بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شرکت شاتل یه دزد حروم خور بیشتر نیست انصافاً سرویس گرفتن ازش حمافته من یه ماه 120 گیگ دانلود داشتم دیدم زدن نِت رو قطع کردن میگم برای چی قطع کردید میگه زیاد دانلود داشتی یا باید سرویست رو ارتقا بدی یا تا ماه بعد وایسی :| یعنی کلا" هیچ فهم و شعوری در رابطه با تعریف نا محدود ندارن اشتباه کردم همون موقع بیخیال شدم و شکایت نکردم این ماه هم که دو روز بعد از واریز دور جدید دیدم سرعت کند شده باز رفتم میگم چرا کند شده میگه زیاد مصرف داشتی :|!

سر ماه هم میخوام عوض کنم پارس آنلاین بگیرم حداقال برای تهران بهترین انتخاب هست فکر میکنم هم ارزونتر هست درصدی ، هم این که اگر سرعتم کاهش بدن یه اکانت 5 تومنی رفع محدودیت میگیری حل میشه ، هم سرویس گیم داره و هم این که خطتت رو روی 9 مگ میبندن حالشو میبری!

فقط کسی میدونه زمانه تخلیه ی خط به صورت قانونی چندروز هست؟

آخرین ویرایش:
شرکت شاتل یه دزد حروم خور بیشتر نیست انصافاً سرویس گرفتن ازش حمافته من یه ماه 120 گیگ دانلود داشتم دیدم زدن نِت رو قطع کردن میگم برای چی قطع کردید میگه زیاد دانلود داشتی یا باید سرویست رو ارتقا بدی یا تا ماه بعد وایسی :| یعنی کلا" هیچ فهم و شعوری در رابطه با تعریف نا محدود ندارن اشتباه کردم همون موقع بیخیال شدم و شکایت نکردم این ماه هم که دو روز بعد از واریز دور جدید دیدم سرعت کند شده باز رفتم میگم چرا کند شده میگه زیاد مصرف داشتی :|!

سر ماه هم میخوام عوض کنم پارس آنلاین بگیرم حداقال برای تهران بهترین انتخاب هست فکر میکنم هم ارزونتر هست درصدی ، هم این که اگر سرعتم کاهش بدن یه اکانت 5 تومنی رفع محدودیت میگیری حل میشه ، هم سرویس گیم داره و هم این که خطتت رو روی 9 مگ میبندن حالشو میبری!

فقط کسی میدونه زمانه تخلیه ی خط به صورت قانونی چندروز هست؟

سلام درخواست میخوای بدی نگو میخوای بری از یه شرکت دیگه بگیری اذیت میکنن من شاتل داشتم درخواست دادم 2-3 روزه تخلیه شد خطم/ جریان این 5 تو.منی چیه؟ یعنی این بگیری دیگه در ماه هر اندازه بخوای دانلود میتونی بکنی؟

سلام درخواست میخوای بدی نگو میخوای بری از یه شرکت دیگه بگیری اذیت میکنن من شاتل داشتم درخواست دادم 2-3 روزه تخلیه شد خطم/ جریان این 5 تو.منی چیه؟ یعنی این بگیری دیگه در ماه هر اندازه بخوای دانلود میتونی بکنی؟
پارس آنلاین وقتی باهاش زیاد دانلود کنی سرعتت رو با سرورای خارجی میاره پایین ولی سرورای داخل کشورش افت سرعت نداره و میتونی نامحدود باهاشون دانلود کنی حالا یه سری اکانت با کانکشنایه V-P-N هست که وقتی باهاشون کانکت میشی و میخوای از یه سرور خارجی دانلود کنی سرویس تشخیص میده که داری از سرورای داخلی دانلود میکنی برای همین سرعتت رو افزایش میده و مثل سرعت دانلود از سرورای داخلی میشه!

--------------------------------------
بعد شما زنگ زدی گفتی تخلیه کنن یا نامه زدی؟در کل چه جوریه پروسش چون تو سایتشون توضیح نداده!

پارس آنلاین وقتی باهاش زیاد دانلود کنی سرعتت رو با سرورای خارجی میاره پایین ولی سرورای داخل کشورش افت سرعت نداره و میتونی نامحدود باهاشون دانلود کنی حالا یه سری اکانت با کانکشنایه V-P-N هست که وقتی باهاشون کانکت میشی و میخوای از یه سرور خارجی دانلود کنی سرویس تشخیص میده که داری از سرورای داخلی دانلود میکنی برای همین سرعتت رو افزایش میده و مثل سرعت دانلود از سرورای داخلی میشه!

بعد شما زنگ زدی گفتی تخلیه کنن یا نامه زدی؟در کل چه جوریه پروسش چون تو سایتشون توضیح نداده!

