SNR کمتر میشه ). الان اگه بگم Downstream ـمو کاهش بدن ( مثلا بزارن طرفای 3500 ) SNr چقدر تغییر میکنه؟؟

این تست هم گفتن بگیر:

ADSL BER Test - Result

The ADSL BER test completed successfully.

360
0x000000005568F000
0x0000000000000536
9.31e-07

[TD="class: hd"]Test Time (sec):[/TD]

[TD="class: hd"]Total Transferred Bits:[/TD]

[TD="class: hd"]Total Error Bits:[/TD]

[TD="class: hd"]Error Ratio:[/TD]

این مخابرات رو داشتم خوب بود
ولی قطعیاش زیاده
نمیدونم حدس میزنم بخاطر اینکه بخاطر دانلود زیاد(یکی بود میگفت بیشتر از دانلود منصفانه!!!!)قطع میکنن
حتی یه سری با یه حرکتی میخواستم کاری کنم که قطع نشه(یه روش عجیب) جواب داد،منظورم دانلود ٢۴ ساعته!،ولی یه مشکل عجیبی پیدا کرد:بعضی سایتا رو باز میکرد و بعضیا رو ارور سرور میداد!
جدای از این اصن کسی نبود جواب بده
تازه بدون اینکه بهم بگن قطعش کردن!واقعا عصبانی شدم و رفتم شرکتی بگیرم ولی پشیمونم :چون کنتور میندازه،پینگش بالاس،سرعتش هم ثابت نیس و حال بهم زنه!
واسه من قطعی اینا نداره. دانلود اینام زیاد میکنم(یه روز چیزی برا دانلود نذاشته باشم، فکر میکنم یه چیزی کمه!:d)
کیفیت اینترنت و اینا بستگی به منطقه‌ی مخابراتی و شلوغی اون مرکز هم داره. شاید جایی که شما هستی شلوغه خطا که هی قطع میشه.

داداش فقط کافیه تهران باشی.
دو تا پست زیر رو ببین:
post3259331
post3259692
یه نمونه ی داشتن پینگ خوب هست. راههای دیگه مثل وایرلس هم هست که بماند./
بده بری تو سرور ایرانی مثلا cod پینگت داخل سرور 13 باشه؟ یا تو ts پینگ 6-7 داریم. نمونه ش بچه ها هستند دارن. جدا از کیفیت شوتینگ آخر کلاسه. شما شک نکن مکث نت که هیچ,
هیچ isp اون سمت چنین پینگی با سرورهای ایران نداره. مخابرات تهران که همه فحش میدن پینگ داخلش زیر 10 و خارجش صبح تا ظهر زیر 100 ـه.
برای بعدش هم کاهش پینگ میزنی تنگش.
برای ایران بیشتر گفتم برای روپا هم همینطوره. بازم ارجاع میدم به دو لینکی که گذاشتم. واقعا هم چنین چیزی هست.

آقا من 512 شاتل دارم با سرويس گيم پينگ داخلي حدود 10 شده ولي پينگ اروپا الان حدود 250 هست ولي بعضي وقتا تا 400 هم ميره. البته اينم بگم تا 2 هفته پيش پينگ اروپا تا 150 اومد ولي الان دوباره رفته بالا. با كاهش پينگ سيستك تا حدود 100 مياد پايين ولي پينگ 80 با سرور اروپا اونم بدون كاهش پينگ نديدم.

وضعیت اینترنت مخابرات خوبه ؟ من از شاتل راضی هستم ولی چون محدود میکنه زیاد دانلود کنی حال نمیده میخوام برم سمت مخابرات نمیدونم چطوریه

بعد از خون جیگر خوردن 2ساله با مبین نت مخابرات نت اورد الان من مخابرات بستم به نظر دوستان مبین نت رو بفروشم یا نگهش دارم ؟برا بعضی مواقع که مخابرات گنذ میخوره بهش

سلام به همه
منم مخابرات دارم 1مگ قبلا سرعت دانلودم با IDM بین 235 تا 220 بود اما یه چند روزیه سرعت افتضاح شده و اومده رو 60 نمیدونم چیکار کنم وقتی هم زنگ بهشون میزنی میگن نرماله... واقعا که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or