Xxsuff3rxX
کاربر سایت
حتما نمی خواد حضوری بری
اگه تهرانی با 2020 تماس بگیر برات وصل می کنن
مدارک ام نمی خواهد براشون بفرستی
اگه تهرانی با 2020 تماس بگیر برات وصل می کنن
مدارک ام نمی خواهد براشون بفرستی
سلام دوستان سرور منو تو سایت تست اسپید میزنه ارارات نمیدونم چرا اینجوری شده از ایران خارج شده![]()
Down Stream همان سرعت دانلود شماست که توسط ISP تعیین میشه و توسط کاربر امکان هیچ تغییری نداره ، سیگنال دانلود شما 16.5 دسی بل هست که نسبتا ضعیف هست البته نمیدونم خط شما سرعتش چقدر است ولی اگر سرعت خط شما 2 مگابیت هست و سیگنال اینطوری هست باید بگم خط شما نسبتا ضعیف هست و شما خیلی بتونید تا 6 مگابیت یعنی 750 کیلوبایت سرعت دانلود ماکسیمم بگیرید.2 تا سوال خیلی اساسی دارم
1- راهی هست که بتونم Downstream مودم رو افزایش بدم؟؟ ( چون میخوام از این طرح مکس نت بخرم پرسیدم گفتن چون Downstream شما 2 مگ هست تا 250 سرعتتون بالا میره )
2- خط من نویزش زیاده؟؟
[TD="colspan: 3"][/TD]
[TD="class: hd, align: center"][/TD]
[TD="class: hd, align: center"]Downstream[/TD]
[TD="class: hd, align: center"]Upstream[/TD]
[TD="class: hd, align: center"]SNR Margin (dB):[/TD]
[TD="align: center"]16.5[/TD]
[TD="align: center"]18.4[/TD]
نمیشه به طور کلی گفت چند درصد مربوط به مخابرات هست چند درصد مربوط به سیم کشی ، در مراکز مخابراتی مختلف و سیم کشی های مختلف همه چیز کاملا تفاوت دارد.دوستان چند درصد نویز خط مربوط میشه به مخابرات و چقدرش بر میگرده به سیم کشی؟؟؟
واسه یکی از بچه ها snr margin تقریبا رو 12 هستش...
راهکار چیه؟
ممنون
این نویز خط رو چجوری باید بدست اورد ؟![]()
کم تر از 10 یعنی افتضاح. CRC و اینا هم مهم هستن.. CRC در حالت عادی باید 0 باشه تا مشکلی نداشته باشه خطبرید تنظیمات مودم اونجا SNR Marign هست. تا اونجا که من با پشتیبانی حرف زدم هرچقدر بیشتر باشه عددش نویزتون کمتره.
کم تر از 10 یعنی افتضاح. CRC و اینا هم مهم هستن.. CRC در حالت عادی باید 0 باشه تا مشکلی نداشته باشه خط