L.o.s
کاربر سایت
مخابرات Https باز نمیکنه !!
با گوگل Https نمیشه سرچ کرد.!

مخابرات.!

مخابرات Https باز نمیکنه !!
داغونه، هم سرعت هم پینگمخابرات (تهران ) برای من ترکیدهبچه های تهرانی وضعشون چطوره ؟
[LEFT]Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 116, Received = 116, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 106ms, Maximum = 119ms, Average = 107ms
Control-C
[/LEFT]
[LEFT]Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 99, Received = 99, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 166ms, Maximum = 180ms, Average = 167ms
Control-C
[/LEFT]
اینترنت من خیلی عالی شده کلا هیچ سایتی را باز نمی کنه حتما باید یک قند شکنی چیزی وصل بشم تا یک سایت برام باز بشه. اما از همه جالب تر اینه که پینگ من روی 90 قفل شده . :d اما اصلا به هیچ جا وصل نمیشه . این است قدرت مطلق اینترنت مخابرات تهران.
یادمه از 1-2 سال پیش هر وقت میام اینجا شما ناله میکنی و همچنان از مخابرات داری سرویس میگیری خوب عوض کن برادره من !
امروز تایم اوت خوب شده خیلی کمتره ولی پینگ بالاس همچنان سرعت دانلود هم تعریفی ندارهامروز هم پینگ بالاستدقیقا دارن چه غلطی میکنن ؟ از ماه رمضون گند زدن به نت
![]()
من بودم فحش میدادم! چون داره حرف مفت میزنه!شاتل
و دیگر هیچ ....
![]()
من ناله نمی کنم ، دارم اطلاع می دم . درضمن تمام ISP مشکلات مشابه دارند و در آخر هم چشم هر وقت تصمیم گرفتم عوض کنم حتما قبلش از شما هم اجازه می گیرم هم مشورت می کنم.
در ضمن این پست من که به اصطلاح شما ناله است برای خیلی ها دیگه که می خواهند برن سمت مخابرات حداقل یک زنگ خطر به حساب میاد.
?????????درود
تو اهواز با ماهی حداکثر 100T نتِ نامحدود ، چه ISPیی بگیرم بهتره
فعلا وایمکس دارم که اصلا راضی نیستم!
منطقه 3
مخابرات تو جاهای مختلف فرق داره عزیز !! پس چرا منم که تهرانم تا حالا به مشکل برنخوردم ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
شاید کسی مخابرات تهران براش بهترین باشه (مثل من) بعد با پسته شما منحرف بشه ....
موفق باشید...
مخابرات تو جاهای مختلف فرق داره عزیز !! پس چرا منم که تهرانم تا حالا به مشکل برنخوردم ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
شاید کسی مخابرات تهران براش بهترین باشه (مثل من) بعد با پسته شما منحرف بشه ....
موفق باشید...