Xxsuff3rxX
کاربر سایت
دوستان برا فعالسازی گیم سرویس پارس آنلاین باید کجا برم؟؟؟؟
سریوسهای کاهش دهنده پینگ چقدر تاثیر دارن رو پینگ؟؟؟؟من چندبار از سیستیک اکانت تستشو گرفتم و انگار 50 تا 60 تا بیشتر میشه و بعضی وقتها یکسره تایم اوت میده.
من پینگم در حالت عادی از 200 تا 250 متغیره در بهترین حالت و بیشتر هم به همین صورت هستش.
اقا این مکسنت نمیخواد نمایندگیهاش را گسترش بده کسی که باهاشون در ارتباط هست یه سراغی بگیره بزنه دهنه این isp های دزد راصاف کنه اونام مجبور میشند خدمات و قیمت هاشون را بهتر کنند ! :d
اینم حرفی ! یاد حرف یکی افتاد پرسیدم ازش چرا کارت را گسترش نمیدی گفت اگه گسترش بدم مجبور هستم تقلب کنم !تا اونجا که من اطلاع دارم مکس نت فقط به شهر های خاصی سرویس میده که بهتر هم هست. چون اگه بخواد به بقیه شهر ها هم سرویس بده کیفیتش به احتمال زیاد میاد پایین.
طرح Jimbo مکس نت ( سرعت اولم 30 کیلوبایت بود )
![]()
دوستان باید زنگ بزنم پشتیبانی پارس آنلاین بهشون بگم سرویس کاهش پینگ رو برام فعال کنید؟ بعد اونوقت مجانی؟؟؟ یا هزینه هم میگیرن؟زنگ میزنی پشتیبانی بهشون بگو دو سه روزه واست فعال میکنن
اقا این مکسنت نمیخواد نمایندگیهاش را گسترش بده کسی که باهاشون در ارتباط هست یه سراغی بگیره بزنه دهنه این isp های دزد راصاف کنه اونام مجبور میشند خدمات و قیمت هاشون را بهتر کنند ! :d
دوستان باید زنگ بزنم پشتیبانی پارس آنلاین بهشون بگم سرویس کاهش پینگ رو برام فعال کنید؟ بعد اونوقت مجانی؟؟؟ یا هزینه هم میگیرن؟
برید تنظیمات مودم اونجا SNR Marign هست. تا اونجا که من با پشتیبانی حرف زدم هرچقدر بیشتر باشه عددش نویزتون کمتره.
سرعت بره بالا SNR هم مطابقش میاد پایین ولی اینکه سرعت دو برابر شده و SNR از 19 اومده 6 خیلی عجیبه. SNR باید بشه حدود 12-15 dB با اون سرعت.من نمیدونم چی شده SNR من 6 شده!! دیشب چک کردم 19.3 بود ولی از صبح شده 6. از اونور هم Downstream من که 2048 بود شده 4576!!:d
به مودم و سیم ها هم دست نزدم. مشکل از چی میتونه باشه؟؟
سرعت بره بالا SNR هم مطابقش میاد پایین ولی اینکه سرعت دو برابر شده و SNR از 19 اومده 6 خیلی عجیبه. SNR باید بشه حدود 12-15 dB با اون سرعت.