بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پینگ ها ترکیده بدجور. یه ساعت 140 میشه ، ساعت بعدش میشه 300 و ...

انصافا دم مکس نت گرم با این طرح Jimbo. واقعا برای دانلود آپدیت بازی های نسل جدید خیلی عالیه. آپدیتی که 18 ساعت با سرعت معمولی من طول میکشید میتونم در عرض 45 دقیقه دانلود کنم :d

سلام دوستان سرور منو تو سایت تست اسپید میزنه ارارات نمیدونم چرا اینجوری شده از ایران خارج شده
3618488846.png

2 تا سوال خیلی اساسی دارم

1- راهی هست که بتونم Downstream مودم رو افزایش بدم؟؟ ( چون میخوام از این طرح مکس نت بخرم پرسیدم گفتن چون Downstream شما 2 مگ هست تا 250 سرعتتون بالا میره )

2- خط من نویزش زیاده؟؟

[TD="colspan: 3"][/TD]

[TD="class: hd, align: center"] [/TD]
[TD="class: hd, align: center"]Downstream[/TD]
[TD="class: hd, align: center"]Upstream[/TD]

[TD="class: hd, align: center"]SNR Margin (dB):[/TD]
[TD="align: center"]16.5 [/TD]
[TD="align: center"]18.4 [/TD]

دوستان چند درصد نویز خط مربوط میشه به مخابرات و چقدرش بر میگرده به سیم کشی؟؟؟
واسه یکی از بچه ها snr margin تقریبا رو 12 هستش...
راهکار چیه؟
ممنون

2 تا سوال خیلی اساسی دارم

1- راهی هست که بتونم Downstream مودم رو افزایش بدم؟؟ ( چون میخوام از این طرح مکس نت بخرم پرسیدم گفتن چون Downstream شما 2 مگ هست تا 250 سرعتتون بالا میره )

2- خط من نویزش زیاده؟؟

[TD="colspan: 3"][/TD]

[TD="class: hd, align: center"][/TD]
[TD="class: hd, align: center"]Downstream[/TD]
[TD="class: hd, align: center"]Upstream[/TD]

[TD="class: hd, align: center"]SNR Margin (dB):[/TD]
[TD="align: center"]16.5[/TD]
[TD="align: center"]18.4[/TD]
Down Stream همان سرعت دانلود شماست که توسط ISP تعیین میشه و توسط کاربر امکان هیچ تغییری نداره ، سیگنال دانلود شما 16.5 دسی بل هست که نسبتا ضعیف هست البته نمیدونم خط شما سرعتش چقدر است ولی اگر سرعت خط شما 2 مگابیت هست و سیگنال اینطوری هست باید بگم خط شما نسبتا ضعیف هست و شما خیلی بتونید تا 6 مگابیت یعنی 750 کیلوبایت سرعت دانلود ماکسیمم بگیرید.
دوستان چند درصد نویز خط مربوط میشه به مخابرات و چقدرش بر میگرده به سیم کشی؟؟؟
واسه یکی از بچه ها snr margin تقریبا رو 12 هستش...
راهکار چیه؟
ممنون
نمیشه به طور کلی گفت چند درصد مربوط به مخابرات هست چند درصد مربوط به سیم کشی ، در مراکز مخابراتی مختلف و سیم کشی های مختلف همه چیز کاملا تفاوت دارد.
سیگنال 12 خیلی ضعیف هست باید از سر خط ورودی منزل مودم بزاره و سیگنال رو اونجا هم اندازه بگیره اگر سر خط خوب بود سیم کشی داخلی ایراد داره ولی اگر سر خط هم مشکل داشت ، سیم کشی خارجی مشکل دارد.

برید تنظیمات مودم اونجا SNR Marign هست. تا اونجا که من با پشتیبانی حرف زدم هرچقدر بیشتر باشه عددش نویزتون کمتره.
کم تر از 10 یعنی افتضاح. CRC و اینا هم مهم هستن.. CRC در حالت عادی باید 0 باشه تا مشکلی نداشته باشه خط

دوستان برا فعالسازی گیم سرویس پارس آنلاین باید کجا برم؟؟؟؟

سریوسهای کاهش دهنده پینگ چقدر تاثیر دارن رو پینگ؟؟؟؟من چندبار از سیستیک اکانت تستشو گرفتم و انگار 50 تا 60 تا بیشتر میشه و بعضی وقتها یکسره تایم اوت میده.

من پینگم در حالت عادی از 200 تا 250 متغیره در بهترین حالت و بیشتر هم به همین صورت هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or