بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

100 تومن یک مگ مخابرات میخواد یه سایت پکیده بیاره بالا 4 دقیقه طول میکشه 100 تومن رو مینداختمش توی چاه بهتر بود که ریختم تو دهن این دزد های ************** .....

اینترنت من خیلی عالی شده کلا هیچ سایتی را باز نمی کنه حتما باید یک قند شکنی چیزی وصل بشم تا یک سایت برام باز بشه. اما از همه جالب تر اینه که پینگ من روی 90 قفل شده . :d اما اصلا به هیچ جا وصل نمیشه . این است قدرت مطلق اینترنت مخابرات تهران.

وضعیت اینترنت من بد نیست ولی این قطع و وصل شدن ها دیوونم کرده
Code:
[LEFT]Ping statistics for 8.8.8.8:
    Packets: Sent = 116, Received = 116, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 106ms, Maximum = 119ms, Average = 107ms
Control-C
[/LEFT]
Code:
[LEFT]Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 99, Received = 99, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 166ms, Maximum = 180ms, Average = 167ms
Control-C
[/LEFT]

اینترنت من خیلی عالی شده کلا هیچ سایتی را باز نمی کنه حتما باید یک قند شکنی چیزی وصل بشم تا یک سایت برام باز بشه. اما از همه جالب تر اینه که پینگ من روی 90 قفل شده . :d اما اصلا به هیچ جا وصل نمیشه . این است قدرت مطلق اینترنت مخابرات تهران.

یادمه از 1-2 سال پیش هر وقت میام اینجا شما ناله میکنی و همچنان از مخابرات داری سرویس میگیری خوب عوض کن برادره من !

یادمه از 1-2 سال پیش هر وقت میام اینجا شما ناله میکنی و همچنان از مخابرات داری سرویس میگیری خوب عوض کن برادره من !

من ناله نمی کنم ، دارم اطلاع می دم . درضمن تمام ISP مشکلات مشابه دارند و در آخر هم چشم هر وقت تصمیم گرفتم عوض کنم حتما قبلش از شما هم اجازه می گیرم هم مشورت می کنم.
در ضمن این پست من که به اصطلاح شما ناله است برای خیلی ها دیگه که می خواهند برن سمت مخابرات حداقل یک زنگ خطر به حساب میاد.

شاتل
و دیگر هیچ ....

rz7784bwav6ax7u7l6fr.jpg
من بودم فحش میدادم! چون داره حرف مفت میزنه!

من ناله نمی کنم ، دارم اطلاع می دم . درضمن تمام ISP مشکلات مشابه دارند و در آخر هم چشم هر وقت تصمیم گرفتم عوض کنم حتما قبلش از شما هم اجازه می گیرم هم مشورت می کنم.
در ضمن این پست من که به اصطلاح شما ناله است برای خیلی ها دیگه که می خواهند برن سمت مخابرات حداقل یک زنگ خطر به حساب میاد.

مخابرات تو جاهای مختلف فرق داره عزیز !! پس چرا منم که تهرانم تا حالا به مشکل برنخوردم ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

شاید کسی مخابرات تهران براش بهترین باشه (مثل من) بعد با پسته شما منحرف بشه ....

موفق باشید...

مخابرات تو جاهای مختلف فرق داره عزیز !! پس چرا منم که تهرانم تا حالا به مشکل برنخوردم ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

موفق باشید...

شما که پست های من را دنبال می کنی و دیدی من همیشه در حال ناله کردن هستم باید در کنار این ناله های من دیده باشی که من دقیقا همین حرف خودم بارها در پست های مختلف زدم که مخابرات منطقه با منطقه فرق می کنه . معلومه شما به مشکل بر نخوردی بخاطر اینکه اصلا سمت بازی آنلاین نرفتی یا خیلی درگیرش نیستی که متوجه این اتفاقات بشی.اکثر کسانی که میان داخل این تاپیک اینترنت را برای آنلاین بازی کردن می خواهند نه دانلود کردن. درهرصورت بحث من با شما کاملا بی مورد است .

موفق باشید...

تهران بهترینه؟ کل دوستام دارن ناله میکنن از نت مخابرات تهران 2 مگ سرعت 50 بهترینه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or