بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان برا فعالسازی گیم سرویس پارس آنلاین باید کجا برم؟؟؟؟

سریوسهای کاهش دهنده پینگ چقدر تاثیر دارن رو پینگ؟؟؟؟من چندبار از سیستیک اکانت تستشو گرفتم و انگار 50 تا 60 تا بیشتر میشه و بعضی وقتها یکسره تایم اوت میده.

من پینگم در حالت عادی از 200 تا 250 متغیره در بهترین حالت و بیشتر هم به همین صورت هستش.

زنگ میزنی پشتیبانی بهشون بگو دو سه روزه واست فعال میکنن

اقا این مکسنت نمیخواد نمایندگیهاش را گسترش بده کسی که باهاشون در ارتباط هست یه سراغی بگیره بزنه دهنه این isp های دزد راصاف کنه اونام مجبور میشند خدمات و قیمت هاشون را بهتر کنند ! :d

اقا این مکسنت نمیخواد نمایندگیهاش را گسترش بده کسی که باهاشون در ارتباط هست یه سراغی بگیره بزنه دهنه این isp های دزد راصاف کنه اونام مجبور میشند خدمات و قیمت هاشون را بهتر کنند ! :d

تا اونجا که من اطلاع دارم مکس نت فقط به شهر های خاصی سرویس میده که بهتر هم هست. چون اگه بخواد به بقیه شهر ها هم سرویس بده کیفیتش به احتمال زیاد میاد پایین.
طرح Jimbo مکس نت ( سرعت اولم 30 کیلوبایت بود )

52224524391311672787.png

تا اونجا که من اطلاع دارم مکس نت فقط به شهر های خاصی سرویس میده که بهتر هم هست. چون اگه بخواد به بقیه شهر ها هم سرویس بده کیفیتش به احتمال زیاد میاد پایین.
طرح Jimbo مکس نت ( سرعت اولم 30 کیلوبایت بود )

52224524391311672787.png
اینم حرفی ! یاد حرف یکی افتاد پرسیدم ازش چرا کارت را گسترش نمیدی گفت اگه گسترش بدم مجبور هستم تقلب کنم !

دوست عزیز دزد همه جا هست. یکی کمتر دزدی میکنه یکی بیشتر!
شما دانلود میخوای برو دهـ ـمگ مخابرات رو بگیر شبانه با نوده نه درصد رایگان دانلود کن. عین همینه. حتی بهتر!! چرا فکر میکنی از م/کس نت بهتر وجود نداره؟
تهران هم اگه باشی شرکت معرفی کنم برات برو پینگ اروپا 80 , پینگ داخل هم 5 , شبانه 2 مگابایت دانلود برو حالشو ببر. فقط مشکل udp که همه دارند فع لا.
آسمون سوراخش وا نشده یه شرکت خوب بیوفته پایین. فقط باید یکم زرنگ باشی تحقیق کنی.

دوستان باید زنگ بزنم پشتیبانی پارس آنلاین بهشون بگم سرویس کاهش پینگ رو برام فعال کنید؟ بعد اونوقت مجانی؟؟؟ یا هزینه هم میگیرن؟

زنگ میزنی میگی گیم سرویس رو برام فعال کنید مجانیه خودشون فعال میکنن واست

من نمیدونم چی شده SNR من 6 شده!! دیشب چک کردم 19.3 بود ولی از صبح شده 6. از اونور هم Downstream من که 2048 بود شده 4576!! :|:d

به مودم و سیم ها هم دست نزدم. مشکل از چی میتونه باشه؟؟

Attenuation dB

20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد

طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB

6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت

من نمیدونم چی شده SNR من 6 شده!! دیشب چک کردم 19.3 بود ولی از صبح شده 6. از اونور هم Downstream من که 2048 بود شده 4576!! :|:d

به مودم و سیم ها هم دست نزدم. مشکل از چی میتونه باشه؟؟
سرعت بره بالا SNR هم مطابقش میاد پایین ولی اینکه سرعت دو برابر شده و SNR از 19 اومده 6 خیلی عجیبه. SNR باید بشه حدود 12-15 dB با اون سرعت.

درود
من خسته شدم از این نتم می خوام عوضش کنم و 512 بگیرم.:|
ماهیانه می خوام 60 گیگ دانلود کنم و سرعتم هم بالا پایین نشه,از کجا بگیرم؟

آخرین ویرایش:
سرعت بره بالا SNR هم مطابقش میاد پایین ولی اینکه سرعت دو برابر شده و SNR از 19 اومده 6 خیلی عجیبه. SNR باید بشه حدود 12-15 dB با اون سرعت.

ممکنه مشکل از مودم باشه و به خط ربط نداشته باشه؟؟ چون تا دیروز درست بود!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or