بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فروش ویژه ADSL مخابرات با بالاترین سرعت اینترنت در ایران

چندی پیش کمپین فروش ویژه ADSL مخابرات تا سرعت 5 و10 مگابیت بر ثانیه آغاز شد.

به گزارش ایسنا، این کمپین با ارائه‌ی اینترنت تا سرعت 10 مگابیت بر ثانیه، (بالاترین سرعت اینترنت در کشور) به دنبال ارتقاء کیفیت خدمت رسانی به مشتریان است. اجرای این طرح تا تاریخ 31 تیرماه ادامه دارد و متقاضیان می‌توانند از طریق مراجعه به تمامی دفاتر مخابراتی در استان‌های تهران و البرز، پایگاه اینترنتی شرکت خدمات اول مخابرات به نشانی الکترونیکی شرکت خدمات اول مخابرات و یا تماس با 2020 نسبت به ثبت نام در این طرح اقدام کنند.
حداقل مبلغ قابل پرداخت برای دریافت سرعت 10 مگابیت بر ثانیه بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات، 205000 ریال است که هر دو ماه یک بار از طریق قبض تلفن صورت می‌گیرد.
مبلغ مودم های ارائه شده در این طرح یک میلیون ریال است و از تاریخ تحویل به مدت یکسال دارای گارانتی است. در این طرح تمامی هزینه ها جنبی از جمله هزینه‌ی مودم و نصب و راه اندازی آن رایگان است.

سرویس ویژه JIMBO برای کاربران شرکت مکسنت!

jimbo-news-banner.png

3 روز پیش آسیاتک مسیج داد که برای ارتقاء شبکه 4 ساعت اینترنت قحطه. 2 روز پشت سر هم این اتفاق افتاد الان یه تست رفتم از اینترنتم با لندن:

3615978843.png

پینگش قبل از این اتفاقات با لندن زیر 280 نمیومد. الان عالی شده. چند دست هم آنلاین زدم واقعا بدون لگ و عالی شده. امیدوارم همینطوری بمونه.
سرویسم 1 مگ 10 گیگ. (منطقه ی مخابراتی شهید نصراللهی تهران)

3 روز پیش آسیاتک مسیج داد که برای ارتقاء شبکه 4 ساعت اینترنت قحطه. 2 روز پشت سر هم این اتفاق افتاد الان یه تست رفتم از اینترنتم با لندن:

3615978843.png

پینگش قبل از این اتفاقات با لندن زیر 280 نمیومد. الان عالی شده. چند دست هم آنلاین زدم واقعا بدون لگ و عالی شده. امیدوارم همینطوری بمونه.
سرویسم 1 مگ 10 گیگ. (منطقه ی مخابراتی شهید نصراللهی تهران)
بهتر شده. پارس آنلاین اهواز:

من پارس آنلاين خوزستان دارم سرعت خيلي داغون يه چيزي فرارتر داغون 256 دارم سرعت دانلود زور بزنه به 20 برسه پينگ كه ديگه رسما تعطيل خواستم سايت speedtest يه تست بگيرم نميتونه بيارش بالا از بس كند زنگ زدم مشكلمو بهشون گفتم ميگه پهنايي باند منطقه شما كمه داريم افزايشش ميديم ولي بصورت كم كم و آهسته افزايشش ميدم آخه ايرانيها چيزي رو يكدفعه بهشون بدي جنبه اونو ندارن:|

تنظيمات mtu رو كجا تغيير بدم لاقل سرعت دانلود بره بالا حجمم رو تموم كنم برم جمع آوريش كنم

=)) برو خدای بالا سرت رو شکر بکن 256 مخابرات به زور به 30-40 میرسه

قیمت سرویس نامحدود ٢۵۶ پارس آنلاین ۴۵ تومنه!واسه مخابرات ماهی ٩ تومنه
پارس آنلاین نامحدود حجمیه
من که میخوام دوباره همون مخابرات رو بگیرم هرچی هست سرعتش ثابته و کنتور نمیندازه فقط قطعی زیاد داره
فک کنم نامحدود مثه مخابرات دیگه نیست

گوش بری به سبک مخابرات سمنان
02.gif
:

شما اگه 2 گیگ ترافیک دارید فقط میتونید 4 گیگ دانلود شبانه رایگان داشته باشید و الا شیر میشید با سرعت 20 کیلو
حالا هی باید ترافیک بخرید تا بتونید شبا دانلود کنید.

نت مخابرات هیچ شهری اینطوری هست ؟ نه واقعا
21.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or