این اکانتای رفع محدودیت برای پارس آنلاین جواب نمیده.چون در کل سرعت ثابته و هر مقدار از داخل یا خارج دانلود داشته باشید محاسبه میشه و تفاوتی ندارن.گرچه وقتی محدود کنن سرعت واقعی خودتون رو میدن (مثلا اگه 256 نامحدود باشه سرعت میاد رو 32) و مثل بعضی ها که شنیدم سرعت دانلود در حد 10 کیلو بایت یا پاینتر باشه نمیاد.

یه فرم پر میکنی قسمت دلیلیش رو یه چیز از خودت در بیار بگو اصلا نمیخوام دیگه میخوام برا همیشه قطع کنم :d

شما که پست های من را دنبال می کنی و دیدی من همیشه در حال ناله کردن هستم باید در کنار این ناله های من دیده باشی که من دقیقا همین حرف خودم بارها در پست های مختلف زدم که مخابرات منطقه با منطقه فرق می کنه . معلومه شما به مشکل بر نخوردی بخاطر اینکه اصلا سمت بازی آنلاین نرفتی یا خیلی درگیرش نیستی که متوجه این اتفاقات بشی.اکثر کسانی که میان داخل این تاپیک اینترنت را برای آنلاین بازی کردن می خواهند نه دانلود کردن. درهرصورت بحث من با شما کاملا بی مورد است .
من مخابرات دارم به جز این چد روزه که برا همه جا نابود بود من تو bf4 4 خط هستم و هیچ مشکلی ندارم ولی این جند روزه خیلی رو اعصابم بود

همین الان یهویی مخابرات: :d تعادل نداره :| از 200 میره 300 برمیگرده :|

8o7qzq75oyb0hg84tgoh.png

این اکانتای رفع محدودیت برای پارس آنلاین جواب نمیده.چون در کل سرعت ثابته و هر مقدار از داخل یا خارج دانلود داشته باشید محاسبه میشه و تفاوتی ندارن.گرچه وقتی محدود کنن سرعت واقعی خودتون رو میدن (مثلا اگه 256 نامحدود باشه سرعت میاد رو 32) و مثل بعضی ها که شنیدم سرعت دانلود در حد 10 کیلو بایت یا پاینتر باشه نمیاد.
خوب این موردم مثل مخابرات هست پارس آنلاین شهر به شهر فرق داره مثل این که من از هرکسی پرسیدم این مورد رو برای تهران گفت عوض کن پارس آنلاین بگیر !
پ.ن: طبق تحقیقات مثل این که فقط روی محدودها جواب میده البته چندجای دیگه ای هم هست باید سوال کنم :|

من مخابرات دارم به جز این چد روزه که برا همه جا نابود بود من تو bf4 4 خط هستم و هیچ مشکلی ندارم ولی این جند روزه خیلی رو اعصابم بود

بخاطر اینکه BF4 ماله EA است و بخشی از سرور های EA در اروپا قرار داده . و در اکثر موارد ایرانی ها به سرور های اروپا وصل می شون در نتیجه با کمترین لگ و مشکل میشه آنلاین بازی کرد. شما بازی های مثل Tomb raider یا Batman Arkham Origin و خیلی بازی های که سرور های نچندان قوی دارند را اصلا نمی توانید بازی کنید بصورت آنلاین. شما فقط روی Psn بازی می کنی میای اینجا نظر می دی من روی تمام شبکه ها آنلاین امتحان می کنم میام نظر می دم.

حالا لازم نیست همه بیان پست من را نقل و قول کنند بگن سرعت مخابراتشون خوبه . هر کی دوست داره بره بگیره و از پینگ سرعت عالی مثل سایر دوستان لذت ببره.

سلام دوستان امروز اشتراك پارس آنلاين گرفتم دوستان اينترنت وصل ولي چراغ اينترنت روي مودم خاموش8-| عجيبه

پينگ روي 280 و 290 قفل كرده براي همه اينطور الان؟؟

سرويس 256 نامحدود گرفتم سرعت دانلودم 40 و 50 هست به 100 نميرسه فكر كنم بايد بيشتر باشه درسته؟

سلام دوستان امروز اشتراك پارس آنلاين گرفتم دوستان اينترنت وصل ولي چراغ اينترنت روي مودم خاموش8-| عجيبه

پينگ روي 280 و 290 قفل كرده براي همه اينطور الان؟؟

سرويس 256 نامحدود گرفتم سرعت دانلودم 40 و 50 هست به 100 نميرسه فكر كنم بايد بيشتر باشه درسته؟

نه زیاد هم هست. بایستی 32 باشه نهایتا.

چرا شماها هر وقت عکس پینگتونو میذارید، انقد طولانیه؟!
مال من 4-5 خط بیشتر نیست همیشه.
با چه سایتی پینگ میگیرید؟ من با گوگل میگیرم.
یه -t به آخرش اضافه کنی.

اینطوری: ping 8.8.8.8 -t

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or